Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 18 no 40
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Offtopic..
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Es jau laikam tūliņ nevarēšu nevienā dienā
Nu skolinjas ir arii sestdienaas un sveetdienaas, ja kas:) Tuuliit no Dream dabuusi pa mizu:)
Par ko pa mizu!!!
Jaaiet uz skolu, uz skolu jaaiet :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Man te doma ienaaca praataa, par Ufiisha blaushanu/kliegshanu/raudaashanu, nu nez kaa iisti to nosaukt:)) Par cilveekiem saka, ka vinji pieskanjojaas savam vaardam vai iesaukai:)) Nu ta tak Uupiitim iesauka pilniigi atbilst miiljvaardinjam:)) Vinjsh pielaagojas uupja runaashanai:)) Klau, Liluci - vinjsh vispaar rej?? Nu kaa suns ?? :D Varbuut vinjam savs komunikaacijas veids un censhaas savu valodu izveidot - Uupiishvalodu:)) Nu vai jaunu dialektu??:D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Man te doma ienaaca praataa, par Ufiisha blaushanu/kliegshanu/raudaashanu, nu nez kaa iisti to nosaukt:)) Par cilveekiem saka, ka vinji pieskanjojaas savam vaardam vai iesaukai:)) Nu ta tak Uupiitim iesauka pilniigi atbilst miiljvaardinjam:)) Vinjsh pielaagojas uupja runaashanai:)) Klau, Liluci - vinjsh vispaar rej?? Nu kaa suns ?? :D Varbuut vinjam savs komunikaacijas veids un censhaas savu valodu izveidot - Uupiishvalodu:)) Nu vai jaunu dialektu??:D
Hihihi...tieši tāpēc jau tā iesauka viņam tika, ka viņš kā ūpīts runājās, tik tā runāšana paliek arvien izteiksmīgāka, skaļāka un pārliecinošāka Un rej viņš arī ļoti izteiksmīgi, nu tā no visas sirds, lai jūt ka māju sargā kārtīgs suns :lol2: Bet tā kā viņš ir gudrs, es nemaz nešaubos, ka viņš pārzina vienlaicīgi 3 valodas...suņa - rej, ūpīša - bļauj un arī kaķa, jo arī ņaudēt viņš māk... :respect:
lilucis rakstīja:
Hihihi...tieši tāpēc jau tā iesauka viņam tika, ka viņš kā ūpīts runājās, tik tā runāšana paliek arvien izteiksmīgāka, skaļāka un pārliecinošāka Un rej viņš arī ļoti izteiksmīgi, nu tā no visas sirds, lai jūt ka māju sargā kārtīgs suns :lol2: Bet tā kā viņš ir gudrs, es nemaz nešaubos, ka viņš pārzina vienlaicīgi 3 valodas...suņa - rej, ūpīša - bļauj un arī kaķa, jo arī ņaudēt viņš māk... :respect:
Ha :)) Puisis taa teikt uz goda:)) Nu ljoti inteligjents traapiijies:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:
Protams, bigstāriņš tomēr
lilucis rakstīja:
Protams, bigstāriņš tomēr [/quote]
Ronija- Moderator
Dream chakli maacaas un inglisha maajas darbus pilda, bet nu jau brienu luukot savu PM ;)lilucis rakstīja:Dream, tev PM aizsūtīju...
