Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 39 no 40
Lapa 39 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Offtopic..
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:ooo ,ja vinja vél to sàks dariit,laipni luudzam ciemosRonija rakstīja:Izksataas, ka meitenei patiik kaartiiba :DDDDDDDDDD Driiz varbuut arii traukus saaks mazgaat un griidas slauciit:)))
pie mums ar:)))))
Meitenes rakstiet adreses- tulīt sāksies apmācība!! :D :D
Bet no Kņopītes mantiņu nolikšanu vietā gan nesagaidīt! Cits raksturs!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Starp citu -par to siksniju ko més runàjàm virsuu bija uzrakstiits hunter.nekàdas peedas no trier :( :(
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Cik tad maksa???vai nav no Lilly veikala? :D
Silkite- Estimable
aha aha - es zinu cik shitaas maksaa!!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Silkite rakstīja:Cik tad maksa???vai nav no Lilly veikala? :D
aga, no lilly. cena 49 Ls
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
kristucis1 rakstīja:Silkite rakstīja:Cik tad maksa???vai nav no Lilly veikala? :D
nu cena nav gan iipashi vilinosha,bet kakla siksninja smuka gan :D
Silkite- Estimable
kristucis1 rakstīja:Silkite rakstīja:Cik tad maksa???vai nav no Lilly veikala? :D
nu jaa :D bet smuka man dikti patik
Mees ar shitaas peetiijam un veel liidziigu shai ar mezhgjiiniiti un kristaalinjiem, bet izejot no praktiskaa viedoklja izveeleejaamies taadu rozaa siksninju kaa shii, bet rotaatu tik ar rozaa kristaaliem.Skjiet ka par daargu lai pirktu vienai sezonai, bet garantijas kas buus ka vinju izmazgaas ...... :(
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Mums laimeejaas Azur veikalaa Lily nopirkt kad bija tur atlaides, bet taapat cipars daudz kom nemainiijas.... :D
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Mums laimeejaas Azur veikalaa Lily nopirkt kad bija tur atlaides, bet taapat cipars daudz kom nemainiijas.... :D
Màrinj -- un kà kvalitàte?laba??? kad es biju lilly veikalà tad tàdu neredzéju :( (bet tas jau bija labu laiku atpakalj un kad veikals vé bija un K.Barona ielas) :D
Silkite- Estimable
hmmm man pazuda komentaars - jociigi tieshaam nezinu kaa taa vareeja gadiities!?!?!
Rakstiiju ka Maarinjas iedotajaa itaalju adresee shitaada maksaa 60 eiro ..........nu taatad bishku leetaak sanaak - apm 42 lati!!!
Siksninjas tieshaam jaukas - bet es uz shitaam saskatiijos uz uzmeistaroju savai Peppijai taadas kaa kakla rotinjas no skaistaam mezgjiineem,peerliiteem,kristaalinjiem un ir tieshaam super!!! Zini zinu ka apsoliiju jau sen ielikt bildiites - bet nu tieshaam centiishos to izdraiit!!!
Rakstiiju ka Maarinjas iedotajaa itaalju adresee shitaada maksaa 60 eiro ..........nu taatad bishku leetaak sanaak - apm 42 lati!!!
Siksninjas tieshaam jaukas - bet es uz shitaam saskatiijos uz uzmeistaroju savai Peppijai taadas kaa kakla rotinjas no skaistaam mezgjiineem,peerliiteem,kristaalinjiem un ir tieshaam super!!! Zini zinu ka apsoliiju jau sen ielikt bildiites - bet nu tieshaam centiishos to izdraiit!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:hmmm man pazuda komentaars - jociigi tieshaam nezinu kaa taa vareeja gadiities!?!?!
gaidàm bildes :suspect:
Silkite- Estimable
ok apsolu!! un varu iepriecinaat ka dazhas jau man ir no lillaa forosesijas - taa kaa jaasalaadee tik !!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:ok apsolu!! un varu iepriecinaat ka dazhas jau man ir no lillaa forosesijas - taa kaa jaasalaadee tik !!!!
no tàs pashas sérijas ,ko citi domàja ka Peppi precas???
