Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 13 no 40
Lapa 13 no 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Offtopic..
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Tā jau gan, vienīgi Dream var braukt ar mašīnu, a man ar sabiedrisko ar diviem suņiem...kaut gan pamazām jau sāku pierast.
Vareesim kopaa braukt:)) Jo mees arii ar sabiedrisko:))
Forši, vismaz es neesmu vienīgā kurai ir tojs, bet pati braukāju tikai ar sabiedrisko...nu izņemot gadījumus, kad mani šoperīts izvadā, kur vien vēlos :D
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Tā jau gan, vienīgi Dream var braukt ar mašīnu, a man ar sabiedrisko ar diviem suņiem...kaut gan pamazām jau sāku pierast.
Forši, vismaz es neesmu vienīgā kurai ir tojs, bet pati braukāju tikai ar sabiedrisko...nu izņemot gadījumus, kad mani šoperīts izvadā, kur vien vēlos :D
Nu man tik shofertiesiibas top:)) Bet njemot veeraa muusu finanshu krizi, pie sava auto laikam gan tik aatri netikshu:((
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Tā jau gan, vienīgi Dream var braukt ar mašīnu, a man ar sabiedrisko ar diviem suņiem...kaut gan pamazām jau sāku pierast.
Nu man tik shofertiesiibas top:)) Bet njemot veeraa muusu finanshu krizi, pie sava auto laikam gan tik aatri netikshu:((
Nū man pat vēl netop tās šofertiesības kur nu vēl savs auto...
haha oi sasmeejos :D muusu 2i puishi maigi draudzeesies ar tavu leediju un nemaz neuzmaaksies Bet vispaar jau liidz maniim gan ir sarezhgjiitaak atvizinaaties, es tomeer pataalu no autopieturas dziivojuRonija rakstīja:lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:hmm bet varbuut mums tomeer ir varianti veel ... un ciemos doties pie RonijasRonija rakstīja:Khi khi khi khi:))
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vinja praataa sajuks:))))))) Labaak nee, mums vajag atkaapshanaas celju, ja nu kas, lai varam mukt taalees zilajaas:))
Hmmmm....nav slikta doma...nebūs kur atkāpties, nāksies draudzēties :D
Ne ne, vinja man trausla dveeseliite:)
Nu bet mēs maigi draudzēsimies...
Mums vieglaak pie Dream aizbraukt, vinjai gan ar chetriem taa ir kaa ir:)
Taa taa, kas te runaaja ka Dream var braukt ... mes nevar braukt, jo nav ar ko braukt ... auto konfisceets :(lilucis rakstīja:Tā jau gan, vienīgi Dream var braukt ar mašīnu, a man ar sabiedrisko ar diviem suņiem...kaut gan pamazām jau sāku pierast.
Kā tad mēs būsim īzti maigumiņi...nu kā jau ar dāmu... :lol: :lol: :lol:Dream rakstīja:
haha oi sasmeejos :D muusu 2i puishi maigi draudzeesies ar tavu leediju un nemaz neuzmaaksies Bet vispaar jau liidz maniim gan ir sarezhgjiitaak atvizinaaties, es tomeer pataalu no autopieturas dziivoju
Nu ne jau uz visiem laikiem konfiscēts, neraudi ;)Dream rakstīja:Taa taa, kas te runaaja ka Dream var braukt ... mes nevar braukt, jo nav ar ko braukt ... auto konfisceets :(lilucis rakstīja:Tā jau gan, vienīgi Dream var braukt ar mašīnu, a man ar sabiedrisko ar diviem suņiem...kaut gan pamazām jau sāku pierast.
wot draud jau ka uz visiem laikiem, bet es ciiniishos :lol: :lol: :lol:lilucis rakstīja:Nu ne jau uz visiem laikiem konfiscēts, neraudi ;)Dream rakstīja:Taa taa, kas te runaaja ka Dream var braukt ... mes nevar braukt, jo nav ar ko braukt ... auto konfisceets :(lilucis rakstīja:Tā jau gan, vienīgi Dream var braukt ar mašīnu, a man ar sabiedrisko ar diviem suņiem...kaut gan pamazām jau sāku pierast.
