Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 12 no 40
Lapa 12 no 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Offtopic..
Ja veciits saka, ka pusdienlaikaa atdos to vaagjiiti, tad visticamaak, ka tas notiks tikai vakaraa :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
nu es jau ar to zinu .. pieredze jau ne viena vien taada ir bijusi ... BET TAA CERIIBA TOMEER IR ka mazums tomeer labojas :lol:Ronija rakstīja:Ja veciits saka, ka pusdienlaikaa atdos to vaagjiiti, tad visticamaak, ka tas notiks tikai vakaraa :D
Es zinu zinu :oops: a man darbiņi bij gandrīz katru dienu šonedēļ :( Tu jau ar smagi aizņemta visu laiku biji, darbos ierakusies.Dream rakstīja:khm ... nu es jau neteikshu kas soliijaas shonedeelj, nu jau var teikt pagaajusho nedeelj ciemos atbraukt pie lielaas mammaslilucis rakstīja:Nu lab lab, ir jābūt labi...ūpīts dikti gribot lielo mammu satikt :;p:
nu labi labi, es jau neko :;p: taa jau bija ar ka darbi tik daudz ka uzkaarties vareeja ... shausmas ... gaidu taas briivdienas, kad vareeshu atpuusties ;)lilucis rakstīja:Es zinu zinu :oops: a man darbiņi bij gandrīz katru dienu šonedēļ :( Tu jau ar smagi aizņemta visu laiku biji, darbos ierakusies.Dream rakstīja:khm ... nu es jau neteikshu kas soliijaas shonedeelj, nu jau var teikt pagaajusho nedeelj ciemos atbraukt pie lielaas mammaslilucis rakstīja:Nu lab lab, ir jābūt labi...ūpīts dikti gribot lielo mammu satikt :;p:
Nu man ar drīz tas brīdis būs klāti, kad dikti gaidīšu brīvdienas...man 17.11. sākas prakse :suspect:Dream rakstīja:nu labi labi, es jau neko :;p: taa jau bija ar ka darbi tik daudz ka uzkaarties vareeja ... shausmas ... gaidu taas briivdienas, kad vareeshu atpuusties ;)lilucis rakstīja:Es zinu zinu :oops: a man darbiņi bij gandrīz katru dienu šonedēļ :( Tu jau ar smagi aizņemta visu laiku biji, darbos ierakusies.Dream rakstīja:khm ... nu es jau neteikshu kas soliijaas shonedeelj, nu jau var teikt pagaajusho nedeelj ciemos atbraukt pie lielaas mammaslilucis rakstīja:Nu lab lab, ir jābūt labi...ūpīts dikti gribot lielo mammu satikt :;p:
taa paga paga, kas tas bija???? vai tas noziimee ka plaanotais pasaakums ar tiem piiraadzinjiem atkal izgaazhas ar lielu bliikshkji :(?lilucis rakstīja:Nu man ar drīz tas brīdis būs klāti, kad dikti gaidīšu brīvdienas...man 17.11. sākas prakse :suspect:Dream rakstīja:nu labi labi, es jau neko :;p: taa jau bija ar ka darbi tik daudz ka uzkaarties vareeja ... shausmas ... gaidu taas briivdienas, kad vareeshu atpuusties ;)lilucis rakstīja:Es zinu zinu :oops: a man darbiņi bij gandrīz katru dienu šonedēļ :( Tu jau ar smagi aizņemta visu laiku biji, darbos ierakusies.Dream rakstīja:khm ... nu es jau neteikshu kas soliijaas shonedeelj, nu jau var teikt pagaajusho nedeelj ciemos atbraukt pie lielaas mammaslilucis rakstīja:Nu lab lab, ir jābūt labi...ūpīts dikti gribot lielo mammu satikt :;p:
