Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 23 no 40
Lapa 23 no 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Offtopic..
njaaa, ak tu nabadzinjsh ... ljoti labi saprotu tevi, jo shoriit man tik brrrriesmiigi negribeejaas mosties un uz darbu posties, ka taa vien gribeejaas panjemt briivdienu no briivdienaam un veel vienu dieninju pa maaju paslinkot :roll:Māriņa rakstīja:Njaaa man riktiigi skumiigi palika palasot par darbu, man ar jaaizbauda veel bikinj palikushaas briivdienas un otrdien atkal jaametas darbos..... :(
atvaljinaajums ka put......
tu nopietni :shock: ? es eju pie tevis straadaat :lol:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:gribi teikt ka riit jau tev saakas briivdienas :scratch: ?lilucis rakstīja:Nu ja Un vispār man tagad laiks līdz otrdienai sarast tā kārtīgāk ar domu, ka jāiet strādāt... :respect:
Jā nopietni!!! Takš to es bez probļem tieku sestdien uz izstādīti :party:Dream rakstīja:tu nopietni :shock: ? es eju pie tevis straadaat :lol:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:gribi teikt ka riit jau tev saakas briivdienas :scratch: ?lilucis rakstīja:Nu ja Un vispār man tagad laiks līdz otrdienai sarast tā kārtīgāk ar domu, ka jāiet strādāt... :respect:
Aha un tad kaa darbos iekshaa no pasha riita 9.00 taa tk pa tumsu maajaa, un ta 5 dienas atkal jaagaida taa sestdiena un sveetdiena. Brrrrrrr.....Man jau viira kungs teica, un tad vareesi gaidiit Ziemassveetkus, lai buutu garaakas briivdienas :rendeer: No otrdienas atkal 5 dienu ieslodziijums birojaaDream rakstīja:njaaa, ak tu nabadzinjsh ... ljoti labi saprotu tevi, jo shoriit man tik brrrriesmiigi negribeejaas mosties un uz darbu posties, ka taa vien gribeejaas panjemt briivdienu no briivdienaam un veel vienu dieninju pa maaju paslinkot :roll:Māriņa rakstīja:Njaaa man riktiigi skumiigi palika palasot par darbu, man ar jaaizbauda veel bikinj palikushaas briivdienas un otrdien atkal jaametas darbos..... :(
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Aha un tad kaa darbos iekshaa no pasha riita 9.00 taa tk pa tumsu maajaa, un ta 5 dienas atkal jaagaida taa sestdiena un sveetdiena. Brrrrrrr.....Man jau viira kungs teica, un tad vareesi gaidiit Ziemassveetkus, lai buutu garaakas briivdienas :rendeer: No otrdienas atkal 5 dienu ieslodziijums birojaaDream rakstīja:njaaa, ak tu nabadzinjsh ... ljoti labi saprotu tevi, jo shoriit man tik brrrriesmiigi negribeejaas mosties un uz darbu posties, ka taa vien gribeejaas panjemt briivdienu no briivdienaam un veel vienu dieninju pa maaju paslinkot :roll:Māriņa rakstīja:Njaaa man riktiigi skumiigi palika palasot par darbu, man ar jaaizbauda veel bikinj palikushaas briivdienas un otrdien atkal jaametas darbos..... :(
Nabadziņš... Labi ka man tā nav :) Nu vismaz pagaidām
Jaa un tagad kameer sapratiishu kas iekraajies pa 2 nedeeljaam un kas jaasasteidz, ak kungs....... un ko mani padotie tur buus sastraadaajushi... ;) Riktiigi dabuushu rauties. :(lilucis rakstīja:Māriņa rakstīja:Aha un tad kaa darbos iekshaa no pasha riita 9.00 taa tk pa tumsu maajaa, un ta 5 dienas atkal jaagaida taa sestdiena un sveetdiena. Brrrrrrr.....Man jau viira kungs teica, un tad vareesi gaidiit Ziemassveetkus, lai buutu garaakas briivdienas :rendeer: No otrdienas atkal 5 dienu ieslodziijums birojaaDream rakstīja:njaaa, ak tu nabadzinjsh ... ljoti labi saprotu tevi, jo shoriit man tik brrrriesmiigi negribeejaas mosties un uz darbu posties, ka taa vien gribeejaas panjemt briivdienu no briivdienaam un veel vienu dieninju pa maaju paslinkot :roll:Māriņa rakstīja:Njaaa man riktiigi skumiigi palika palasot par darbu, man ar jaaizbauda veel bikinj palikushaas briivdienas un otrdien atkal jaametas darbos..... :(
