Paarsteigums NR.2
+8
Lily
Lindita
sirsninja
kristucis1
Eliina
Silkite
Ronija
Ruby
12 posters
Lapa 1 no 3
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Paarsteigums NR.2
Taatad - dzive paarsteigumu pilna - vai ne??? Pepijas pirmaa oficiaalaa socializaacijas paraugstunda :D :D :D Mazliet taa kaa par veelu - bet labaak veelaak nekaa nekad - mees ieguvaam pirmo draudzeni!!!
P.S tie kas nezin un neatceraas - atgaadinaashu - mana Pepija bija visnedrauzdiigaakais suns ( visaa Dublinaa :D ) - un mees pie taa stipri piestraadaajaam - pat tik taal aizgaaja - ka bija vajadziigas privaatsundas pie treneriites :( Ir pagaajis bishku vairaak kaa meenesis - un mees jau droshi soljojam citiem sunjiem garaam bez pretii runaashanas un mums pat ir pirmaa isstaa draudzene!!!
Luuk pieraadiijumi :D
P.S tie kas nezin un neatceraas - atgaadinaashu - mana Pepija bija visnedrauzdiigaakais suns ( visaa Dublinaa :D ) - un mees pie taa stipri piestraadaajaam - pat tik taal aizgaaja - ka bija vajadziigas privaatsundas pie treneriites :( Ir pagaajis bishku vairaak kaa meenesis - un mees jau droshi soljojam citiem sunjiem garaam bez pretii runaashanas un mums pat ir pirmaa isstaa draudzene!!!
Luuk pieraadiijumi :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: Paarsteigums NR.2
Aha, un cik saprotu, taa ir taa suniite, kuru atrada?
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
aha un abas super saprataas jau pirmajaa minuutee!!! Visu laiku speeles speeles speeles............... Jau no vienas bljodas pat eeda!!! Bet es taa saprotu ka veel nedaudz notiek ciininsh - kursh buus tas liideris - jo pagaidaam paarsvars ir jauninjajai ,bet Pepija neatlaizh - spiitigi censhaas jauninjo apgaazt un ieguut paarsvaru :D
Ruby- Estimable
peppi super skaista dieviigas fotogràfijas,labais tusinjsh ar jauno draudzeni :paartyy:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
ta draudzenite izskatas nedaudz sabijusies, bet ta visa visumaa bildiites super mums preiks par jusu pirmo draudzniiti ;)
Silkite rakstīja:peppi super skaista dieviigas fotogràfijas,labais tusinjsh ar jauno draudzeni :paartyy:
paldies paldies!!! Man pashai ir neizsakaams prieks par to ka mums viss ir sanaacis - ciinijaamies,nepadevaamies un luuk rezultaats( es domaaju Pepijas bailes no citiem sunjiem ). Un kaa mums ir paveicies jo pirmaa tieshaam pozitiivaa pieredze ar citiem sunjiem ir ieguuta - muusu pirmaa draudzene!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:peppi super skaista dieviigas fotogràfijas,labais tusinjsh ar jauno draudzeni :paartyy:
paldies paldies!!! Man pashai ir neizsakaams prieks par to ka mums viss ir sanaacis - ciinijaamies,nepadevaamies un luuk rezultaats( es domaaju Pepijas bailes no citiem sunjiem ). Un kaa mums ir paveicies jo pirmaa tieshaam pozitiivaa pieredze ar citiem sunjiem ir ieguuta - muusu pirmaa draudzene!!!
es arii gaidu kad kàds atnàks uz màjàm patusét ,bet neviens tà arii nenàk (es domàju par sunjiem ).super,Peppi malace :respect:
Silkite- Estimable
Redzu, ka nodarbības palīdzējušas- man prieks :) Mana Kņopīte dikti nedraudzīga pret citiem suņiem! :oops: Ja viņa kādu pamana, tad sāk riet, bet kad suns nāk skatīties, kas tad rej, Kņope sāk izdot nenormāli skaļas skaņas, kas nav vairs riešana, bet baidīšanās... Rej arī uz citiem cilvēkiem! šķiet, ka Kņopi vajadzēs socializēt apmācot viņu.
