Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 31 no 40
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Offtopic..
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija- kostiimu izpuceeshu,kaa nekaa pasuutiju jau oktobra vidu. :D lai desa butu pienaciigi gatavs ziemassveetkos cilveeki ir super parsteigti-prieciigi ieraugot siiko ar kostiimu
Labi:)) sarunaajushas:)
es riitaa braucu pakalj egliitei kaa tev sunjuks pret to attiecas??needa skujas :shock: :shock: :shock: maneejam buus lielie briinumi koks maajaas ,bet churaat nevar uz vinja
Pagaajushajaa gadaa mums bij maziitinja egliite, un vinja pati ar veel beerns bij, egliite staaveeja uz galda, taa ka iipashi tuvas attieciibas ar egliiti Vikijai neizveidojaas:)) Ujjjjj, bet tev gan naaksies skaidrot Desai, ka kaaju tak celt nedriikst :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija- kostiimu izpuceeshu,kaa nekaa pasuutiju jau oktobra vidu. :D lai desa butu pienaciigi gatavs ziemassveetkos cilveeki ir super parsteigti-prieciigi ieraugot siiko ar kostiimu
Labi:)) sarunaajushas:)
es riitaa braucu pakalj egliitei kaa tev sunjuks pret to attiecas??needa skujas :shock: :shock: :shock: maneejam buus lielie briinumi koks maajaas ,bet churaat nevar uz vinja
Pagaajushajaa gadaa mums bij maziitinja egliite, un vinja pati ar veel beerns bij, egliite staaveeja uz galda, taa ka iipashi tuvas attieciibas ar egliiti Vikijai neizveidojaas:)) Ujjjjj, bet tev gan naaksies skaidrot Desai, ka kaaju tak celt nedriikst :D
jaa naaksies skaidrot(jo ir doma njemt no 175cm-200cm) ja tas nav eedams tad ar to ir jaspeeleejaas-pec desa moto. :D man bija vilcieninjsh kas parasti kurseeja ap egliite,bet laikam shogad tas buus japiemirst.skrejosho vilcienu ar visiem vagoniem veel nozags :scratch: un sliedes sagrauziis :sad:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Es pat esmu pilniigi paarliecinaata, ka Desai buus izstraadaats vilciena likvideeshanas plaans :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Es pat esmu pilniigi paarliecinaata, ka Desai buus izstraadaats vilciena likvideeshanas plaans :D
nu vinjam jau tie likvideshanas plani ir paarak galvaa sakaapushi.vakar sanjeemu pacinju no maates,protams desai davanas ari bija.bija laciitis kas dzied ,nu tagad vinjs ir izgjeerbts un drebees sapleestas-ja,vakar veel laaciitis bija ar dreebem :lol2: un tagad zin kur spiest lai dzied laaciitis :respect: saak jau besiit shi jaukaa davana-iipashi ja tas notiek kad guli :fool:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Es pat esmu pilniigi paarliecinaata, ka Desai buus izstraadaats vilciena likvideeshanas plaans :D
nu vinjam jau tie likvideshanas plani ir paarak galvaa sakaapushi.vakar sanjeemu pacinju no maates,protams desai davanas ari bija.bija laciitis kas dzied ,nu tagad vinjs ir izgjeerbts un drebees sapleestas-ja,vakar veel laaciitis bija ar dreebem :lol2: un tagad zin kur spiest lai dzied laaciitis :respect: saak jau besiit shi jaukaa davana-iipashi ja tas notiek kad guli :fool:
Ha ha:)) Nu vienigais uz ko tev atliek cereet, ka laaciitim driiz baterijas noseediisies:))))))))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Es pat esmu pilniigi paarliecinaata, ka Desai buus izstraadaats vilciena likvideeshanas plaans :D
Ha ha:)) Nu vienigais uz ko tev atliek cereet, ka laaciitim driiz baterijas noseediisies:))))))))
nu atliek cereet uz taam baterejaam.maac shaubas.jo daarga maate vinjam vasaraa bija atvedusi mazu meerkakjiiti kas ari piikst kad piespiezh.taa kluva pa miiljaako mantinju un tika piikstinaata biezhi+veel joprojaam stradaa
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Es pat esmu pilniigi paarliecinaata, ka Desai buus izstraadaats vilciena likvideeshanas plaans :D
nu atliek cereet uz taam baterejaam.maac shaubas.jo daarga maate vinjam vasaraa bija atvedusi mazu meerkakjiiti kas ari piikst kad piespiezh.taa kluva pa miiljaako mantinju un tika piikstinaata biezhi+veel joprojaam stradaa