Nabadziņš... Labi ka man tā nav :) Nu vismaz pagaidām
Māriņa- Estimable
jaa gan, peec atvaljinaajuma ir pavisam smagi atsaakt straadaat bet mierinaajumam - Ziemassveetki jau pavisam tuvu ;)Māriņa rakstīja:Jaa un tagad kameer sapratiishu kas iekraajies pa 2 nedeeljaam un kas jaasasteidz, ak kungs....... un ko mani padotie tur buus sastraadaajushi... ;) Riktiigi dabuushu rauties. :(
Dream rakstīja:jaa gan, peec atvaljinaajuma ir pavisam smagi atsaakt straadaat bet mierinaajumam - Ziemassveetki jau pavisam tuvu ;)Māriņa rakstīja:Jaa un tagad kameer sapratiishu kas iekraajies pa 2 nedeeljaam un kas jaasasteidz, ak kungs....... un ko mani padotie tur buus sastraadaajushi... ;) Riktiigi dabuushu rauties. :(
Aga:)) Un tik daudz taas briivaas dienas:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Aga jau saaku gaidiit sveetkus:)) Un daavanas.....shon jau nopirku izejmateriaalus laiuzmeistarotu Viviitei jaunas matu bantiites uz sveetkiem un jaasadomaa ko jaunu uzmeistarot DzollijaiDream rakstīja:jaa gan, peec atvaljinaajuma ir pavisam smagi atsaakt straadaat bet mierinaajumam - Ziemassveetki jau pavisam tuvu ;)Māriņa rakstīja:Jaa un tagad kameer sapratiishu kas iekraajies pa 2 nedeeljaam un kas jaasasteidz, ak kungs....... un ko mani padotie tur buus sastraadaajushi... ;) Riktiigi dabuushu rauties. :(
Māriņa- Estimable
Māriņa, apsveicami, ka tu jau domaa par Ziemassveetkiem, es vēl nespēju līdz tiem darbiem tikt, bet ljoti labi apzinos, ka vajadzeetu jau Un tie lielie daavanu maisi jau jaasaak pasuutiit pilni :rules:Māriņa rakstīja:Aga jau saaku gaidiit sveetkus:)) Un daavanas.....shon jau nopirku izejmateriaalus laiuzmeistarotu Viviitei jaunas matu bantiites uz sveetkiem un jaasadomaa ko jaunu uzmeistarot DzollijaiDream rakstīja:jaa gan, peec atvaljinaajuma ir pavisam smagi atsaakt straadaat bet mierinaajumam - Ziemassveetki jau pavisam tuvu ;)Māriņa rakstīja:Jaa un tagad kameer sapratiishu kas iekraajies pa 2 nedeeljaam un kas jaasasteidz, ak kungs....... un ko mani padotie tur buus sastraadaajushi... ;) Riktiigi dabuushu rauties. :(
Es ar jau sāku adīt Monai Ziemassvētku kostīmu.. :)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Sanita rakstīja:Es ar jau sāku adīt Monai Ziemassvētku kostīmu.. :)
vai man nevar kaads nedaudz pastaastiit kaa adiit dzemperi?sen neesmu adijusi :roll: juus ar divam adataam vai chetraam??un kadu dziju labak izveleties??
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Sanita rakstīja:Es ar jau sāku adīt Monai Ziemassvētku kostīmu.. :)
vai man nevar kaads nedaudz pastaastiit kaa adiit dzemperi?sen neesmu adijusi :roll: juus ar divam adataam vai chetraam??un kadu dziju labak izveleties??
Adam ar 4 adataam, kaa cimdu. Njemam dziju, kuraa vismaz 50% ir vilna. Ir viens dzhemperis, kura dzija ir 80 % sinteetika - diezgan ciets sanaak un nemiiliigs:(
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Sanita rakstīja:Es ar jau sāku adīt Monai Ziemassvētku kostīmu.. :)
Adam ar 4 adataam, kaa cimdu. Njemam dziju, kuraa vismaz 50% ir vilna. Ir viens dzhemperis, kura dzija ir 80 % sinteetika - diezgan ciets sanaak un nemiiliigs:(
paldies :D bet vai ko nevar sameistarot ar divaam adataam un velak sashut kopa??jo nemaaku vairs adiit ar 4-am adatam(skolas laika devu citiem noadiit zekjes utt ).
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Sanita rakstīja:Es ar jau sāku adīt Monai Ziemassvētku kostīmu.. :)
paldies :D bet vai ko nevar sameistarot ar divaam adataam un velak sashut kopa??jo nemaaku vairs adiit ar 4-am adatam(skolas laika devu citiem noadiit zekjes utt ).