Noteikti ļoti patīkami, kad redzi panākumus!
Noteikti ļoti patīkami, kad redzi panākumus!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Paldies meitenes!!! Sajuuta tieshaam ir laba - kad ir pirmie nopietnie panaakumi - neesmu veel uzrakstiijusi treneriitei - vinja laikam no kreesla nokritiis - jo briidinaaja mani ka aatraakais kad varees "shampi dzert" buus peec 3-4 meen!!! Nu mees vinju pamatiigi apsteidzaam - bet nu labi labi - veel jau jaunaas iemanjas kaartiigi jaanostiprina :)
Iespeejams ka jau no riitdienas shii muusu draudzeniite paarvaaksies pie mums padziivoties - kameer atradiisies saimnieki - taa kaa man buus atkal darba pilnas rokas - jo vinja veel kuceens - kuram viss jaamaaca!!!
Iespeejams ka jau no riitdienas shii muusu draudzeniite paarvaaksies pie mums padziivoties - kameer atradiisies saimnieki - taa kaa man buus atkal darba pilnas rokas - jo vinja veel kuceens - kuram viss jaamaaca!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Paldies meitenes!!! Sajuuta tieshaam ir laba - kad ir pirmie nopietnie panaakumi - neesmu veel uzrakstiijusi treneriitei - vinja laikam no kreesla nokritiis - jo briidinaaja mani ka aatraakais kad varees "shampi dzert" buus peec 3-4 meen!!! Nu mees vinju pamatiigi apsteidzaam - bet nu labi labi - veel jau jaunaas iemanjas kaartiigi jaanostiprina :)
Peppijai vismaz buus jautri
Silkite- Estimable
Un taa ir vislabaakaa socializaacija:)) Visu laiku buus sunjuka kompaanija:))
Ronija- Moderator
Taa taa meitenes - nu jaunaa iemiitniece ir jau klaat - un shajaa sakaraa man radushies paaris jautaajumi - un ceru uz juusu atbalstu!!!
Taatad - par cik teishaam nezinu - cik ilgi mees taa dziivosim kopaa - tad ir dazhi labi sagatavoshanaas darbinji - pirmais buutu - attarposhana. Iedevu jau Lurdesai 1 ml taas taarpu "liimes" ( taads nu mums tas pagaidu vaardinsh buus - Lourdes( Lurdesa. Nosaucaam par godu manai takseniitei - kurai ar bija taads pats liktenis kaa shitai suneniitei - mums vinja piekliida,bet nu jau ir citaa pasualee). Vaardinjam ir shaurais "e" . Nu taatad iedevu vinjai 1 mll - kaut gan svars tagad ir 1,4 kg - vajadzeetu jau buutiibaa dot 1,4 ml - bet es laikam doshu vinjai to trieciendevu - triis dienas peec kaartas pa 1 ml - jo kas to zin kas ar vinju ir noticis pirms tam!!! Taa es dariiju arii ar Pepiju kad atvedaam maajaas - taa vets lika. Nu kaadas juusu domas??? Vai varbuut pietiks ar vienu??? Jo jaadod bija taa vai taa - maajas beerni un mana Pepija - mees taksh riskeejam. Tas tad buutu mans pirmais jautaajums - taalaak sekos citi :)
P.S peec zobiem varu secinaat ka vinjai ir mazaak pa 6 meen - jo zobinji veel nav mainiijushies 100%
