Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 36 no 40
Lapa 36 no 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Offtopic..
he he re ko shodien atradu!!! Arii pie mums uzradusies pirmaa krievu toy audzeetava :D
http://russkiytoys.webs.com/index.htm
Nevienu gan veel neesmu maniijusi ielaas!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:he he re ko shodien atradu!!! Arii pie mums uzradusies pirmaa krievu toy audzeetava :D
es pa sho lielo laiku tik esmu redzéjusi vienu krievu toju francijà :shock: nez kur noslépushies visi
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:
es pa sho lielo laiku tik esmu redzéjusi vienu krievu toju francijà :shock: nez kur noslépushies visi
Jaa nu Francijaa jau gan vajadzeetu buut!!! It iipashi jau ka krievu tautiibas cilveeki sho valsti un vinju kultuuru ir iipashi iecieniijusi un biezhi apciemo!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:
Jaa nu Francijaa jau gan vajadzeetu buut!!! It iipashi jau ka krievu tautiibas cilveeki sho valsti un vinju kultuuru ir iipashi iecieniijusi un biezhi apciemo!!
bet strap citu nesen(kàdu 3 mén atpakal) lasiiju sludinàjumu ka pardod krievu tojus.apraksts bija nedaudz drausmiigs- ka vinji vél nav modé,bet driiz buus un ir viss mazàkie sunju pasaule.es uzskatu ka normali sunja iedzétaji shiis divas rindkopas galiigi nerakstiitu.visvairàk man patika ka vinji ir bez papiiriem un nekaunjas prasiija ap 1800e bet ir jau visàdi diivainiishi uz pasaules
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
bet strap citu nesen(kàdu 3 mén atpakal) lasiiju sludinàjumu ka pardod krievu tojus.apraksts bija nedaudz drausmiigs- ka vinji vél nav modé,bet driiz buus un ir viss mazàkie sunju pasaule.es uzskatu ka normali sunja iedzétaji shiis divas rindkopas galiigi nerakstiitu.visvairàk man patika ka vinji ir bez papiiriem un nekaunjas prasiija ap 1800e bet ir jau visàdi diivainiishi uz pasaules
Nu jaa normaali sunju "fabrikanti" un pavairotaaji!!!
Ruby- Estimable
Nu jaa normaali sunju "fabrikanti" un pavairotaaji!!!
cik dzirdéts ir tad no polijas uz shejieni ved sunjus pàrdot kà pieméram chihuahua(protams bez papiiriem) parasti rakstiits ka ir eu pase ,bet varés bez gruutiibam regjistrét francijaa. vienmér ir rakstiits ka buus mini(ka biezhi nepàrsniegs 1.200g).un izràdàs ka nelegàli ievestie un prasa super astronomiskas summas :shock:
Silkite- Estimable
aaarpraats labi ka mums neko nevar ievest- nu vismaz kueenus nevar 100% !!! Bet nu pietiek jau taapat kraapnieku it sevishkji to kuri saka ka suns par velti tikai jaasamaksaa paarveshanas/kurjera pakalpojumi( protams prieksapmaksa) un suns nekad nepienaak - kaut gan naudu esi jau iemaksaajis!!! Vienreiz ar vienu sievieti veikalaa sarunaajos( vinja apjautaajaas par Pepiju - kas taa par shkjirni u.t.t) un shii man saka ka esot pasuutiijusi sev suni no ASV - Pomeranian - tagad seezhot karantiinaa 6 meen - bet tuliit jau beigshoties tie 6 meeneshi un sunucis buus maajaas. Prasu vinjai vai vinja ir 100% paarliecinaata ka vinsh tur ir - jaa jaa vinjai katru meenesi sanjemot jaunas bildes un protams reekjinus par sunja uztureeshanu tai karantiinaa. Man vienkaarshi nebija garstaavoklja vinjai pateikt cik ljoti vinja ir apchakareeta un cik ljoti vinja vilsies!!! Bet ir uz pasuales "diivainiishi" :D
Ruby- Estimable
