Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 22 no 40
Lapa 22 no 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Offtopic..
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:es jau nekoRonija rakstīja:Khi khi khi, man liekas, mees tuuliit ar tevi darunaasimies liidz izbanoshanai:))))
Ronija rakstīja:Dream rakstīja:vispaar man shii dalja kur ir Home, Portal, utt... labaak patiik ... paarredzamaaka ;) kaa arii var vieglaak pamaniit, ja kaada jauna veestule pienaakusi ;)
Jaa piekriitu Dream:)
Es arī piekrītu, šitā ir daudz daudz labāk
ei, kameer mees pa izstaadi, tikaam kraasas brrrrrrrrrr... nomainiijushaas i bilde pazudusi, kas noticies? par ko taa?lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:vispaar man shii dalja kur ir Home, Portal, utt... labaak patiik ... paarredzamaaka ;) kaa arii var vieglaak pamaniit, ja kaada jauna veestule pienaakusi ;)
Jaa piekriitu Dream:)
Es arī piekrītu, šitā ir daudz daudz labāk
Man patiik:)) Visas paarmainjas ir uz labu:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
a es laikam veca, man kaut kaa shitaa lillaa kraasa acees griezhas :(Ronija rakstīja:Man patiik:)) Visas paarmainjas ir uz labu:)
Dream rakstīja:a es laikam veca, man kaut kaa shitaa lillaa kraasa acees griezhas :(Ronija rakstīja:Man patiik:)) Visas paarmainjas ir uz labu:)
Khi khi khi
Ronija- Moderator
Eh, bet manam ar beidzot uz darbu(praksi) jāpošas un maniem nabadziņiem vieniem pa māju jādzīvojas :(
ooo apsveicu, welcome straadinieku rindaaslilucis rakstīja:Eh, bet manam ar beidzot uz darbu(praksi) jāpošas un maniem nabadziņiem vieniem pa māju jādzīvojas :(
eh ... bet mazuliishi zheel, bet gan jau vinji pratiis buut pacietiigi ;)
Dream rakstīja:ooo apsveicu, welcome straadinieku rindaaslilucis rakstīja:Eh, bet manam ar beidzot uz darbu(praksi) jāpošas un maniem nabadziņiem vieniem pa māju jādzīvojas :(
eh ... bet mazuliishi zheel, bet gan jau vinji pratiis buut pacietiigi ;)
Aha, nu cerams... Tad jau redzēs, kad nākšu mājās kādi nedarbi būs sastrādāti... Kaut gan šodien jau man ir cerība tikt laicīgi mājās :lol:
galvenais atstaaj labi daudz papiirus ko saplucinaat :Dlilucis rakstīja:Aha, nu cerams... Tad jau redzēs, kad nākšu mājās kādi nedarbi būs sastrādāti... Kaut gan šodien jau man ir cerība tikt laicīgi mājās :lol:
Aha...Dream rakstīja:galvenais atstaaj labi daudz papiirus ko saplucinaat :Dlilucis rakstīja:Aha, nu cerams... Tad jau redzēs, kad nākšu mājās kādi nedarbi būs sastrādāti... Kaut gan šodien jau man ir cerība tikt laicīgi mājās :lol:
Es gan neesmu prieciiga par sniegu, jo tuuliit jaaposhaas uz manu maaciibu braukshanu, un man pilniigi mati staavus:((
Ronija- Moderator
aga un kaa radio zinjo, braukshana ir ljoti apgruutinoshaRonija rakstīja:Es gan neesmu prieciiga par sniegu, jo tuuliit jaaposhaas uz manu maaciibu braukshanu, un man pilniigi mati staavus:((
bet nav jau tik traki, ielas jau ir diezgan tiiras ;)
Dream rakstīja:aga un kaa radio zinjo, braukshana ir ljoti apgruutinoshaRonija rakstīja:Es gan neesmu prieciiga par sniegu, jo tuuliit jaaposhaas uz manu maaciibu braukshanu, un man pilniigi mati staavus:((
bet nav jau tik traki, ielas jau ir diezgan tiiras ;)
Nu cereesim:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Es gan neesmu prieciiga par sniegu, jo tuuliit jaaposhaas uz manu maaciibu braukshanu, un man pilniigi mati staavus:((
Nu vismaz Rīgā uz ielām ir tikai peļķes un ne smakas no sniega... Veiksmīgu braukšanu!
liluce, tu jau no darba maajaas :shock: ?lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:Es gan neesmu prieciiga par sniegu, jo tuuliit jaaposhaas uz manu maaciibu braukshanu, un man pilniigi mati staavus:((
Nu vismaz Rīgā uz ielām ir tikai peļķes un ne smakas no sniega... Veiksmīgu braukšanu!
Dream rakstīja:liluce, tu jau no darba maajaas :shock: ?lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:Es gan neesmu prieciiga par sniegu, jo tuuliit jaaposhaas uz manu maaciibu braukshanu, un man pilniigi mati staavus:((
:jump2: :jump2: :jump2: Jā jā jā :party: :party: :party: Nu tak nevar uzreiz likties iekšā darbā...tak pamazām jāpierod :respect:
nu jaa, taa jau ir, citaadi veel var rasties darba traumalilucis rakstīja: :jump2: :jump2: :jump2: Jā jā jā :party: :party: :party: Nu tak nevar uzreiz likties iekšā darbā...tak pamazām jāpierod :respect:
Dream rakstīja:nu jaa, taa jau ir, citaadi veel var rasties darba traumalilucis rakstīja: :jump2: :jump2: :jump2: Jā jā jā :party: :party: :party: Nu tak nevar uzreiz likties iekšā darbā...tak pamazām jāpierod :respect:
Nu ja Un vispār man tagad laiks līdz otrdienai sarast tā kārtīgāk ar domu, ka jāiet strādāt... :respect:
gribi teikt ka riit jau tev saakas briivdienas :scratch: ?lilucis rakstīja:Nu ja Un vispār man tagad laiks līdz otrdienai sarast tā kārtīgāk ar domu, ka jāiet strādāt... :respect:
Njaaa man riktiigi skumiigi palika palasot par darbu, man ar jaaizbauda veel bikinj palikushaas briivdienas un otrdien atkal jaametas darbos..... :(Dream rakstīja:gribi teikt ka riit jau tev saakas briivdienas :scratch: ?lilucis rakstīja:Nu ja Un vispār man tagad laiks līdz otrdienai sarast tā kārtīgāk ar domu, ka jāiet strādāt... :respect:
atvaljinaajums ka put......
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Dream rakstīja:gribi teikt ka riit jau tev saakas briivdienas :scratch: ?lilucis rakstīja:Nu ja Un vispār man tagad laiks līdz otrdienai sarast tā kārtīgāk ar domu, ka jāiet strādāt... :respect:
Lapa 22 no 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Lapa 22 no 40