Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 21 no 40
Lapa 21 no 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Offtopic..
vispaar man shii dalja kur ir Home, Portal, utt... labaak patiik ... paarredzamaaka ;) kaa arii var vieglaak pamaniit, ja kaada jauna veestule pienaakusi ;)
Dream rakstīja:vispaar man shii dalja kur ir Home, Portal, utt... labaak patiik ... paarredzamaaka ;) kaa arii var vieglaak pamaniit, ja kaada jauna veestule pienaakusi ;)
Jaa piekriitu Dream:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Dream rakstīja:kas notika, kaadeelj taadas izmainjas?Admin rakstīja:P.S loti atvainojos par skinu mainiishanos tuvakaja laika viss atkal bus kartibaa.
Vienkarshi velos sho-to nedaudz izmainiit. ;)
ok ;)Admin rakstīja:Dream rakstīja:kas notika, kaadeelj taadas izmainjas?Admin rakstīja:P.S loti atvainojos par skinu mainiishanos tuvakaja laika viss atkal bus kartibaa.
Admin rakstīja:Dream rakstīja:kas notika, kaadeelj taadas izmainjas?Admin rakstīja:P.S loti atvainojos par skinu mainiishanos tuvakaja laika viss atkal bus kartibaa.
Tikai taa, lai varam atrast, ko kur sarakstiijushas:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Admin rakstīja:Dream rakstīja:kas notika, kaadeelj taadas izmainjas?Admin rakstīja:P.S loti atvainojos par skinu mainiishanos tuvakaja laika viss atkal bus kartibaa.
Nu, bet protams. 8)
Admin rakstīja:Ronija rakstīja:Admin rakstīja:Dream rakstīja:kas notika, kaadeelj taadas izmainjas?Admin rakstīja:P.S loti atvainojos par skinu mainiishanos tuvakaja laika viss atkal bus kartibaa.
Nu, bet protams. 8)
Ljoti labi:)
Ronija- Moderator
a domaa ka vajag atrast ko esam te sarakstiijushas :D varbuut tomeer sho to arii var nozaudeet :DRonija rakstīja:Tikai taa, lai varam atrast, ko kur sarakstiijushas:))
Dream rakstīja:a domaa ka vajag atrast ko esam te sarakstiijushas :D varbuut tomeer sho to arii var nozaudeet :DRonija rakstīja:Tikai taa, lai varam atrast, ko kur sarakstiijushas:))
Khi khi khi khi :)) Nu nee, lai jau paliek mazbeerniem par pieminju:))
Ronija- Moderator
tu ko kaadi veel mazbeerniRonija rakstīja:Dream rakstīja:a domaa ka vajag atrast ko esam te sarakstiijushas :D varbuut tomeer sho to arii var nozaudeet :DRonija rakstīja:Tikai taa, lai varam atrast, ko kur sarakstiijushas:))
Dream rakstīja:tu ko kaadi veel mazbeerniRonija rakstīja:Dream rakstīja:a domaa ka vajag atrast ko esam te sarakstiijushas :D varbuut tomeer sho to arii var nozaudeet :DRonija rakstīja:Tikai taa, lai varam atrast, ko kur sarakstiijushas:))
Kush Dream nepaspeesi ne acis nomirkshkjinaat, ka dazhi labi tev zinjos, mamm - es precos :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Kush Dream nepaspeesi ne acis nomirkshkjinaat, ka dazhi labi tev zinjos, mamm - es precos :D
tu tagad par maniem sunjiem vai beerniem runaa :lol:
aaaa super, smuki sakombineets logo, tikai acis njirb, nevar vinju nopauzeet vai biski leenaaku pataisiit :)?
Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Kush Dream nepaspeesi ne acis nomirkshkjinaat, ka dazhi labi tev zinjos, mamm - es precos :D
tu tagad par maniem sunjiem vai beerniem runaa :lol:
Par visiem:)) Kaut gan pie sunju mazbeerniem man domaat , tu aatraak tiksi:))) Khi khi khi - vareesim tevo godam par vecmaaminju saukt, vai varbuut gribi buut oome??:D :;D:
Ronija- Moderator
eh ... nu vispaar jau es esmu .... oomiite saviem sunju beerninjiem :lol:Ronija rakstīja:Par visiem:)) Kaut gan pie sunju mazbeerniem man domaat , tu aatraak tiksi:))) Khi khi khi - vareesim tevo godam par vecmaaminju saukt, vai varbuut gribi buut oome??:D :;D:
Tagad buushu ljaunaa:)) Man kaa reklaamas cilveekam ieprieksheejais logo likaas labaaks, shis galiigi nelasaas:(( Un tik aatri kustaas un taas bildiites ir tik mazas, ka nemaz iisti nevar saprast kas tur ir. Tikai zinaataaji saprotam, ka tur ir muusu sunjuku bildes.
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:eh ... nu vispaar jau es esmu .... oomiite saviem sunju beerninjiem :lol:Ronija rakstīja:Par visiem:)) Kaut gan pie sunju mazbeerniem man domaat , tu aatraak tiksi:))) Khi khi khi - vareesim tevo godam par vecmaaminju saukt, vai varbuut gribi buut oome??:D :;D:
ha:)) Lani - turpmaak saukshu tevi par OOOOOOOMI:)
Ronija- Moderator
neee... labaak nevajagRonija rakstīja: ha:)) Lani - turpmaak saukshu tevi par OOOOOOOMI:)
Dream rakstīja:aaaa super, smuki sakombineets logo, tikai acis njirb, nevar vinju nopauzeet vai biski leenaaku pataisiit :)?
ceru ka tagad nebuus pa leenu... :D
Dream rakstīja:super, izskataas ljoti labi ;)Admin rakstīja:ceru ka tagad nebuus pa leenu... :D
I pa leenu nav:)) Tikai varbuut burtiem kraasu var pamainiit:) Ak piekasiigaa es:))
Ronija- Moderator
:D :D :D a kas vainas kraasai? nepatiik sarkanaa kraasa :)? man jau viss ir pa praatam, ja nu vieniigi tas vaardinjsh terrier ir lieks, jo tagad shitie mazinjie vairs nav toy terriers, bet vienkaarshi russian toy :)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:super, izskataas ljoti labi ;)Admin rakstīja:ceru ka tagad nebuus pa leenu... :D
I pa leenu nav:)) Tikai varbuut burtiem kraasu var pamainiit:) Ak piekasiigaa es:))
Dream rakstīja::D :D :D a kas vainas kraasai? nepatiik sarkanaa kraasa :)? man jau viss ir pa praatam, ja nu vieniigi tas vaardinjsh terrier ir lieks, jo tagad shitie mazinjie vairs nav toy terriers, bet vienkaarshi russian toy :)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:super, izskataas ljoti labi ;)Admin rakstīja:ceru ka tagad nebuus pa leenu... :D
Khi khi khi, man liekas, mees tuuliit ar tevi darunaasimies liidz izbanoshanai:))))
Ronija- Moderator
es jau nekoRonija rakstīja:Khi khi khi, man liekas, mees tuuliit ar tevi darunaasimies liidz izbanoshanai:))))
Dream rakstīja:es jau nekoRonija rakstīja:Khi khi khi, man liekas, mees tuuliit ar tevi darunaasimies liidz izbanoshanai:))))
Ronija- Moderator
Lapa 21 no 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Lapa 21 no 40