Ha :)) Nu ta tev jaaiestaasta Desai, ka laaciitim jaadodaas uz mezhu dziivot un vienkaarshi jaakonfiscee:)) Mees dazhreiz shitaa Dino Vikijas vakaros guleet liekam, jo tas maita arii piikst:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Es pat esmu pilniigi paarliecinaata, ka Desai buus izstraadaats vilciena likvideeshanas plaans :D
Ha :)) Nu ta tev jaaiestaasta Desai, ka laaciitim jaadodaas uz mezhu dziivot un vienkaarshi jaakonfiscee:)) Mees dazhreiz shitaa Dino Vikijas vakaros guleet liekam, jo tas maita arii piikst:))
ha,nu re,tad tu mani labi saproti ko nozimee piistoshas mantinjas naktii nu pa dienu nevaru sleep-vinsh saak mekleet un ja neatrod tad pats saak piisteet,bet pa nakti to trako laaci tochna aizvaakshu :D vinsh jau ir iestiepis muusu gultaa un aizmidzis.naaksies taa pa kluso :suspect:
Silkite- Estimable
Ha , man nekad pa kluso nesanaak, jo Vikija parasti droshiibai uzliek kjepu savam piikstulim virsuu, vai pat ar abaam priekshkjepaam apkjer to savu miiluli :)) Izskataas baigi amizanti:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Ha , man nekad pa kluso nesanaak, jo Vikija parasti droshiibai uzliek kjepu savam piikstulim virsuu, vai pat ar abaam priekshkjepaam apkjer to savu miiluli :)) Izskataas baigi amizanti:)
jaa jaabut interesantam skatam ;) :D maneejais nekad negulj ar mantinjaam.varbuut pa retai reizei savaa migaa ievelk zekji un tad ar to divataa :D :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Ha , man nekad pa kluso nesanaak, jo Vikija parasti droshiibai uzliek kjepu savam piikstulim virsuu, vai pat ar abaam priekshkjepaam apkjer to savu miiluli :)) Izskataas baigi amizanti:)
jaa jaabut interesantam skatam ;) :D maneejais nekad negulj ar mantinjaam.varbuut pa retai reizei savaa migaa ievelk zekji un tad ar to divataa :D :D
Ujjj, jaa - zekjes taa ir sveeta lieta, maneejaa ar pamanaas klusiiteem maneejaas kaut kur izrakt un no riitiem pamostos ar savaam zekjeem pie deguna :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Ha , man nekad pa kluso nesanaak, jo Vikija parasti droshiibai uzliek kjepu savam piikstulim virsuu, vai pat ar abaam priekshkjepaam apkjer to savu miiluli :)) Izskataas baigi amizanti:)
Ujjj, jaa - zekjes taa ir sveeta lieta, maneejaa ar pamanaas klusiiteem maneejaas kaut kur izrakt un no riitiem pamostos ar savaam zekjeem pie deguna :D
:D :D maneejais katru dienu zog,iipashi ka pa maju nestaigaaju chiibaas,bet zekjees.tad ka eju guleet es vinja nolieku pie gultas-no riita vinjas ir jameklee(shad tad ari atrod pec paris dienaam) :roll: kad bija mazinjs vinjsh zaga vannas istabas paklaju-vilka araa visu laiku.tagad gan nomierinaajies ;)
Silkite- Estimable
Nja, es peedeejaas dienaas piekjeru, ka maneejaa ir izdomaajusi, ka uz vannas istabas paklaaja ir jaachuraa:(( Tagad vannas istabaa paklaaja vairs nav :D Uz kaadu laiku, kameer nikjis piemirsiisies:)
Ronija- Moderator
oho kas par izdomu siikajaiRonija rakstīja:Nja, es peedeejaas dienaas piekjeru, ka maneejaa ir izdomaajusi, ka uz vannas istabas paklaaja ir jaachuraa:(( Tagad vannas istabaa paklaaja vairs nav :D Uz kaadu laiku, kameer nikjis piemirsiisies:)
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:oho kas par izdomu siikajaiRonija rakstīja:Nja, es peedeejaas dienaas piekjeru, ka maneejaa ir izdomaajusi, ka uz vannas istabas paklaaja ir jaachuraa:(( Tagad vannas istabaa paklaaja vairs nav :D Uz kaadu laiku, kameer nikjis piemirsiisies:)
Vinjas izdoma ir apbriinojama, katru dienu ar prieku, briizhiem ar shausmaam gaidam, kas buus taalaak, ko veel izdomaas:)
Ronija- Moderator
tas laikam vinjiem ir raksturiigs :D tas padara musu dienas daudz kraashnjakasRonija rakstīja:Silkite rakstīja:oho kas par izdomu siikajaiRonija rakstīja:Nja, es peedeejaas dienaas piekjeru, ka maneejaa ir izdomaajusi, ka uz vannas istabas paklaaja ir jaachuraa:(( Tagad vannas istabaa paklaaja vairs nav :D Uz kaadu laiku, kameer nikjis piemirsiisies:)
Vinjas izdoma ir apbriinojama, katru dienu ar prieku, briizhiem ar shausmaam gaidam, kas buus taalaak, ko veel izdomaas:)
Silkite- Estimable