Taatad - par cik teishaam nezinu - cik ilgi mees taa dziivosim kopaa - tad ir dazhi labi sagatavoshanaas darbinji - pirmais buutu - attarposhana. Iedevu jau Lurdesai 1 ml taas taarpu "liimes" ( taads nu mums tas pagaidu vaardinsh buus - Lourdes( Lurdesa. Nosaucaam par godu manai takseniitei - kurai ar bija taads pats liktenis kaa shitai suneniitei - mums vinja piekliida,bet nu jau ir citaa pasualee). Vaardinjam ir shaurais "e" . Nu taatad iedevu vinjai 1 mll - kaut gan svars tagad ir 1,4 kg - vajadzeetu jau buutiibaa dot 1,4 ml - bet es laikam doshu vinjai to trieciendevu - triis dienas peec kaartas pa 1 ml - jo kas to zin kas ar vinju ir noticis pirms tam!!! Taa es dariiju arii ar Pepiju kad atvedaam maajaas - taa vets lika. Nu kaadas juusu domas??? Vai varbuut pietiks ar vienu??? Jo jaadod bija taa vai taa - maajas beerni un mana Pepija - mees taksh riskeejam. Tas tad buutu mans pirmais jautaajums - taalaak sekos citi :)
P.S peec zobiem varu secinaat ka vinjai ir mazaak pa 6 meen - jo zobinji veel nav mainiijushies 100%
Ruby- Estimable
Nu es labaak tomeer iedotu vienu reizi, bet bihkji lielaaku devu, nekaa peec svara pienaaktos, un tad peec 10 dienaam atkal.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nu es labaak tomeer iedotu vienu reizi, bet bihkji lielaaku devu, nekaa peec svara pienaaktos, un tad peec 10 dienaam atkal.
aha - tad es vinjai jau 1 ml iedevu - mosh tad iedoshu veel 0,5 ml ??? Un tad atkal peec 10 dienaam un viss??? Un kaa ar Pepiju??? Vai vinjai arii nevajag papildus iedot? Peedeejo reizi attaarpojaam 1. janvaarii . hmmmmm vareetu jau pie Veta aizchaapot - bet baigi negribaas man tos 60 eiro par viziite tagad teereet - ja nu sunjukam tuliit uzrodaas saimnieki???
Nu pie Veta jau buus jaaiet shaa vai taa - bet tas atkariigs cik ilgi vinja pie mums paliks!!!
Ruby- Estimable
Nee, Peppijai nav nekaadas vajadziibas tagad dot. Bet jaunajai iemiitniecei gan iedod veel to kripaciiti un viss. Tad peec 10 dienaam atkaarto:) Nav ko lieki dot taas prettaarpu zaales, vinjas it kaa kriitot uz aknaam, taa vismaz man veti ir teikushi.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nee, Peppijai nav nekaadas vajadziibas tagad dot. Bet jaunajai iemiitniecei gan iedod veel to kripaciiti un viss. Tad peec 10 dienaam atkaarto:) Nav ko lieki dot taas prettaarpu zaales, vinjas it kaa kriitot uz aknaam, taa vismaz man veti ir teikushi.
Ok - paldies!!! Taa arii dariishu! Nu vinjai ir taaaaaada apetiite ka pat taarpu liime bez jebkaadaam probleemaam sagaaja iekshaa :D
Ruby- Estimable
Khi khi khi khi khi :))) Kaa jums sokaas ar saimnieku mekleejumiem??
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Khi khi khi khi khi :))) Kaa jums sokaas ar saimnieku mekleejumiem??
Nekaa :(
Shodien pievienoju sludinaajumus veel dazhaas ar sunjiem saistiitaas maajaslapaas, bijaam veel uz divaam vieteejaam vet kliinikaam lai apskatiitu sludinaajumu deeli vai uzjautaatu vai nav kaads intereseejies un aizbraucaam uz lielaako Dublinas dziivnieku patversmi - par ko visi zin un ja dziivnieks kaadam ir pazudis tad taa buutu taa pirmaa vieta kur mekleetu - bet nekaa :( Telefons klusee ,un e-pastkastiite kaa izslauciita :(
Man ir aizdomas ka shii buus vien taa pati kaarteejaa negribeetaa ziemassveetku davana- kas vienkaarshi un nezheeliigi izlikta aiz durviim lai izkuup gaisaa :( :( :(
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Khi khi khi khi khi :))) Kaa jums sokaas ar saimnieku mekleejumiem??