Dream rakstīja:taa paga paga, kas tas bija???? vai tas noziimee ka plaanotais pasaakums ar tiem piiraadzinjiem atkal izgaazhas ar lielu bliikshkji :(?lilucis rakstīja:Nu man ar drīz tas brīdis būs klāti, kad dikti gaidīšu brīvdienas...man 17.11. sākas prakse :suspect:Dream rakstīja:nu labi labi, es jau neko :;p: taa jau bija ar ka darbi tik daudz ka uzkaarties vareeja ... shausmas ... gaidu taas briivdienas, kad vareeshu atpuusties ;)lilucis rakstīja:Es zinu zinu :oops: a man darbiņi bij gandrīz katru dienu šonedēļ :( Tu jau ar smagi aizņemta visu laiku biji, darbos ierakusies.Dream rakstīja:khm ... nu es jau neteikshu kas soliijaas shonedeelj, nu jau var teikt pagaajusho nedeelj ciemos atbraukt pie lielaas mammaslilucis rakstīja:Nu lab lab, ir jābūt labi...ūpīts dikti gribot lielo mammu satikt :;p:
Pasaakums jaapaarcelj uz 18. daatumu:))
Ronija- Moderator
hmmm nu labaak jau taa nekaa nekaa ;)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:taa paga paga, kas tas bija???? vai tas noziimee ka plaanotais pasaakums ar tiem piiraadzinjiem atkal izgaazhas ar lielu bliikshkji :(?lilucis rakstīja:Nu man ar drīz tas brīdis būs klāti, kad dikti gaidīšu brīvdienas...man 17.11. sākas prakse :suspect:
hmmm nu labaak jau taa nekaa nekaa ;)[/quote]Dream rakstīja:
Es jau ar par to pashu:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:hmmm nu labaak jau taa nekaa nekaa ;)Dream rakstīja:
Es jau ar par to pashu:))[/quote]
Jā jā, bet tā kā 17.11. tomēr skaitās kā brīvdiena, tad es vēl uzzināšu kas un kā...
Jā jā, bet tā kā 17.11. tomēr skaitās kā brīvdiena, tad es vēl uzzināšu kas un kā...[/quote]lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:hmmm nu labaak jau taa nekaa nekaa ;)Dream rakstīja:
Es jau ar par to pashu:))
Uzzini gan Liluci:)
Ronija- Moderator
ok, uzzini gan, citaadi buus jaabrauc pie tevislilucis rakstīja:Jā jā, bet tā kā 17.11. tomēr skaitās kā brīvdiena, tad es vēl uzzināšu kas un kā...
Āāāāāāāāā...bet man tak mājās tik daudz putekļu Es labāk atradīšu brīvu brītiņu lai brauktu pie tevis :DDream rakstīja:ok, uzzini gan, citaadi buus jaabrauc pie tevislilucis rakstīja:Jā jā, bet tā kā 17.11. tomēr skaitās kā brīvdiena, tad es vēl uzzināšu kas un kā...
lilucis rakstīja:Āāāāāāāāā...bet man tak mājās tik daudz putekļu Es labāk atradīšu brīvu brītiņu lai brauktu pie tevis :DDream rakstīja:ok, uzzini gan, citaadi buus jaabrauc pie tevislilucis rakstīja:Jā jā, bet tā kā 17.11. tomēr skaitās kā brīvdiena, tad es vēl uzzināšu kas un kā...
Khi khi khi:)) Vai ta Ufiits veel nav visu sasuucis???? :D
Ronija- Moderator
wot kaada tu miilji ljauna ... a tu domaa ka manu maaju tie ljaunie iirnieki nav apceelushi :scratch: eh bet neko dariit - buus uz kaadu briidi shie jaizliek no maajas aaraa :lol:lilucis rakstīja:Āāāāāāāāā...bet man tak mājās tik daudz putekļu Es labāk atradīšu brīvu brītiņu lai brauktu pie tevis :DDream rakstīja:ok, uzzini gan, citaadi buus jaabrauc pie tevislilucis rakstīja:Jā jā, bet tā kā 17.11. tomēr skaitās kā brīvdiena, tad es vēl uzzināšu kas un kā...
