Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 7 no 40
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Offtopic..
lilucis rakstīja::lol: :lol: :lol:
Kaut gan Dream buutu ar mieru arii uz taadu ambraazhu, ka tik Ufiiti satikt:)) Man taa liekas:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja::lol: :lol: :lol:
Kaut gan Dream buutu ar mieru arii uz taadu ambraazhu, ka tik Ufiiti satikt:)) Man taa liekas:)
Noteikti
a vakar es nebiju uz inglishu ... es biju koncertaa :animation: biski savus vecos kaulinjus palociit :angle2:lilucis rakstīja:Nu, Dream, ja tu neskraidītu uz to inglišu vairāk varētu pievērsties klačām :lol: :lol: :lol:
Fui, Ronija, nesarksti! Tas jau nebija ļauni domāts ;) Un starpcitu, jad mēs braucam pie Dream lielo tusu uztaisīt? :D
ei ei ei ... kameer es te ciitiigi meegjinu straadaat - buushu palaidusi kaut ko pavisam svariigu garaamlilucis rakstīja:A mēs jau varam viņai lielu SURPRISE uztaisīt
a vispaar man jau patiik paarsteigumi i ... kaapeec gan neuztaisiit kaadu tusinju, tikai ... wot it kaa jau tomeer aptuveni gribeetos zinaat kad ... mazums mans naaviigi darbos ieracies i nemaz maajaa nav i tad sanaaks ka baljuks buus bez manis
jaa gan .... dikti gribu uupiiti satiktRonija rakstīja:Kaut gan Dream buutu ar mieru arii uz taadu ambraazhu, ka tik Ufiiti satikt:)) Man taa liekas:)
Aptuveni kaut kad šogad :lol:Dream rakstīja:ei ei ei ... kameer es te ciitiigi meegjinu straadaat - buushu palaidusi kaut ko pavisam svariigu garaamlilucis rakstīja:A mēs jau varam viņai lielu SURPRISE uztaisīt
a vispaar man jau patiik paarsteigumi i ... kaapeec gan neuztaisiit kaadu tusinju, tikai ... wot it kaa jau tomeer aptuveni gribeetos zinaat kad ... mazums mans naaviigi darbos ieracies i nemaz maajaa nav i tad sanaaks ka baljuks buus bez manis
njaaa.... labi ka ir jau novembris ... tad jau iespeejams ka diezgan aatri ieraudziishu juuslilucis rakstīja:Aptuveni kaut kad šogad :lol:Dream rakstīja:ei ei ei ... kameer es te ciitiigi meegjinu straadaat - buushu palaidusi kaut ko pavisam svariigu garaamlilucis rakstīja:A mēs jau varam viņai lielu SURPRISE uztaisīt
Nu ko, Ronij, šitas "njaaa.... labi ka ir jau novembris ... tad jau iespeejams ka diezgan aatri ieraudziishu juus " izskatās pēc zaļās gaismas ne???
:lol: :lol: :lol:lilucis rakstīja:Nu ko, Ronij, šitas "njaaa.... labi ka ir jau novembris ... tad jau iespeejams ka diezgan aatri ieraudziishu juus " izskatās pēc zaļās gaismas ne???
Es braukšu tikai tad, kad tikšu galā ar LR nodokļiem un auditu un vēl vīra datoru, kuru nu jau otro dienu moku :fool:
taa jauki, kam tev audits un LR nodoklji no tiem labaak pa gabalu :fool:lilucis rakstīja:Es braukšu tikai tad, kad tikšu galā ar LR nodokļiem un auditu un vēl vīra datoru, kuru nu jau otro dienu moku :fool:
Nu bet man takš jāmācāsDream rakstīja:taa jauki, kam tev audits un LR nodoklji no tiem labaak pa gabalu :fool:lilucis rakstīja:Es braukšu tikai tad, kad tikšu galā ar LR nodokļiem un auditu un vēl vīra datoru, kuru nu jau otro dienu moku :fool:
lilucis rakstīja:Nu bet man takš jāmācāsDream rakstīja:taa jauki, kam tev audits un LR nodoklji no tiem labaak pa gabalu :fool:lilucis rakstīja:Es braukšu tikai tad, kad tikšu galā ar LR nodokļiem un auditu un vēl vīra datoru, kuru nu jau otro dienu moku :fool:
Met tos nodokljus pie malas un kaadu sestdienu braucam ciemaa ar piiraadzinjiem un sunjiem:)
Ronija- Moderator
Oki doki, nav probļem! Sestdienās es vienalga nemācos, kaut kad tak jāatpūšās... :party:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Nu bet man takš jāmācāsDream rakstīja:taa jauki, kam tev audits un LR nodoklji no tiem labaak pa gabalu :fool:lilucis rakstīja:Es braukšu tikai tad, kad tikšu galā ar LR nodokļiem un auditu un vēl vīra datoru, kuru nu jau otro dienu moku :fool:
Met tos nodokljus pie malas un kaadu sestdienu braucam ciemaa ar piiraadzinjiem un sunjiem:)
wow .... piiiiiraadzinji ... vai es ko palaidu garaam :scratch: mani ar njemsiet liidzi :D ?
Dream rakstīja:wow .... piiiiiraadzinji ... vai es ko palaidu garaam :scratch: mani ar njemsiet liidzi :D ?
Njea, Dream, tu seedeesi maajaas - piiraadzinji brauks pie tevis:)) Buusi princese
Pēdējo reizi labojis Ronija Trešdiena Novembris 05, 2008 3:23 pm; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
Ta mēs pie tevis takš ar tiem pīrāgiem brauksim...eh blondīne :lol2:Dream rakstīja:wow .... piiiiiraadzinji ... vai es ko palaidu garaam :scratch: mani ar njemsiet liidzi :D ?
Nu, Dream, tagad tik izvēlies datumu no 15. līdz 18. novembrim... Nu labi 16. izkrīt, jo tad tiekamies izstādē... ;)
lilucis rakstīja:Nu, Dream, tagad tik izvēlies datumu no 15. līdz 18. novembrim... Nu labi 16. izkrīt, jo tad tiekamies izstādē... ;)
Jaa Dream:)) Saki savu gala vaardu:)
Ronija- Moderator
Lielais sveiciens Lilucha 3. zvaigznei:) :flover: :party:
Ronija- Moderator
Nu johaidī, pat nepamanīju, ka es ar milzīga pļāpa :lol: Bet nu paldies ;)Ronija rakstīja:Lielais sveiciens Lilucha 3. zvaigznei:) :flover: :party:
lilucis rakstīja:Nu johaidī, pat nepamanīju, ka es ar milzīga pļāpa :lol: Bet nu paldies ;)Ronija rakstīja:Lielais sveiciens Lilucha 3. zvaigznei:) :flover: :party:
Jaa jaa iri tu ar pkljaapa, esi sveicinaata barinjaa:)))))
Ronija- Moderator
Nu jā, ko lai dara, papļāpāt ta gribas... It sevišķi tagad pa vidam riebīgām izjūtām jauki papļāpāt, lai galīgi neuzsprāgstu aiz dusmām :bom:
lilucis rakstīja:Nu jā, ko lai dara, papļāpāt ta gribas... It sevišķi tagad pa vidam riebīgām izjūtām jauki papļāpāt, lai galīgi neuzsprāgstu aiz dusmām :bom:
Kas ta nu?? Kursh tev paari nodariijis??:)
Ronija- Moderator
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Lapa 7 no 40