Iekaisuši anālie dziedzeri!
+6
lilucis
Ronija
Silkite
acz
Ruby
kristucis1
10 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Iekaisuši anālie dziedzeri!
Re kaa arii bez jebkaadaam paziimeem arii gadaas! Jaa mazajiem laikam tas ir biezhaak. Un kaa Viviitei tagad - nav nekas vairaak gadiijies? Jo mums ar tad peec trijiem meeneshiem jaaiet atraadiities - vai nebuus atkal jaatiira!!!
Vispaar es taa tagad saaku domaat - ka tas ir kaa kursh vets to uztver - kas vienam jau ir iekaisums - tas citam ir vienkaarshi iztiirams bumbuliitis un viss!!!
Vispaar es taa tagad saaku domaat - ka tas ir kaa kursh vets to uztver - kas vienam jau ir iekaisums - tas citam ir vienkaarshi iztiirams bumbuliitis un viss!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
hmm es nekadi nevaru saprast kas tie analie dziederi ir :( laikm nesmu parak .... shanele ir kadu vienu vai 2 reizes tikai slukusi uz deibena un asti vispar nekad neker, bet vinai ir ta kad paglauda pie astes tad cel dupsi gaisa un tas nav tikai tad kad ir meklesanas bet visu laiku. a jums ir kaut kadi izdalijumi vai ka jus sapratat ka jums ir tas iekaisums, tikai pie veta to var uzzinat ja?
Man jau liekas, ka mana Kņopīte nav apmierināta, ka viņai ir aste kad es viņu nepaņemu kaut kur līdzi, tad viņa taisa tādu sapūtušos mūlīti es, protams, tad sāku viņu mīlināt, teikt cik viņa ir jauka un mīļa--> Kņopīte turpina sēdēt un taisīt savu uzpūsto mūlīti :lol: bet, tad pēkšņi viņai iekustinās astīte- un es to, protams, pamanu :lol: tad viņa saprot, ka viņu nodeva pašas aste un nav vērts vairs tēlot apvainoto tad viņa diez gan agresīvi metas tai virsū!!!
man vetārste teica, ka mazajām šķirnītēm to vajadzētu pārbaudīt reizi pusgadā!
man vetārste teica, ka mazajām šķirnītēm to vajadzētu pārbaudīt reizi pusgadā!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Mums arī tie dzieedzerīši bija iekaisuši bet mums gļotas nešļācās ārā.Mums tikai bija 1 ned. jāliek svecītes diben'a un viss bija kārtībā.Ceru ka jums viss labi! :) :)
Paaris dienas atpakalj lasiiju ka pievienojot burkaaninjus un kjirbiishus sunjuka eedienam visbiezhaak vaot izvairiities no shiis proceduuras!!! Tik jautaajums - kaa ar to kjirbiiti??? Varbuut kaads ir ar nogarshojis vai meehjinaajis???
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Paaris dienas atpakalj lasiiju ka pievienojot burkaaninjus un kjirbiishus sunjuka eedienam visbiezhaak vaot izvairiities no shiis proceduuras!!! Tik jautaajums - kaa ar to kjirbiiti??? Varbuut kaads ir ar nogarshojis vai meehjinaajis???
Hmmmm, mees neesam gan, bet burkaaninjus gan eedam, tikai vaariitus:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ruby rakstīja:Paaris dienas atpakalj lasiiju ka pievienojot burkaaninjus un kjirbiishus sunjuka eedienam visbiezhaak vaot izvairiities no shiis proceduuras!!! Tik jautaajums - kaa ar to kjirbiiti??? Varbuut kaads ir ar nogarshojis vai meehjinaajis???
a kjirbiiti vàriitu vai svaigu jàdod??? :scratch:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:
a kjirbiiti vàriitu vai svaigu jàdod??? :scratch:
Diemzheel nebija rakstiits , bet ar burkaanu ta kaa buutu skaidrs - gan svaigaa gan vaariitaa veidaa! Man pashai kjirbis ljooooooooooooti negarsho - taapeec iisti arii nezinu vai vinju svaigu maz var eest ?? :oops: :oops: :oops:
Ruby- Estimable
Hmmm, cik zinu, kjirbi svaigu eest, bet nu par garshu es ar neesmu sajuusmaa :D
Ronija- Moderator
shonedél(cetrudien) nopirkshu kjirbiiti un izvàriishu ar burkàninju :roll: tad redzés kà stopés iekshà(kaut manéjais arii galvu apédiis ;ja tik dos :shock: ) laikam kaut ko liidzigu putrinjai vai sautéjumam :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:shonedél(cetrudien) nopirkshu kjirbiiti un izvàriishu ar burkàninju :roll: tad redzés kà stopés iekshà(kaut manéjais arii galvu apédiis ;ja tik dos :shock: ) laikam kaut ko liidzigu putrinjai vai sautéjumam :D
Tad tu mums pastaastiisi kaa jums gaaja ar to taisiishanu un eeshanu,ok???
Ruby- Estimable
Khi khi , Ruby, vai ta Silkitei ir varianti?? :D
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:shonedél(cetrudien) nopirkshu kjirbiiti un izvàriishu ar burkàninju :roll: tad redzés kà stopés iekshà(kaut manéjais arii galvu apédiis ;ja tik dos :shock: ) laikam kaut ko liidzigu putrinjai vai sautéjumam :D
Tad tu mums pastaastiisi kaa jums gaaja ar to taisiishanu un eeshanu,ok???
Sarunàts ;)
Silkite- Estimable
Aarprac manai Odrijai laikam ari shitas viss vel prieksha :D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2