Dream rakstīja:wot kaada tu miilji ljauna ... a tu domaa ka manu maaju tie ljaunie iirnieki nav apceelushi :scratch: eh bet neko dariit - buus uz kaadu briidi shie jaizliek no maajas aaraa :lol:lilucis rakstīja:Āāāāāāāāā...bet man tak mājās tik daudz putekļu Es labāk atradīšu brīvu brītiņu lai brauktu pie tevis :DDream rakstīja:ok, uzzini gan, citaadi buus jaabrauc pie tevislilucis rakstīja:Jā jā, bet tā kā 17.11. tomēr skaitās kā brīvdiena, tad es vēl uzzināšu kas un kā...
Khi khi khi khi:))
Ronija- Moderator
hmm bet varbuut mums tomeer ir varianti veel ... un ciemos doties pie RonijasRonija rakstīja:Dream rakstīja:wot kaada tu miilji ljauna ... a tu domaa ka manu maaju tie ljaunie iirnieki nav apceelushi :scratch: eh bet neko dariit - buus uz kaadu briidi shie jaizliek no maajas aaraa :lol:lilucis rakstīja:Āāāāāāāāā...bet man tak mājās tik daudz putekļu Es labāk atradīšu brīvu brītiņu lai brauktu pie tevis :DDream rakstīja:ok, uzzini gan, citaadi buus jaabrauc pie tevislilucis rakstīja:Jā jā, bet tā kā 17.11. tomēr skaitās kā brīvdiena, tad es vēl uzzināšu kas un kā...
Dream rakstīja:hmm bet varbuut mums tomeer ir varianti veel ... un ciemos doties pie RonijasRonija rakstīja:Dream rakstīja:wot kaada tu miilji ljauna ... a tu domaa ka manu maaju tie ljaunie iirnieki nav apceelushi :scratch: eh bet neko dariit - buus uz kaadu briidi shie jaizliek no maajas aaraa :lol:lilucis rakstīja:Āāāāāāāāā...bet man tak mājās tik daudz putekļu Es labāk atradīšu brīvu brītiņu lai brauktu pie tevis :DDream rakstīja:ok, uzzini gan, citaadi buus jaabrauc pie tevislilucis rakstīja:Jā jā, bet tā kā 17.11. tomēr skaitās kā brīvdiena, tad es vēl uzzināšu kas un kā...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vinja praataa sajuks:))))))) Labaak nee, mums vajag atkaapshanaas celju, ja nu kas, lai varam mukt taalees zilajaas:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hmm bet varbuut mums tomeer ir varianti veel ... un ciemos doties pie RonijasRonija rakstīja:Khi khi khi khi:))
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vinja praataa sajuks:))))))) Labaak nee, mums vajag atkaapshanaas celju, ja nu kas, lai varam mukt taalees zilajaas:))
Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hmm bet varbuut mums tomeer ir varianti veel ... un ciemos doties pie RonijasRonija rakstīja:Khi khi khi khi:))
Hmmmm....nav slikta doma...nebūs kur atkāpties, nāksies draudzēties :D
lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hmm bet varbuut mums tomeer ir varianti veel ... un ciemos doties pie RonijasRonija rakstīja:Khi khi khi khi:))
Ne ne, vinja man trausla dveeseliite:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hmm bet varbuut mums tomeer ir varianti veel ... un ciemos doties pie RonijasRonija rakstīja:Khi khi khi khi:))
Nu bet mēs maigi draudzēsimies...
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hmm bet varbuut mums tomeer ir varianti veel ... un ciemos doties pie RonijasRonija rakstīja:Khi khi khi khi:))
Nu bet mēs maigi draudzēsimies...
Mums vieglaak pie Dream aizbraukt, vinjai gan ar chetriem taa ir kaa ir:)
Ronija- Moderator
Tā jau gan, vienīgi Dream var braukt ar mašīnu, a man ar sabiedrisko ar diviem suņiem...kaut gan pamazām jau sāku pierast.
lilucis rakstīja:Tā jau gan, vienīgi Dream var braukt ar mašīnu, a man ar sabiedrisko ar diviem suņiem...kaut gan pamazām jau sāku pierast.
Vareesim kopaa braukt:)) Jo mees arii ar sabiedrisko:))
Ronija- Moderator
Lapa 12 no 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Lapa 12 no 40