Droshvien jau ka var:)) Mees gan visus dzhempiishus ar 4 esam adiijushi, galiigi nav pieredes ar 2 adataam:)
Ronija- Moderator
Es adu uz apaļadatas...nu tās kur pa vidu drātiņa...tā ka sameistarot var visu... ;)Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Sanita rakstīja:Es ar jau sāku adīt Monai Ziemassvētku kostīmu.. :)
lilucis rakstīja:Es adu uz apaļadatas...nu tās kur pa vidu drātiņa...tā ka sameistarot var visu... ;)Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Sanita rakstīja:Es ar jau sāku adīt Monai Ziemassvētku kostīmu.. :)
Paldies,nu man arii bija doma par taam adataam ar strikji pa vidu,tad taas arii laikam pirkshu(buus vienkaarshaak man ko uzmeistarot :roll: ).megjinashu sonedeelj ko iegadaaties,redzees kas sanaaks :D ta kaa neesmu dedziiga adiitaaja laikam man tas aiznjems laiku
Silkite- Estimable
Nav tik traki, es ar neesmu dedzīga adītāja un galvenais adu tikai kaut ko nelielu, jo lielām lietām man iedvesmas nepietiek :lol2: Es adīju uz izjūtām, un sanāca tīri tā neko...
lilucis rakstīja:Nav tik traki, es ar neesmu dedzīga adītāja un galvenais adu tikai kaut ko nelielu, jo lielām lietām man iedvesmas nepietiek :lol2: Es adīju uz izjūtām, un sanāca tīri tā neko...
cik man daudz dzijas vajaga pirkt??? :shock:
Silkite- Estimable
Nu 1-2 ficītes, viss atkarīgs no dzijas...viena rupjāka un līdz ar to metrāža mazāka, cita smalkāka un metrāža oi oi oi...arī svars reizēm atšķiras...nu bet vairāk par 2 nevajadzētu...vismaz man nekad nav vajadzējis... Un vispār kad es aizeju uz veikalu un izstāstu ko es gribu, tad man arī pasaka, cik apmēram dzijas vajadzēs, jo es pērku veikalā, kur pašas pārdevējas ir kaislīgas adītājas...Silkite rakstīja:lilucis rakstīja:Nav tik traki, es ar neesmu dedzīga adītāja un galvenais adu tikai kaut ko nelielu, jo lielām lietām man iedvesmas nepietiek :lol2: Es adīju uz izjūtām, un sanāca tīri tā neko...
cik man daudz dzijas vajaga pirkt??? :shock:
ok,pirkshu tad divus!kur man bija ideja pirkt,tas veikals ir pashapkalposanas un diez vai kads tur mani vares labi informeet,jo tur arii pardod citas lietas prieksh "darini pats :D ".nu man bija doma njemt resnaaku dziju,liekas buus miikstaaka un siltaaka(vieglak adaama arii :D ).bet tad jau laikam ir japeerk resnaakas adatas :shock: ???
Silkite- Estimable
Tieši tā, tad arī resnākas adatas jāpērk...Silkite rakstīja:ok,pirkshu tad divus!kur man bija ideja pirkt,tas veikals ir pashapkalposanas un diez vai kads tur mani vares labi informeet,jo tur arii pardod citas lietas prieksh "darini pats :D ".nu man bija doma njemt resnaaku dziju,liekas buus miikstaaka un siltaaka(vieglak adaama arii :D ).bet tad jau laikam ir japeerk resnaakas adatas :shock: ???
Silkite rakstīja:ok,pirkshu tad divus!kur man bija ideja pirkt,tas veikals ir pashapkalposanas un diez vai kads tur mani vares labi informeet,jo tur arii pardod citas lietas prieksh "darini pats :D ".nu man bija doma njemt resnaaku dziju,liekas buus miikstaaka un siltaaka(vieglak adaama arii :D ).bet tad jau laikam ir japeerk resnaakas adatas :shock: ???
Dzijas sastaavs vienmeer ir uz ficiites virsuu noraadiits. Jo resnaaka dzija, jo resnaakas adatas vajag, jo ja buus pa tievu, sanaaks ljoti bliivs, ciets un neelastiigs adiijums, kas vairaak liidzinaasies paklaajam, pati ar sho esmu saskaarusies:)
Ronija- Moderator
lilucis rakstīja:Tieši tā, tad arī resnākas adatas jāpērk...Silkite rakstīja:ok,pirkshu tad divus!kur man bija ideja pirkt,tas veikals ir pashapkalposanas un diez vai kads tur mani vares labi informeet,jo tur arii pardod citas lietas prieksh "darini pats :D ".nu man bija doma njemt resnaaku dziju,liekas buus miikstaaka un siltaaka(vieglak adaama arii :D ).bet tad jau laikam ir japeerk resnaakas adatas :shock: ???
nu tad mekleeshu-pirkshu resnas adatas ar strikji pa vidu :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:ok,pirkshu tad divus!kur man bija ideja pirkt,tas veikals ir pashapkalposanas un diez vai kads tur mani vares labi informeet,jo tur arii pardod citas lietas prieksh "darini pats :D ".nu man bija doma njemt resnaaku dziju,liekas buus miikstaaka un siltaaka(vieglak adaama arii :D ).bet tad jau laikam ir japeerk resnaakas adatas :shock: ???
Parasti uz dzijas etiķetes ir rakstīts ar kāda resnuma adatām jāada!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 23 no 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Lapa 23 no 40