Ronija apsveicu ar 4-to zvaigzni jeb varonja statusa nopelniishanu, esi labi pastraadaajusi :jumping: :party: :flover:
Dream rakstīja:Ronija apsveicu ar 4-to zvaigzni jeb varonja statusa nopelniishanu, esi labi pastraadaajusi :jumping: :party: :flover:
Paldies paldies:))
Ujjjj, pat nepamaniiju , ka varonja kaartaa iecelta:))) Kas tagad veel peec 500 postiem kaut kas jauns draud??:)
Ronija- Moderator
draud draud ... peedeejaa zvaigzne draud :lol:Ronija rakstīja:Paldies paldies:))
Ujjjj, pat nepamaniiju , ka varonja kaartaa iecelta:))) Kas tagad veel peec 500 postiem kaut kas jauns draud??:)
Dream rakstīja:draud draud ... peedeejaa zvaigzne draud :lol:Ronija rakstīja:Paldies paldies:))
gan jau tu mani paarspeesi:))
Ronija- Moderator
oi nu neee... tu ko, liidz 1000 tak veel uuuu cik taalu :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:draud draud ... peedeejaa zvaigzne draud :lol:Ronija rakstīja:Paldies paldies:))
Dream rakstīja:oi nu neee... tu ko, liidz 1000 tak veel uuuu cik taalu :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:draud draud ... peedeejaa zvaigzne draud :lol:Ronija rakstīja:Paldies paldies:))
Nu ta uz Ziemassveetkiem:))
Ronija- Moderator
atliek meerkji vien tikai iistenot veel :party:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:oi nu neee... tu ko, liidz 1000 tak veel uuuu cik taalu :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:draud draud ... peedeejaa zvaigzne draud :lol:Ronija rakstīja:Paldies paldies:))
Dream rakstīja:atliek meerkji vien tikai iistenot veel :party:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:oi nu neee... tu ko, liidz 1000 tak veel uuuu cik taalu :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:draud draud ... peedeejaa zvaigzne draud :lol:Ronija rakstīja:Paldies paldies:))
Gan jau:)) Vai ta mees vaargules kaadas??:)
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:Ronija apsveicu ar 4-to zvaigzni jeb varonja statusa nopelniishanu, esi labi pastraadaajusi :jumping: :party: :flover:
Jē jē jē...mēs ar pievienojamies sveicieniem :flover: :party:
Kas tad sunim asti cels... Apsveicu pati sevi ar 4. zvaigznīti :respect: :party: :jump2:
lilucis rakstīja:Kas tad sunim asti cels... Apsveicu pati sevi ar 4. zvaigznīti :respect: :party: :jump2:
oi piedod miiljaa, labaa liluce :oops: nemaz i nepamaniijaam ka tu jau ar pie varonju slavas tikusi :jump2:
lielum lieli apsveikumi tev ar godam nopelniito 4 zvaigzni :flover: :party:
lilucis rakstīja:Kas tad sunim asti cels... Apsveicu pati sevi ar 4. zvaigznīti :respect: :party: :jump2:
Nu es pievienojos tavam sveicienam tev :DD
Ronija- Moderator
Paldies mīļās! Bet vispār jau vienkārši man gribējās Offtopikā ierakstīt kaut ko, citādi šamais ierūsēs, ja mēs tik pa citurieni klačosimies
lilucis rakstīja:Paldies mīļās! Bet vispār jau vienkārši man gribējās Offtopikā ierakstīt kaut ko, citādi šamais ierūsēs, ja mēs tik pa citurieni klačosimies
OOOO, jaaaa, nabadzinjsh offtopics galiigi pamests:((
Ronija- Moderator
khm ... nu vispaar jau jaa... shite jau buutu iistaa vieta klachoties, un nepiesaarnjot citus PA TEEMU ESOSHOS topikus :lol:lilucis rakstīja:Paldies mīļās! Bet vispār jau vienkārši man gribējās Offtopikā ierakstīt kaut ko, citādi šamais ierūsēs, ja mēs tik pa citurieni klačosimies
Dream rakstīja:khm ... nu vispaar jau jaa... shite jau buutu iistaa vieta klachoties, un nepiesaarnjot citus PA TEEMU ESOSHOS topikus :lol:lilucis rakstīja:Paldies mīļās! Bet vispār jau vienkārši man gribējās Offtopikā ierakstīt kaut ko, citādi šamais ierūsēs, ja mēs tik pa citurieni klačosimies
Nu jaa, tik mums kaut kaa nesanaak:D
Ronija- Moderator
wot wot, jaasaak buus audzinaaties :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:khm ... nu vispaar jau jaa... shite jau buutu iistaa vieta klachoties, un nepiesaarnjot citus PA TEEMU ESOSHOS topikus :lol:lilucis rakstīja:Paldies mīļās! Bet vispār jau vienkārši man gribējās Offtopikā ierakstīt kaut ko, citādi šamais ierūsēs, ja mēs tik pa citurieni klačosimies
Nu jaa, tik mums kaut kaa nesanaak:D
Lapa 18 no 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Lapa 18 no 40