Es sodien veikala redzéju pavecu veciiti(nu jau ap 65)super mazinsh(diez vai pàrsniedza 1.60m) un galvenais super apaljs,ne resns.un vinam soma(ko turéja rokàs) bija chi garspalvainais :D kas skatijàs ljoti zinjàri apkàrt.skats bija tik jauks ,ka nejaushi lika man pasmaidiit ejot garam :D aa ko,dzeks padomàja ka prieksh vinja smaidu smaidiija pretiim ne pa jokam tad vél man vairàk smiekli paràva
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Es sodien veikala redzéju pavecu veciiti(nu jau ap 65)super mazinsh(diez vai pàrsniedza 1.60m) un galvenais super apaljs,ne resns.un vinam soma(ko turéja rokàs) bija chi garspalvainais :D kas skatijàs ljoti zinjàri apkàrt.skats bija tik jauks ,ka nejaushi lika man pasmaidiit ejot garam :D aa ko,dzeks padomàja ka prieksh vinja smaidu smaidiija pretiim ne pa jokam tad vél man vairàk smiekli paràva
Ha redz vinsh zin kaa meitenes kjeraas - tu tikai pasmaidiiji - nu naakoshaa jau ielaidiisies sarunaa u.t.t
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:Es sodien veikala redzéju pavecu veciiti(nu jau ap 65)super mazinsh(diez vai pàrsniedza 1.60m) un galvenais super apaljs,ne resns.un vinam soma(ko turéja rokàs) bija chi garspalvainais :D kas skatijàs ljoti zinjàri apkàrt.skats bija tik jauks ,ka nejaushi lika man pasmaidiit ejot garam :D aa ko,dzeks padomàja ka prieksh vinja smaidu smaidiija pretiim ne pa jokam tad vél man vairàk smiekli paràva
Ha redz vinsh zin kaa meitenes kjeraas - tu tikai pasmaidiiji - nu naakoshaa jau ielaidiisies sarunaa u.t.t
bet es jau chihuahuai pasmaidiiju,ne jau vecajam kleberim(domàju bez aizvainojuma). a vo dzekam laime uz pus dienu manam viiram arii piesienàs sievietes ja ar sunci staiga,bet tàdas jau labàkajos gados(40-60).biezhi vinjsh smejàs un saka ka iegàdàsies dobermani,lai vinjas atbaidiitu
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
bet es jau chihuahuai pasmaidiiju,ne jau vecajam kleberim(domàju bez aizvainojuma). a vo dzekam laime uz pus dienu manam viiram arii piesienàs sievietes ja ar sunci staiga,bet tàdas jau labàkajos gados(40-60).biezhi vinjsh smejàs un saka ka iegàdàsies dobermani,lai vinjas atbaidiitu
Jaa jaa dzekinsh droshvien smaidiigs visu dienu staigaaja
Ha mums atkal otraadi ka viiram pavisam jauninjas piesienaas ( nu 12 liidz 18 varbuut :D ). Nu skaade taas iistaas taapat nekjeraas
Ruby- Estimable
buus otrs sunjuks,buus vél jautràk katram savs un katram savi pieluudzéji
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:buus otrs sunjuks,buus vél jautràk katram savs un katram savi pieluudzéji
Ha !!! Man gan nekjeras neviens :(
Nevajag arii :D
Ruby- Estimable
Vai kàds man nevarétu pateikt cik maksà sunja kakla siksna zila(ir arii rozà un melna)iekshpuse ir balta un it ka iestràdàti kristàlinjiem liidziigi akmentinji-kuri mirdz nevisai. miiksta siksnija,bet diez vai no iistàs àdas.nekur nevaru atrast foto ar sho siksniju(bet ir aizdomas ka kaut kur redzéju Riigà).varbuut kàds zin pa ko iet runa un cik maksà??????
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Vai kàds man nevarétu pateikt cik maksà sunja kakla siksna zila(ir arii rozà un melna)iekshpuse ir balta un it ka iestràdàti kristàlinjiem liidziigi akmentinji-kuri mirdz nevisai. miiksta siksnija,bet diez vai no iistàs àdas.nekur nevaru atrast foto ar sho siksniju(bet ir aizdomas ka kaut kur redzéju Riigà).varbuut kàds zin pa ko iet runa un cik maksà??????
