Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 26 no 40
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Offtopic..
Dream rakstīja:ir irRonija rakstīja:Hmmmmmmmmmm, aizdomaajos - vai cilveekiem arii ir viltus gruutnieciiba??:D
:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
ok-liels paldies.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Es gan gaidīju bildīti žurnālā, daže uz ielas vēl tikko žurnālu nopirkusi meklēju...tak ne jau tāpat vien iekš tā Zooekspo fočēja
Apsveicam tieshaam skaistas bildes :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Njā, bildītes foršas... Vienīgi man kaut kā neiet pie sirds raksta nosaukums - Pieaugušo rotaļlieta un viens teikums, ka tāds kompakts draugs kalpo kā aristokrātiska greznumlietiņa apkārtējo uzmanības pievēršanai Wot, i šitādas lietas pastiprina to domāšanu, ka tā ir rotaļlieta vai kaut kāds aksesuārs...Nu vismaz man tā liekas :roll:
njaaa... iepozee gan Ora kaa iista zvaigzne, kas buutu pieradusi diendienaa fotografeeties :lol: paldies veelreiz, es astes skatiiju jau 1.decembrii, bet shodien ar dabiem jau biju piemirsusi par taam :oops:lilucis rakstīja:Njā, bildītes foršas... Vienīgi man kaut kā neiet pie sirds raksta nosaukums - Pieaugušo rotaļlieta un viens teikums, ka tāds kompakts draugs kalpo kā aristokrātiska greznumlietiņa apkārtējo uzmanības pievēršanai Wot, i šitādas lietas pastiprina to domāšanu, ka tā ir rotaļlieta vai kaut kāds aksesuārs...Nu vismaz man tā liekas :roll:
nu vot, taa kaa skrieshu uz veici iepirkt pati ar, lai varu izlasiit kas iisti ar taam rotaljlietas buushanaam tur ir :)
njaaa, nu nav gan labi shitaa bet, ko lai dara ka daudzu sabiedriibas cilveecinju uzskats taads ir, ka tojs ir tikai rotaljlieta prieksh paziimeeshanaas .... nu diemzheel man taa nav, bet zinu ka katrs 3ais taa domaa ... un tur nu neko mums nepadariit :(
Dream rakstīja:njaaa... iepozee gan Ora kaa iista zvaigzne, kas buutu pieradusi diendienaa fotografeeties :lol: paldies veelreiz, es astes skatiiju jau 1.decembrii, bet shodien ar dabiem jau biju piemirsusi par taam :oops:lilucis rakstīja:Njā, bildītes foršas... Vienīgi man kaut kā neiet pie sirds raksta nosaukums - Pieaugušo rotaļlieta un viens teikums, ka tāds kompakts draugs kalpo kā aristokrātiska greznumlietiņa apkārtējo uzmanības pievēršanai Wot, i šitādas lietas pastiprina to domāšanu, ka tā ir rotaļlieta vai kaut kāds aksesuārs...Nu vismaz man tā liekas :roll:
nu vot, taa kaa skrieshu uz veici iepirkt pati ar, lai varu izlasiit kas iisti ar taam rotaljlietas buushanaam tur ir :)
njaaa, nu nav gan labi shitaa bet, ko lai dara ka daudzu sabiedriibas cilveecinju uzskats taads ir, ka tojs ir tikai rotaljlieta prieksh paziimeeshanaas .... nu diemzheel man taa nav, bet zinu ka katrs 3ais taa domaa ... un tur nu neko mums nepadariit :(
Man gan gribeetos Dream tevi pielabot, jo taa nedomaa katrs treshais, bet gan katrs, kuram nav bijusi saskarsme ar shaadu sunja beernu:(
Ronija- Moderator
Jocīgi, ka pat šādā žurnālā izskan tādi viedokļi...parasti jau tā raksta savādāka tipa mērķauditorijai, nevis dzīvniekmīļiem!lilucis rakstīja:Njā, bildītes foršas... Vienīgi man kaut kā neiet pie sirds raksta nosaukums - Pieaugušo rotaļlieta un viens teikums, ka tāds kompakts draugs kalpo kā aristokrātiska greznumlietiņa apkārtējo uzmanības pievēršanai Wot, i šitādas lietas pastiprina to domāšanu, ka tā ir rotaļlieta vai kaut kāds aksesuārs...Nu vismaz man tā liekas :roll:
Nē, nu tālāk jau rakstā uzrakstīts, ka tojs ir īsts suns un tā...bet varu iedomāties kā šitās divas lietas iesēdīsies cilvēku galviņās...ka rotaļlieta un kāds ar ko pazīmēties, cik es iru kruts, jo man ir tojs...
lilucis rakstīja:Nē, nu tālāk jau rakstā uzrakstīts, ka tojs ir īsts suns un tā...bet varu iedomāties kā šitās divas lietas iesēdīsies cilvēku galviņās...ka rotaļlieta un kāds ar ko pazīmēties, cik es iru kruts, jo man ir tojs...
