Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 35 no 40
Lapa 35 no 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Offtopic..
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:mees tiko novannojaamies :D tagad notiek skrieshana pa visu maaju un slauciishanaas notiek visur kur vien var zheel nabaga slapjo zhurcinju,bet mazgaaties vajadzeeja.
Mees gan noslaukamies, ietinamies siltajaa, lielajaa, MANAA pledaa (Vikija gan domaa, ka tas ir vinjas pleds ) un kaadu stundinju paguljam:)) Tad jau ir nozhuvusi i siltuminjaa paguleejusi, un var taalaak skriet:)
maneejo tik viegli neietiisi tagad nomierinaajas un ieliida muusu gultaa sildiities :D lai jau pagulj slapjaa zhurcinja
Nu es jau Vikijai ar iipashi nejautaaju vai vinja grib:)) Piespiezhu un viss:)
es nevaru-spirinaas ka traks kameer netiks briivibaa :;p:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Mazaa uudenszaaliite:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Mazaa uudenszaaliite:)
starp citu jaa,dziiviigs vinjsh ir ljoti(iipashi kad uznaak dulums :;p: :fool: )
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Mazaa uudenszaaliite:)
starp citu jaa,dziiviigs vinjsh ir ljoti(iipashi kad uznaak dulums :;p: :fool: )
Maneejai trakumi naak virsuu parasti tad, kad es guleet eju:)
Ronija- Moderator
ha mums tikai ap pusdienas laiku un pirms vakarinjaam :scratch:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Mazaa uudenszaaliite:)
Silkite- Estimable
Ak laimiigie:)
Ronija- Moderator
Tu neesi vienīgā-arī manējai trakumi nāk virsū tad, kad jāiet gulēt...Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Mazaa uudenszaaliite:)
wiive- Newbie
- Number of posts : 28
Dzīvesvieta : Jūrmala
wiive rakstīja:Tu neesi vienīgā-arī manējai trakumi nāk virsū tad, kad jāiet gulēt...Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Mazaa uudenszaaliite:)
man tas pats, sanes visas savas mantas gultaa un kamer nepaspelejos neejam gulet :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Prieciigus Ziemassveetkus jums un juusu kustoniishiem :rendeer:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Prieciigus Ziemassveetkus jums un juusu kustoniishiem :rendeer:
Pievienojos Silkiites sveicienam:)
Ronija- Moderator
ka nosvineejat Ziemassveetkus?? :D maneejam tika tiitars(baltaa galja).kartiigi pareedaamies ka pat brokastiis neceela mani augshaa.bet veel joprojam Desa trinaas pie ledusskapja,jo domaa ka tiitars veel tur seezh iekshaa :;p:
Silkite- Estimable
Hmmmmm, tikko piefikseeju, ka mans lineaalinjsh bik melo:(( Vikijai apaljaa jubileja gads un 5 meeneshi ir tikai pariit, bet man jau shodien raada:(
Ronija- Moderator
Laimiigu Jauno Gadu - jums un sikajiem kustoniishiem :drunken:
Silkite- Estimable
Pievienojos Lilucim:)
Stipru veseliibu muusu 4kaajainajiem draudzinjiem, un daudz jautru dienu un draiskuliibu:)
Stipru veseliibu muusu 4kaajainajiem draudzinjiem, un daudz jautru dienu un draiskuliibu:)
Ronija- Moderator
Laimīgu Jauno gadu visām saimniecēm un suņukiem!!!!! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
šodien sēdēju gultā un rakstīju exelī tabulas, kad pie manis atnāk Kņopīte.... noguļas blakus, iekārtojas tā ērtāk un pagriež vēderiņu 8) njām... sapratu mājienu un ņēmos pačubināt. Varēja redzēt, kā Kņopes lūpiņas ar vien vairāk ieliecas- izskatījās tā, it kā viņa sāktu smaidīt.
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
kristucis1 rakstīja:šodien sēdēju gultā un rakstīju exelī tabulas, kad pie manis atnāk Kņopīte.... noguļas blakus, iekārtojas tā ērtāk un pagriež vēderiņu 8) njām... sapratu mājienu un ņēmos pačubināt. Varēja redzēt, kā Kņopes lūpiņas ar vien vairāk ieliecas- izskatījās tā, it kā viņa sāktu smaidīt.
Jaa jaa:)) Shitas vinjiem patiik:))))
Ronija- Moderator
Pepijai tieshi zem mutes ir maza balta striipinja un izskataas ka vinja visu laiku smaida!!! Jaa un veederinju laikam visiem atiik griezt :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Pepijai tieshi zem mutes ir maza balta striipinja un izskataas ka vinja visu laiku smaida!!! Jaa un veederinju laikam visiem atiik griezt :D
Es tā nobrīnījos, jo Kņopītei uz to vēderiņa čubināšanu nav liela pieprasījuma... Pavisam savādāk ir ar Peci- jau pirmajā dienā viņa man pagrieza vēderiņu, un tas skatiens... tāds pētošs un nopietns- :"Tu man vēderiņu pačubināsi?" :lol:
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Ar sho nodarbi man sanaak njemties katru vakaru, kaa skatos TV - divi punchuki gaisaa
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
:D :D :D un ir taa ka sunuchi noteiktiem cilveekiem tik griezh punchukus!!! Mums sunju skolinjaa bija viens kavaliera spaniels(vinju te ir miljoniem) - visiem cilveekiem grieza uzreiz veederu - ja naaca vinjam klaat iepaziities. Vispaar pirms aposta tevi - vinsh pagriezh veederu un taa gulj!!! Smiekliigi - bet trenere to izskaidroja - ka vinjam nav droshiibas sajuutas no cilveeka - vinsh takaa baidaas un nezin ko no taa cilveeka sagaidiit - tapeec vinsh taa dara !!! Diivainiitis :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 35 no 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Lapa 35 no 40