Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 10 no 40
Lapa 10 no 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Offtopic..
lilucis rakstīja:Bet tajās izstādēs tak varot tikai divkājaini skatītāji būt...Dream rakstīja:eu nu beidz shitaa mani blameet :lol: kaadreiz tak jaatpuushas arii :party:lilucis rakstīja:Hmmm...vai tu beidzot uz kādu izstādi skatītājos esi sataisījusies??? Neticami
Mees gan iesim atstraadaat:)) Nu izstaadiities:) Taa ka arii mums atbalsta grupa noderees:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
bet protams ... viens jau ir :jump2:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Bet tajās izstādēs tak varot tikai divkājaini skatītāji būt...Dream rakstīja:eu nu beidz shitaa mani blameet :lol: kaadreiz tak jaatpuushas arii :party:lilucis rakstīja:Hmmm...vai tu beidzot uz kādu izstādi skatītājos esi sataisījusies??? Neticami
Mees gan iesim atstraadaat:)) Nu izstaadiities:) Taa ka arii mums atbalsta grupa noderees:)
Wot citādi es ar labprāt aizietu palūrēt...Dream rakstīja:diemzheel ...lilucis rakstīja:Bet tajās izstādēs tak varot tikai divkājaini skatītāji būt...Dream rakstīja:eu nu beidz shitaa mani blameet :lol: kaadreiz tak jaatpuushas arii :party:lilucis rakstīja:Hmmm...vai tu beidzot uz kādu izstādi skatītājos esi sataisījusies??? Neticami
lilucis rakstīja:
Wot citādi es ar labprāt aizietu palūrēt...
Liluci, mees tikai priecaasimies:)
Ronija- Moderator
bet vai tieshaam nevar uz mazo izstaadiiti ar njemt zveeruljus liidzi :(? zinu ka lielajaa nevar, bet te :roll: ?? Kaa ir?lilucis rakstīja:Wot citādi es ar labprāt aizietu palūrēt...Dream rakstīja:diemzheel ...lilucis rakstīja:Bet tajās izstādēs tak varot tikai divkājaini skatītāji būt...Dream rakstīja:eu nu beidz shitaa mani blameet :lol: kaadreiz tak jaatpuushas arii :party:lilucis rakstīja:Hmmm...vai tu beidzot uz kādu izstādi skatītājos esi sataisījusies??? Neticami
Dream rakstīja:jouuuu ... liidzjuteeji pieaug ;)lilucis rakstīja:būs man ar jāaiziet... :D
Ujjjj, nu ja jau tur taa saape tikai - es tak riit piezvaniishu un pajautaashu gan:)) Man jau liekas, ka varees:))
Ronija- Moderator
Piezvani gan, ar mazo zvēruli ja var, tad es pavisam droši piesakos līdzjutējos ;)Ronija rakstīja:Dream rakstīja:jouuuu ... liidzjuteeji pieaug ;)lilucis rakstīja:būs man ar jāaiziet... :D
Ujjjj, nu ja jau tur taa saape tikai - es tak riit piezvaniishu un pajautaashu gan:)) Man jau liekas, ka varees:))
protams ka saape, ja jaatstaaj beerni maajaas vieni :( noskaidro gan ... un mees ciitiigi gaidiisim zinju ;)Ronija rakstīja:Ujjjj, nu ja jau tur taa saape tikai - es tak riit piezvaniishu un pajautaashu gan:)) Man jau liekas, ka varees:))
Nu kā tad :)Dream rakstīja:protams ka saape, ja jaatstaaj beerni maajaas vieni :( noskaidro gan ... un mees ciitiigi gaidiisim zinju ;)Ronija rakstīja:Ujjjj, nu ja jau tur taa saape tikai - es tak riit piezvaniishu un pajautaashu gan:)) Man jau liekas, ka varees:))
lilucis rakstīja:Nu kā tad :)Dream rakstīja:protams ka saape, ja jaatstaaj beerni maajaas vieni :( noskaidro gan ... un mees ciitiigi gaidiisim zinju ;)Ronija rakstīja:Ujjjj, nu ja jau tur taa saape tikai - es tak riit piezvaniishu un pajautaashu gan:)) Man jau liekas, ka varees:))
Labi:)) Riit uzzinaashu:)
Ronija- Moderator
taa meitenes,vai ir kaada jau celjojusi ar sunjuku lidmashiinaa?? :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
nea, veel nav paspeets shis prieks izbaudiit ;)Silkite rakstīja:taa meitenes,vai ir kaada jau celjojusi ar sunjuku lidmashiinaa?? :D
it kaa pavasarii ir doma uz Riigu atskriet un gribeeju uzinaat ka ir!ok,ar papiiriem man ir skaidrs un it kaa ar biljeteem ari!vienkarshi gribejas uzzinat ka suncis to parciesh un varbuut labaak majaas atstaat-kaut baigi negribeetos
Silkite- Estimable
nedomaaju ka sunjam vajadzeetu kaut kam sliktam notikt, jo ir dzirdeets no meiteneem, kas ar tojiem bija liidz meksikai aizceljojushas un veel shur tur ... viss bijis ok ;)Silkite rakstīja:it kaa pavasarii ir doma uz Riigu atskriet un gribeeju uzinaat ka ir!ok,ar papiiriem man ir skaidrs un it kaa ar biljeteem ari!vienkarshi gribejas uzzinat ka suncis to parciesh un varbuut labaak majaas atstaat-kaut baigi negribeetos