Eu nu beidz, šitā tak nedrīkst mīļotās sievietes apbižot...tev takš tomēr izstādes un citi pasākumi...nē nē, to nevar pieļautDream rakstīja:wot draud jau ka uz visiem laikiem, bet es ciiniishos :lol: :lol: :lol:lilucis rakstīja:Nu ne jau uz visiem laikiem konfiscēts, neraudi ;)Dream rakstīja:Taa taa, kas te runaaja ka Dream var braukt ... mes nevar braukt, jo nav ar ko braukt ... auto konfisceets :(lilucis rakstīja:Tā jau gan, vienīgi Dream var braukt ar mašīnu, a man ar sabiedrisko ar diviem suņiem...kaut gan pamazām jau sāku pierast.
khm ... un ka tev liekas kaapeec tad taa dara ... tikai deelj taam izstaadeem :lol: :lol: :lol: esot biski jasamazina :lol2:lilucis rakstīja:Eu nu beidz, šitā tak nedrīkst mīļotās sievietes apbižot...tev takš tomēr izstādes un citi pasākumi...nē nē, to nevar pieļautDream rakstīja:wot draud jau ka uz visiem laikiem, bet es ciiniishos :lol: :lol: :lol:
Fui, baigais VĪRIEC!!! Nu labi, tev vismaz jābrauc ūpīts apciemot, ar tač auto vajadzīgs :lol:Dream rakstīja:khm ... un ka tev liekas kaapeec tad taa dara ... tikai deelj taam izstaadeem :lol: :lol: :lol: esot biski jasamazina :lol2:lilucis rakstīja:Eu nu beidz, šitā tak nedrīkst mīļotās sievietes apbižot...tev takš tomēr izstādes un citi pasākumi...nē nē, to nevar pieļautDream rakstīja:wot draud jau ka uz visiem laikiem, bet es ciiniishos :lol: :lol: :lol:
Dream rakstīja:khm ... un ka tev liekas kaapeec tad taa dara ... tikai deelj taam izstaadeem :lol: :lol: :lol: esot biski jasamazina :lol2:lilucis rakstīja:Eu nu beidz, šitā tak nedrīkst mīļotās sievietes apbižot...tev takš tomēr izstādes un citi pasākumi...nē nē, to nevar pieļautDream rakstīja:wot draud jau ka uz visiem laikiem, bet es ciiniishos :lol: :lol: :lol:
Turieties pretii ar visaam 20 kjepaam:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Un vispār saki, ka tu bišķiņ samazināsi...nu bet patiešām bišķiņDream rakstīja:khm ... un ka tev liekas kaapeec tad taa dara ... tikai deelj taam izstaadeem :lol: :lol: :lol: esot biski jasamazina :lol2:lilucis rakstīja:Eu nu beidz, šitā tak nedrīkst mīļotās sievietes apbižot...tev takš tomēr izstādes un citi pasākumi...nē nē, to nevar pieļautDream rakstīja:wot draud jau ka uz visiem laikiem, bet es ciiniishos :lol: :lol: :lol:
hihi a tur bez vinja nikaa :D bet nu gan jau nebuus tik traki riit viss buus kaartiibaa ;)lilucis rakstīja:Fui, baigais VĪRIEC!!! Nu labi, tev vismaz jābrauc ūpīts apciemot, ar tač auto vajadzīgs :lol:Dream rakstīja:khm ... un ka tev liekas kaapeec tad taa dara ... tikai deelj taam izstaadeem :lol: :lol: :lol: esot biski jasamazina :lol2:lilucis rakstīja:Eu nu beidz, šitā tak nedrīkst mīļotās sievietes apbižot...tev takš tomēr izstādes un citi pasākumi...nē nē, to nevar pieļautDream rakstīja:wot draud jau ka uz visiem laikiem, bet es ciiniishos :lol: :lol: :lol:
hihi netic jau vairs, jo jau ui kur sen saciiju ka peedeejaa izstaade ... vienam sunjam, tad otram ... tad tresham ... khm - taatad - nekad nebuus taadas peedeejaaslilucis rakstīja:Un vispār saki, ka tu bišķiņ samazināsi...nu bet patiešām bišķiņ
