Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 9 no 40
Lapa 9 no 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Offtopic..
Uh, laimīgā...a es vispirms laikam to kasti izmetīšu laukā un tad iešu vakariņās...a to tikai galvassāpes esmu sastrādājusi, a kompi vienalga nevar ieslēgt :scratch:
a tu pasaki kuraa vietaa metiisi :lol2:lilucis rakstīja:Uh, laimīgā...a es vispirms laikam to kasti izmetīšu laukā un tad iešu vakariņās...a to tikai galvassāpes esmu sastrādājusi, a kompi vienalga nevar ieslēgt :scratch:
A tu tici man, tu šito kasti negribēsi...mēsls gatavais...un es pirms izmešanas ar cirīti palabošu šamoDream rakstīja:a tu pasaki kuraa vietaa metiisi :lol2:lilucis rakstīja:Uh, laimīgā...a es vispirms laikam to kasti izmetīšu laukā un tad iešu vakariņās...a to tikai galvassāpes esmu sastrādājusi, a kompi vienalga nevar ieslēgt :scratch:
:lilucis rakstīja:A tu tici man, tu šito kasti negribēsi...mēsls gatavais...un es pirms izmešanas ar cirīti palabošu šamoDream rakstīja:a tu pasaki kuraa vietaa metiisi :lol2:lilucis rakstīja:Uh, laimīgā...a es vispirms laikam to kasti izmetīšu laukā un tad iešu vakariņās...a to tikai galvassāpes esmu sastrādājusi, a kompi vienalga nevar ieslēgt :scratch:
a zalju nenokraasosi, lai labaak klusajaa dabaa iederas
Dream rakstīja::lilucis rakstīja:A tu tici man, tu šito kasti negribēsi...mēsls gatavais...un es pirms izmešanas ar cirīti palabošu šamoDream rakstīja:a tu pasaki kuraa vietaa metiisi :lol2:lilucis rakstīja:Uh, laimīgā...a es vispirms laikam to kasti izmetīšu laukā un tad iešu vakariņās...a to tikai galvassāpes esmu sastrādājusi, a kompi vienalga nevar ieslēgt :scratch:
Khi khi khi:)) Passauc muus uz to shovu:)) Tas ir jaaredz:D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
wot wot, es jau ar to pashu ... gribu shovu redzeetRonija rakstīja:Dream rakstīja::lilucis rakstīja:A tu tici man, tu šito kasti negribēsi...mēsls gatavais...un es pirms izmešanas ar cirīti palabošu šamoDream rakstīja:a tu pasaki kuraa vietaa metiisi :lol2:lilucis rakstīja:Uh, laimīgā...a es vispirms laikam to kasti izmetīšu laukā un tad iešu vakariņās...a to tikai galvassāpes esmu sastrādājusi, a kompi vienalga nevar ieslēgt :scratch:
Khi khi khi:)) Passauc muus uz to shovu:)) Tas ir jaaredz:D
A kas par izstādi???Dream rakstīja:kad? 9.11. peec izstaades???lilucis rakstīja:Nu tad tik braucat ciemos :D
Boze. Es vienu dienu ta ipasi neskatijos uz postiem, bet man ir lieli brinumi par DREAM, RONIJU un LILUCI :party:
Nesen skatijos LILUCIM bija aptuveni 70 posti, RONIJAI- 180 un DREAM- ar ap 180.
Sodien skatos LILUCIM paari pa 100 , RONIJAI un DREAM paari 200 :aa: :jumping:
Nesen skatijos LILUCIM bija aptuveni 70 posti, RONIJAI- 180 un DREAM- ar ap 180.
Admin rakstīja:Boze. Es vienu dienu ta ipasi neskatijos uz postiem, bet man ir lieli brinumi par DREAM, RONIJU un LILUCI :party:
Nu mees jau neko, tikai bikinj :D
Ronija- Moderator
iebrien pie izstaadeem sadaljaa ;)lilucis rakstīja:A kas par izstādi???Dream rakstīja:kad? 9.11. peec izstaades???lilucis rakstīja:Nu tad tik braucat ciemos :D
aha, mees jau darba dienaas dikti chakli straadaajamAdmin rakstīja:Boze. Es vienu dienu ta ipasi neskatijos uz postiem, bet man ir lieli brinumi par DREAM, RONIJU un LILUCI :party:
Mēs točna neko...mēs jau tik bikiņ...cik nu var paspēt darba dienās...Admin rakstīja:Boze. Es vienu dienu ta ipasi neskatijos uz postiem, bet man ir lieli brinumi par DREAM, RONIJU un LILUCI :party:
OK brienu :DDream rakstīja:iebrien pie izstaadeem sadaljaa ;)lilucis rakstīja:A kas par izstādi???Dream rakstīja:kad? 9.11. peec izstaades???lilucis rakstīja:Nu tad tik braucat ciemos :D
Dream rakstīja:
aha, mees jau darba dienaas dikti chakli straadaajam
Jaa jaa, straadaajam straadaajam:))
Ronija- Moderator
ar vienu aci lietvediibas dokumentoos, ar otru forumaaRonija rakstīja:Dream rakstīja:
Hmmm...vai tu beidzot uz kādu izstādi skatītājos esi sataisījusies??? NeticamiDream rakstīja:iebrien pie izstaadeem sadaljaa ;)lilucis rakstīja:A kas par izstādi???Dream rakstīja:kad? 9.11. peec izstaades???lilucis rakstīja:Nu tad tik braucat ciemos :D
un ar trešo vēl blakusdatorā blenžam :cyclops:Dream rakstīja:ar vienu aci lietvediibas dokumentoos, ar otru forumaaRonija rakstīja:Dream rakstīja:
eu nu beidz shitaa mani blameet :lol: kaadreiz tak jaatpuushas arii :party:lilucis rakstīja:Hmmm...vai tu beidzot uz kādu izstādi skatītājos esi sataisījusies??? Neticami
un ar ceturto veel priekshniekam piemidzam :lol2:lilucis rakstīja:un ar trešo vēl blakusdatorā blenžam :cyclops:Dream rakstīja:ar vienu aci lietvediibas dokumentoos, ar otru forumaaRonija rakstīja:Dream rakstīja:
Bet tajās izstādēs tak varot tikai divkājaini skatītāji būt...Dream rakstīja:eu nu beidz shitaa mani blameet :lol: kaadreiz tak jaatpuushas arii :party:lilucis rakstīja:Hmmm...vai tu beidzot uz kādu izstādi skatītājos esi sataisījusies??? Neticami
diemzheel ...lilucis rakstīja:Bet tajās izstādēs tak varot tikai divkājaini skatītāji būt...Dream rakstīja:eu nu beidz shitaa mani blameet :lol: kaadreiz tak jaatpuushas arii :party:lilucis rakstīja:Hmmm...vai tu beidzot uz kādu izstādi skatītājos esi sataisījusies??? Neticami
Lapa 9 no 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Lapa 9 no 40