OOOOOOOO, jaa, kaa man viens cilveeks teica, kad tikko biju atvedusi savu siikalju maajaas - tagad tavaas maajaas buus daudz prieka:)) Un taa arii ir:) Katru dienu vinja ko izstraadaa par ko jaasmejaas:) Gadaas jau arii pa dusmu briidim, bet vinja taaaaaaaaaaaaaaaa, maak pieliist un luugties piedoshanu, ka dusmas aatri paariet:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:OOOOOOOO, jaa, kaa man viens cilveeks teica, kad tikko biju atvedusi savu siikalju maajaas - tagad tavaas maajaas buus daudz prieka:)) Un taa arii ir:) Katru dienu vinja ko izstraadaa par ko jaasmejaas:) Gadaas jau arii pa dusmu briidim, bet vinja taaaaaaaaaaaaaaaa, maak pieliist un luugties piedoshanu, ka dusmas aatri paariet:)
aha,un man viss vairaak patiik kad saustinjas nolaizh un skataas taa zheeliigi un tad buchoties lien :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:OOOOOOOO, jaa, kaa man viens cilveeks teica, kad tikko biju atvedusi savu siikalju maajaas - tagad tavaas maajaas buus daudz prieka:)) Un taa arii ir:) Katru dienu vinja ko izstraadaa par ko jaasmejaas:) Gadaas jau arii pa dusmu briidim, bet vinja taaaaaaaaaaaaaaaa, maak pieliist un luugties piedoshanu, ka dusmas aatri paariet:)
aha,un man viss vairaak patiik kad saustinjas nolaizh un skataas taa zheeliigi un tad buchoties lien :D
Jaa jaa, un lien buchoties un piedoshanu luugt uz muguras:D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:OOOOOOOO, jaa, kaa man viens cilveeks teica, kad tikko biju atvedusi savu siikalju maajaas - tagad tavaas maajaas buus daudz prieka:)) Un taa arii ir:) Katru dienu vinja ko izstraadaa par ko jaasmejaas:) Gadaas jau arii pa dusmu briidim, bet vinja taaaaaaaaaaaaaaaa, maak pieliist un luugties piedoshanu, ka dusmas aatri paariet:)
man parasti lec klepii :D un tad saakas buchu maratons.
P.S. ok,es lienu guleet ,jo riit daudz daraamaa.un liekas ka buus jaapmekle aarsts(esmu kaut kur papeedi apdauziijusi)nu jau kliboju kaadas 4st un ir grutibas kaju uz griidas nolikt :shock: :scratch: mosh riit paaries!!!
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:OOOOOOOO, jaa, kaa man viens cilveeks teica, kad tikko biju atvedusi savu siikalju maajaas - tagad tavaas maajaas buus daudz prieka:)) Un taa arii ir:) Katru dienu vinja ko izstraadaa par ko jaasmejaas:) Gadaas jau arii pa dusmu briidim, bet vinja taaaaaaaaaaaaaaaa, maak pieliist un luugties piedoshanu, ka dusmas aatri paariet:)
P.S. ok,es lienu guleet ,jo riit daudz daraamaa.un liekas ka buus jaapmekle aarsts(esmu kaut kur papeedi apdauziijusi)nu jau kliboju kaadas 4st un ir grutibas kaju uz griidas nolikt :shock: :scratch: mosh riit paaries!!!
Ujjjj, nu tu turies:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:OOOOOOOO, jaa, kaa man viens cilveeks teica, kad tikko biju atvedusi savu siikalju maajaas - tagad tavaas maajaas buus daudz prieka:)) Un taa arii ir:) Katru dienu vinja ko izstraadaa par ko jaasmejaas:) Gadaas jau arii pa dusmu briidim, bet vinja taaaaaaaaaaaaaaaa, maak pieliist un luugties piedoshanu, ka dusmas aatri paariet:)
Ujjjj, nu tu turies:)
gan jau buus ok laikam apdauziiju kad ar desu nacaam no aaraas,man bija kurpes ar papedi un mees ta kaartigi skreejam uz majaam(bija super auksti araa).
Silkite- Estimable
jee mums egle maajaas-Desa jau paspeja aplaiziit un pagraust skujas :D :D
Silkite- Estimable
ooo super juus jau laiciigi sveetkiem saakat gatavotiesSilkite rakstīja:jee mums egle maajaas-Desa jau paspeja aplaiziit un pagraust skujas :D :D
Dream rakstīja:ooo super juus jau laiciigi sveetkiem saakat gatavotiesSilkite rakstīja:jee mums egle maajaas-Desa jau paspeja aplaiziit un pagraust skujas :D :D
nu jaa,veikalos jau sen paardod un cilveeki saak rosiities.shogad tikaam pie nordmann tipa egles-skujas biezaakas un ilgaak turas. viss inteesataak ka egles stumrs ir iedziits pagalee!!!!! :shock: nav vajadzigs piemekleet turekli eglei ;) bet jociigi gan izskatas ceru,ka desa neizdomas ka uz jauno koku varees churaat :pale: :rendeer:
Silkite- Estimable
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Lapa 31 no 40