Nekaa :(
Shodien pievienoju sludinaajumus veel dazhaas ar sunjiem saistiitaas maajaslapaas, bijaam veel uz divaam vieteejaam vet kliinikaam lai apskatiitu sludinaajumu deeli vai uzjautaatu vai nav kaads intereseejies un aizbraucaam uz lielaako Dublinas dziivnieku patversmi - par ko visi zin un ja dziivnieks kaadam ir pazudis tad taa buutu taa pirmaa vieta kur mekleetu - bet nekaa :( Telefons klusee ,un e-pastkastiite kaa izslauciita :(
Man ir aizdomas ka shii buus vien taa pati kaarteejaa negribeetaa ziemassveetku davana- kas vienkaarshi un nezheeliigi izlikta aiz durviim lai izkuup gaisaa :( :( :(
Zhél gan :( ko Peppi saka par Lurdesu??shonakt buus jadala guljam vieta :D
Silkite- Estimable
Traki, ka taa:((((((((((((((((((((((
Ronija- Moderator
Nu mums iet visaadi - briizhiem smiekliigi , un briizhiem arii taa skaljaak - kad abas jaaapsauc!!! Bet nu es taa saprotu ka tas ir normaali - mazajai veel asi zobi un ja taa stingraak gadaas pakjert - tad Pepija skalji protestee!!! Bet jau naakoshajaa briidi - abas eed no vienas bljodas :D
Kaa jums muusu vaardinsh???
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Nu mums iet visaadi - briizhiem smiekliigi , un briizhiem arii taa skaljaak - kad abas jaaapsauc!!! Bet nu es taa saprotu ka tas ir normaali - mazajai veel asi zobi un ja taa stingraak gadaas pakjert - tad Pepija skalji protestee!!! Bet jau naakoshajaa briidi - abas eed no vienas bljodas :D
nav slikts,galvenais jau tev pashai ir japatiik
Silkite- Estimable
Kaadi tev plaani, ja nu gadiijumaa saimnieki neatrodaas??
Ronija- Moderator
Es veel nevaru pierast pie taa vaardinja un vinja arii liekas ka iipashi uz vinju nereagjee!!! Bet nu liekas jau ka visi te maajas jau to vaardinju pienjeemushi - ideja radaas viiram un deelam( muusu bijushaas takseniites vaardaa ).
Hmmmm Ronija - es taa saprotu ka tas jautaajums jau tika izlemts pirms manis ......... ja godiigi taa sajuuta ir taada jociiga - jo it kaa jau noteikti jaapaiet buus kaadam laicinjam pirms es ljaushu sev pat iedomaaties ka vareetu vinju patureet - jo negribu sevi saapinaat - ja nu tomeer tie saimnieki uzrodas!!! Jaa esam gatavi un ar mieru - ja nu neuzrodaas!!! Jo it kaa jau taapat gatavojaamies njemt otru sunjuku- bet tieshaam jaapaiet kaadam laicinjam lai noveerotu situaaciju!!! Nu un njeemeeju man netruuktu - vinja ar buus mazinja - domaajams max uz kaadi 2-3 kg - viira maasa jau pieteicaas - ja es atdoshot :D :D
Hmmmm Ronija - es taa saprotu ka tas jautaajums jau tika izlemts pirms manis ......... ja godiigi taa sajuuta ir taada jociiga - jo it kaa jau noteikti jaapaiet buus kaadam laicinjam pirms es ljaushu sev pat iedomaaties ka vareetu vinju patureet - jo negribu sevi saapinaat - ja nu tomeer tie saimnieki uzrodas!!! Jaa esam gatavi un ar mieru - ja nu neuzrodaas!!! Jo it kaa jau taapat gatavojaamies njemt otru sunjuku- bet tieshaam jaapaiet kaadam laicinjam lai noveerotu situaaciju!!! Nu un njeemeeju man netruuktu - vinja ar buus mazinja - domaajams max uz kaadi 2-3 kg - viira maasa jau pieteicaas - ja es atdoshot :D :D
Ruby- Estimable
Nu tad vismaz vinjai buus jaunas, labas maajas, ja nu kas:)
Ronija- Moderator
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 1 no 3