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:ok apsolu!! un varu iepriecinaat ka dazhas jau man ir no lillaa forosesijas - taa kaa jaasalaadee tik !!!!
ha - neee neee no taas nee!!! taa ir rozaa fotosesija - bet mums veel ir lillaa fotosesija :D
Draugos var bishku redzeet - bet taas bildes tur kolaazhaa mazinjas - taa kaa nevar iisti tur tieshi tos aksesuaarus saskatiit - arii pashdarinaatais lilla apmetniitis!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:ok apsolu!! un varu iepriecinaat ka dazhas jau man ir no lillaa forosesijas - taa kaa jaasalaadee tik !!!!
ha - neee neee no taas nee!!! taa ir rozaa fotosesija - bet mums veel ir lillaa fotosesija :D
Draugos var bishku redzeet - bet taas bildes tur kolaazhaa mazinjas - taa kaa nevar iisti tur tieshi tos aksesuaarus saskatiit - arii pashdarinaatais lilla apmetniitis!!!
aaa nu skaidrs ;) jà,iipashi tur nevar saskatiit.nu tad vien gaidàm bildes :jumping:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Māriņa rakstīja:Mums laimeejaas Azur veikalaa Lily nopirkt kad bija tur atlaides, bet taapat cipars daudz kom nemainiijas.... :D
Màrinj -- un kà kvalitàte?laba??? kad es biju lilly veikalà tad tàdu neredzéju :( (bet tas jau bija labu laiku atpakalj un kad veikals vé bija un K.Barona ielas) :D
Jaa kvalitaate laba, taa ir muusu izejamaa siksninja. Mums taa pie kleitas, kas ir no taas pashas firmas kolekcijas un ir melna ar rozaa un tadiem pashiem rozaa kristaalinjiem Ta tak mana modes daama :love2:
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:
Jaa kvalitaate laba, taa ir muusu izejamaa siksninja. Mums taa pie kleitas, kas ir no taas pashas firmas kolekcijas un ir melna ar rozaa un tadiem pashiem rozaa kristaalinjiem Ta tak mana modes daama :love2:
Bet taa jau ir ka taadu ikdienaa pa dubljiem neuzvilksi - un buutu zheel! Ai bet taas lietinjas tur pasakainas - mums ir taas slavenaas neeneshreizhu biksiites no ForPetsOnly - kvalitaate super un viss paardomaats smuki. Es taa saprotu ka vinjiem pashiem ir sava fabrika un nekaada paarpirkshana nenotiek - jo nekur citur neesmu neko pat liidziigu maniijusi!!!
Un tagad veel paargaajaam tikai uz iemauktinjiem - tad man visas kakla siksninjas tikai smukumam buus vien jaaizmanto!!! Un taapeec arii jau es sagudroju pati visaadus aksesuaarus un ietaupu kam citam!
Ruby- Estimable
iemauktinji arii tur ir skaisti viss vairàk man patiik melna ar shpiciitém un pérliitém :love2:
Silkite- Estimable
Lily rakstīja:Tieši šodien Lilijai 6 nedēļas un sver tieši 3 kg!!! :lol:
oho par cik tad ir pienjeemusies???
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Lily rakstīja:Tieši šodien Lilijai 6 nedēļas un sver tieši 3 kg!!! :lol:
kad buus siikie???? :D
Silkite- Estimable
Ruby rakstīja:Lily rakstīja:Tieši šodien Lilijai 6 nedēļas un sver tieši 3 kg!!! :lol:
Sanāk ka pieņēmās svarā par kādiem 700 gramiem! Bet uzbarojusies arī bik :) Un vitamīnus arī dodam.
Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:Lily rakstīja:Tieši šodien Lilijai 6 nedēļas un sver tieši 3 kg!!! :lol:
kad buus siikie???? :D
Kādā no patsmitajiem martiem ) Vairāk uz marta sākumu-vidu. :jumping:
Lapa 39 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Lapa 39 no 40