Dream rakstīja:nedomaaju ka sunjam vajadzeetu kaut kam sliktam notikt, jo ir dzirdeets no meiteneem, kas ar tojiem bija liidz meksikai aizceljojushas un veel shur tur ... viss bijis ok ;)Silkite rakstīja:it kaa pavasarii ir doma uz Riigu atskriet un gribeeju uzinaat ka ir!ok,ar papiiriem man ir skaidrs un it kaa ar biljeteem ari!vienkarshi gribejas uzzinat ka suncis to parciesh un varbuut labaak majaas atstaat-kaut baigi negribeetos
tad jauki :D nu tad ceru,ka ar airbaltic buus ok ;) un desa nevems :D
Silkite- Estimable
Lepna par savu mazo dēliņu esmu...viņš man jau 2 reizes šodien pats pa trepēm uzkāpa, riktīgs malacīts
lilucis rakstīja:Lepna par savu mazo dēliņu esmu...viņš man jau 2 reizes šodien pats pa trepēm uzkāpa, riktīgs malacīts
Apsveicam :flover: maneejam patiik tikai ar liftu braukaaties
Silkite- Estimable
Paldies...mums nav izvēles, jāčāpo ar kājiņām, jo lifta nav, a dzīvojam 5.stāvāSilkite rakstīja:lilucis rakstīja:Lepna par savu mazo dēliņu esmu...viņš man jau 2 reizes šodien pats pa trepēm uzkāpa, riktīgs malacīts
Apsveicam :flover: maneejam patiik tikai ar liftu braukaaties
wow, kaadi juus malachi :jump2: tikai nesaki ka vinjsh veica VISU CELJA POSMU PA TAAM TREPEEM :shock: tad vinjsh ir vienkaarshi nepajokam varonis :scratch:lilucis rakstīja:Lepna par savu mazo dēliņu esmu...viņš man jau 2 reizes šodien pats pa trepēm uzkāpa, riktīgs malacīts
Veica veica, pats savām kājiņām visu ceļu līdz augšai. Iepriekš bija piedabūjams labi ja pa pāris pakāpieniem uzkāpt un tad tā pēkšņi šodien līdz pašai augšai Lejā gan neļauju iet, viņš tomēr pārāk straujš, bail ka nenokūleņo zemē.Dream rakstīja:wow, kaadi juus malachi :jump2: tikai nesaki ka vinjsh veica VISU CELJA POSMU PA TAAM TREPEEM :shock: tad vinjsh ir vienkaarshi nepajokam varonis :scratch:lilucis rakstīja:Lepna par savu mazo dēliņu esmu...viņš man jau 2 reizes šodien pats pa trepēm uzkāpa, riktīgs malacīts
njaaa ... nu ko lai saka, kaartiigs puisis, nav nekaads shvakais... saliidzinaajumaa ar mani, man liidz 5.staavam pavisam shvaki velklilucis rakstīja:Veica veica, pats savām kājiņām visu ceļu līdz augšai. Iepriekš bija piedabūjams labi ja pa pāris pakāpieniem uzkāpt un tad tā pēkšņi šodien līdz pašai augšai Lejā gan neļauju iet, viņš tomēr pārāk straujš, bail ka nenokūleņo zemē.
vispaar mans Oris veeljoprojaam nemaak iet lejaa normaali pa trepeem, nezinu kas vinjai, bet taas emocijas un gribeeshana tik liela, ka mazaas kaajinjas netiek liidzi galvai un ... tad nu nesaas un nokuulenjo paaris pakaapienus, noskurinaas un atkal metaas taalaak, peec paaris shitaadiem skatiem, njeemu pie saitiites un nelaizhu pa trepeem izlaadeeties :lol:
Es ar neļauju, jo redzēju kā Čiepa reiz nokūleņoja pa pustrepēm lejā...labi jau ka nekas nenotika...a par Ufīti baidos, bet nu pāris pakāpienus arī uz leju esam kāpuši...Dream rakstīja:njaaa ... nu ko lai saka, kaartiigs puisis, nav nekaads shvakais... saliidzinaajumaa ar mani, man liidz 5.staavam pavisam shvaki velklilucis rakstīja:Veica veica, pats savām kājiņām visu ceļu līdz augšai. Iepriekš bija piedabūjams labi ja pa pāris pakāpieniem uzkāpt un tad tā pēkšņi šodien līdz pašai augšai Lejā gan neļauju iet, viņš tomēr pārāk straujš, bail ka nenokūleņo zemē.
vispaar mans Oris veeljoprojaam nemaak iet lejaa normaali pa trepeem, nezinu kas vinjai, bet taas emocijas un gribeeshana tik liela, ka mazaas kaajinjas netiek liidzi galvai un ... tad nu nesaas un nokuulenjo paaris pakaapienus, noskurinaas un atkal metaas taalaak, peec paaris shitaadiem skatiem, njeemu pie saitiites un nelaizhu pa trepeem izlaadeeties :lol:
A vispār kā mēs izejam jau pa dzīvokļa durvīm laukā, tā puisis brēc kā traks, laikam nevar sagaidīt kad tiks ārā :lol:
Lapa 10 no 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Lapa 10 no 40