Nu cerams, jo ūpīts traaaaaakiiiiiiii grib savu lielo mammu satikt...nu lielais tētis jau ar var braukt par ūpīti papriecāties ;)Dream rakstīja:hihi a tur bez vinja nikaa :D bet nu gan jau nebuus tik traki riit viss buus kaartiibaa ;)lilucis rakstīja:Fui, baigais VĪRIEC!!! Nu labi, tev vismaz jābrauc ūpīts apciemot, ar tač auto vajadzīgs :lol:Dream rakstīja:khm ... un ka tev liekas kaapeec tad taa dara ... tikai deelj taam izstaadeem :lol: :lol: :lol: esot biski jasamazina :lol2:lilucis rakstīja:Eu nu beidz, šitā tak nedrīkst mīļotās sievietes apbižot...tev takš tomēr izstādes un citi pasākumi...nē nē, to nevar pieļautDream rakstīja:wot draud jau ka uz visiem laikiem, bet es ciiniishos :lol: :lol: :lol:
Njā, a kapēc tu tā teici, ka pēdējā...vajag vienmēr teikt, ka viena no pēdējām...Dream rakstīja:hihi netic jau vairs, jo jau ui kur sen saciiju ka peedeejaa izstaade ... vienam sunjam, tad otram ... tad tresham ... khm - taatad - nekad nebuus taadas peedeejaaslilucis rakstīja:Un vispār saki, ka tu bišķiņ samazināsi...nu bet patiešām bišķiņ
hihi nu bet taa jau ar ir ... viena no pirmspeedeejaam ... shajaa gadaa :D tad naakoshajaa uttlilucis rakstīja:Njā, a kapēc tu tā teici, ka pēdējā...vajag vienmēr teikt, ka viena no pēdējām...Dream rakstīja:hihi netic jau vairs, jo jau ui kur sen saciiju ka peedeejaa izstaade ... vienam sunjam, tad otram ... tad tresham ... khm - taatad - nekad nebuus taadas peedeejaaslilucis rakstīja:Un vispār saki, ka tu bišķiņ samazināsi...nu bet patiešām bišķiņ
Nu vot tieši tā...bet baigā šaize mans vecīts šito variantu tikko dzirdēja un teica nu skaidris kā tu mani taisies apstrādātDream rakstīja:hihi nu bet taa jau ar ir ... viena no pirmspeedeejaam ... shajaa gadaa :D tad naakoshajaa uttlilucis rakstīja:Njā, a kapēc tu tā teici, ka pēdējā...vajag vienmēr teikt, ka viena no pēdējām...Dream rakstīja:hihi netic jau vairs, jo jau ui kur sen saciiju ka peedeejaa izstaade ... vienam sunjam, tad otram ... tad tresham ... khm - taatad - nekad nebuus taadas peedeejaaslilucis rakstīja:Un vispār saki, ka tu bišķiņ samazināsi...nu bet patiešām bišķiņ
lilucis rakstīja:Nu vot tieši tā...bet baigā šaize mans vecīts šito variantu tikko dzirdēja un teica nu skaidris kā tu mani taisies apstrādāt
ak tu nabadzinjsh, taa kaa saac shtukot citu plaanu kaa apstraadaat savu veciiti :angle2:
Dream rakstīja:lilucis rakstīja:Nu vot tieši tā...bet baigā šaize mans vecīts šito variantu tikko dzirdēja un teica nu skaidris kā tu mani taisies apstrādāt
ak tu nabadzinjsh, taa kaa saac shtukot citu plaanu kaa apstraadaat savu veciiti :angle2:
Njus būs jau kaut kas jāsadomā...es teikšu, ka šī ir nevis viena no pēdējām, bet viena no pēdējām konkrētajā valstī :;p:
nu nu es gan neriskeetu shitaa ... veel trieku piebaidiisi, jo valstu ta daudzlilucis rakstīja:Dream rakstīja:lilucis rakstīja:Nu vot tieši tā...bet baigā šaize mans vecīts šito variantu tikko dzirdēja un teica nu skaidris kā tu mani taisies apstrādāt
Njus būs jau kaut kas jāsadomā...es teikšu, ka šī ir nevis viena no pēdējām, bet viena no pēdējām konkrētajā valstī :;p:
Bet nu katru reizi arvien mazāk paliek tās kurās vēl nav būtsDream rakstīja:nu nu es gan neriskeetu shitaa ... veel trieku piebaidiisi, jo valstu ta daudzlilucis rakstīja:Dream rakstīja:lilucis rakstīja:Nu vot tieši tā...bet baigā šaize mans vecīts šito variantu tikko dzirdēja un teica nu skaidris kā tu mani taisies apstrādāt
njaaa. labi ka maneejais shito visu neredz :respect:lilucis rakstīja:Bet nu katru reizi arvien mazāk paliek tās kurās vēl nav būts
Lapa 13 no 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Lapa 13 no 40