Viss ,es atradu
Silkite- Estimable
nu jà,man viekàrshi cena intereséja :D shodien redzéju pa 54 e un nodomàju ka nedaudz pa dàrgu prieksh tàdas siksnas un man bija taisniiba(lusydog katalogà bija pa 16ls).nez kàpéc tàdu cenu vajag likt :scratch:Eliina rakstīja:kas mekle, tas atrod
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:nu jà,man viekàrshi cena intereséja :D shodien redzéju pa 54 e un nodomàju ka nedaudz pa dàrgu prieksh tàdas siksnas un man bija taisniiba(lusydog katalogà bija pa 16ls).nez kàpéc tàdu cenu vajag likt :scratch:Eliina rakstīja:kas mekle, tas atrod
Ja es saprotu to, ko tu grbi:)) Tad es taadu siksnjinju pa 8 ls nopirku:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
+ tàda pasha pavadinja maksà 36e un tas viss lielveikalà(dziivnieku nodaliijumà).zinu ka sunju veikali uzliek cenu,bet ka lielveikals shi tik daudz ShausmasRonija rakstīja:Silkite rakstīja:nu jà,man viekàrshi cena intereséja :D shodien redzéju pa 54 e un nodomàju ka nedaudz pa dàrgu prieksh tàdas siksnas un man bija taisniiba(lusydog katalogà bija pa 16ls).nez kàpéc tàdu cenu vajag likt :scratch:Eliina rakstīja:kas mekle, tas atrod
Ja es saprotu to, ko tu grbi:)) Tad es taadu siksnjinju pa 8 ls nopirku:)
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
+ tàda pasha pavadinja maksà 36e un tas viss lielveikalà(dziivnieku nodaliijumà).zinu ka sunju veikali uzliek cenu,bet ka lielveikals shi tik daudz Shausmas
Varbuut razhotaajs atshkjiraas! Liidz ar to kvalitaate! Ir jau ar pakaljdarinaajumi u.t.t
Pēdējo reizi labojis Ruby Ceturtdiena Februāris 12, 2009 9:16 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
Tas gan nebij gluzhi lielveikals, bet taada pati kakla siksna Lusy Dog veikalaa tik tieshaam maksaaja 2 reiz daargaak.
Ronija- Moderator
+ tàda pasha pavadinja maksà 36e un tas viss lielveikalà(dziivnieku nodaliijumà).zinu ka sunju veikali uzliek cenu,bet ka lielveikals shi tik daudz Shausmas
Varbuut razhotaajs atshkjiraas! Liidz ar to kvalitaate! Ir jau ar pakaljdarinaajumi u.t.t
Par razhotaaju gruuti spriest, jo LusyDog uzliek savu birku klaat, bet siksninjas bija identiski vienaadas.
Ronija- Moderator
iespéjams,bet vinja manà acu skatijumà nav vérta 54e.arii iespéjams nepareiza cena,tà arii citreiz gadàs(bet es jau vinju véroju 2 nedeljas un cena nekriitàs )
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
iespéjams,bet vinja manà acu skatijumà nav vérta 54e.arii iespéjams nepareiza cena,tà arii citreiz gadàs(bet es jau vinju véroju 2 nedeljas un cena nekriitàs )
jaa jaaskataas kvalitaate ljoti!! Esmu pirkusi kakla siksninju pa 8-10 eiro - nu varbuut paaris meeneshus izvilks - smukas jau bet kvalitaate pieklibo!! Ir ar pa 30 eiro - taa gan izsataas muuzhiiga . Esmu ieveerojusi taadu kaa Rouge NewYork ir ljooooti labas !!!
Ruby- Estimable
Nu maneejaa (Vikijas) jau gadu kalpo, nekaadas vainas:)
Ronija- Moderator
Lapa 36 no 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Lapa 36 no 40