Aijjj, jaaiet Astes iepirkt:))
Ronija- Moderator
nu bet tu jau ira ar kruts, jo tev ir veseli 2 toji ... un es ar ir kruts :jump2:lilucis rakstīja:Nē, nu tālāk jau rakstā uzrakstīts, ka tojs ir īsts suns un tā...bet varu iedomāties kā šitās divas lietas iesēdīsies cilvēku galviņās...ka rotaļlieta un kāds ar ko pazīmēties, cik es iru kruts, jo man ir tojs...
nekas, nedaudz pacietiibas un cilveecinji saaks nopietnaak uztvert arii mazos vaukshkjeetaajus tojus kaa nopietnu mazu SUNI un beigs izmantot kaa modes aksesuaarus, pieskanjojot pie sava teerpa
Dream rakstīja:nu bet tu jau ira ar kruts, jo tev ir veseli 2 toji ... un es ar ir kruts :jump2:lilucis rakstīja:Nē, nu tālāk jau rakstā uzrakstīts, ka tojs ir īsts suns un tā...bet varu iedomāties kā šitās divas lietas iesēdīsies cilvēku galviņās...ka rotaļlieta un kāds ar ko pazīmēties, cik es iru kruts, jo man ir tojs...
nekas, nedaudz pacietiibas un cilveecinji saaks nopietnaak uztvert arii mazos vaukshkjeetaajus tojus kaa nopietnu mazu SUNI un beigs izmantot kaa modes aksesuaarus, pieskanjojot pie sava teerpa
Ehhh, es nau kruts, man tik viens un veel piedevaam siiks :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:nu bet tu jau ira ar kruts, jo tev ir veseli 2 toji ... un es ar ir kruts :jump2:lilucis rakstīja:Nē, nu tālāk jau rakstā uzrakstīts, ka tojs ir īsts suns un tā...bet varu iedomāties kā šitās divas lietas iesēdīsies cilvēku galviņās...ka rotaļlieta un kāds ar ko pazīmēties, cik es iru kruts, jo man ir tojs...
nu pacieties ... tu tak zini ka vinji meedz "vairoties" :lol: t.i. kur viens tur pavisam driiz uzrodas arii otrs taa kaa tu ar kruto aprindaas ierakstaams :party:
Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:nu bet tu jau ira ar kruts, jo tev ir veseli 2 toji ... un es ar ir kruts :jump2:lilucis rakstīja:Nē, nu tālāk jau rakstā uzrakstīts, ka tojs ir īsts suns un tā...bet varu iedomāties kā šitās divas lietas iesēdīsies cilvēku galviņās...ka rotaļlieta un kāds ar ko pazīmēties, cik es iru kruts, jo man ir tojs...
nu pacieties ... tu tak zini ka vinji meedz "vairoties" :lol: t.i. kur viens tur pavisam driiz uzrodas arii otrs taa kaa tu ar kruto aprindaas ierakstaams :party:
Jaa, jaa, man patiesiibaa domaas jau ir spetinji :D
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, jaa, man patiesiibaa domaas jau ir spetinji :D
Taa, ka grozies kaa gribi - sanaak vairaak kaa tev
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, jaa, man patiesiibaa domaas jau ir spetinji :D
Tu nu gan tad esi kruta...man domās pagaidām tikai 3
lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, jaa, man patiesiibaa domaas jau ir spetinji :D
Ha :)) Tas tik tu taa domaa, ka 3:)) Pajautaa viira kungam, ko vinjsh domaa:)) Man jau liekas, dzirdeesi visko :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, jaa, man patiesiibaa domaas jau ir spetinji :D
Ha :)) Tas tik tu taa domaa, ka 3:)) Pajautaa viira kungam, ko vinjsh domaa:)) Man jau liekas, dzirdeesi visko :D
Es jau zinu, ko viņš teiks... :lol: Un galvenais ir tas, ko es pati saprotu, ka ūpīts vispirms jāizaudzina un tad var sākt kaut ko štukot... a līdz tam...nu sapņot jau nevar tak aizliegt
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, jaa, man patiesiibaa domaas jau ir spetinji :D
Es jau zinu, ko viņš teiks... :lol: Un galvenais ir tas, ko es pati saprotu, ka ūpīts vispirms jāizaudzina un tad var sākt kaut ko štukot... a līdz tam...nu sapņot jau nevar tak aizliegt
Nee nee, nevar aizliegt nekaadaa gadiijumaa:)
Ronija- Moderator
hihi oi nu gan juus te sakalushas sapnju plaanus nav slikti, jo iipashi ja tos piepilda ;)Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Jaa, jaa, man patiesiibaa domaas jau ir spetinji :D
Nee nee, nevar aizliegt nekaadaa gadiijumaa:)
man jau ar taads diezgan liels barinjsh pa maaju domaas skraidelee jau labi sen ... nu pamaziitinjaam jau tie sapniishi piepildaas :bball: nu un ja taa pamazaam taa saimiite pieaug, tad arii veciitis pierod i nemaz nemana ka kaads ir naacis klaat par daudz un trauceetu :respect:
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Lapa 26 no 40