Ausu tīrīšana!
+9
santa07
Māriņa
Ronija
Elīna
Dream
Eliina
Ruby
endoy
Lindita
13 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Ausu tīrīšana!
Es zinu, ka kaut kur šis jau tika apspriests, bet vai kāds ir lietojis KW Ore-rens ausu pilienus?
Re: Ausu tīrīšana!
Es apmēram reizi 2 nedēļās iztīru ar VET ausu tīrīšanas šķidrumu,mums piedāvāja arī KW Ore-rens pilienus,bet mēs paņēmā šitos.
Cik sapratu tas ir ausu tiiraamais, esmu taadu redzeejusi - domaaju ka nav ne vainas. Mee lietojam Vibrac Epi-Otic - ljoti labs un maigs. Buutiiba jau visiem viena un taa pati - iepilina,izmase un iztiira. Mees tiiram 1 reiz nedeeljaa - austinjas smukas un tiiras :bunny:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
mes netiram ausis :oops: kad bijam pie veta ari prasiaj vai tiiru teicu ka ne vina parbaudiija un ausis bija tiiras :scratch: kas tas ir iespejmas?
tas ir iespeejams, ir sunji, kam dabiigi attiiraas ausis ;) ir sunji, kam to diemzheel ir nepiecieshams paliidzeet ;) Maneejai jaunaakajai meitenei, piemeeram, ausis iztiira mans sunju puisis :D Arii es saveejiem veel neesmu ausis tiiriijusi un ... viss ir vislabaakajaa kaartiibaa ;)Eliina rakstīja:mes netiram ausis :oops: kad bijam pie veta ari prasiaj vai tiiru teicu ka ne vina parbaudiija un ausis bija tiiras :scratch: kas tas ir iespejmas?
Es savam ik pa laikam pārbaudu ausis, bet tīrīt nav bijusi vajadzība!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Mees apmeeram reizi pusgadaa iztiiram, kad redzu, ka ausiis krokodilji dziivo un droshi kartupeljus var staadiit :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Mees apmeeram reizi pusgadaa iztiiram, kad redzu, ka ausiis krokodilji dziivo un droshi kartupeljus var staadiit :D
Vikija un kartupelis
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Mees apmeeram reizi pusgadaa iztiiram, kad redzu, ka ausiis krokodilji dziivo un droshi kartupeljus var staadiit :D
Vikija un kartupelis
Jaa jaa Vikijai lielas ausis, tas tik bildees jums taa izskataas ka mazinjas. Vienu reizi pat bietes audzeeja Ronija Vikijas ausiis :large:
HIHIHIHIHIHI :bunny:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
:D Ha
Ronija- Moderator
Ausu tīrīšana!
Es savējam tīru 1reizi nedēļā apmēram,citreiz retāk,ja redzu kad ausis ir tīras.Bet citreiz ir tā,ka viņš tās ausis kasa nežēlīgi. :scratch:
Vienreiz bija dabūjis ausu ērcīti no kaķa.
Vienreiz bija dabūjis ausu ērcīti no kaķa.
santa07- Newbie
- Number of posts : 5
Māriņa rakstīja:Jaa jaa Vikijai lielas ausis, tas tik bildees jums taa izskataas ka mazinjas. Vienu reizi pat bietes audzeeja Ronija Vikijas ausiis :large:
HIHIHIHIHIHI :bunny:
Jaa man tas pats kas Eliinai.
Mes ne reizi nesam tirijushi ausis :oops: vnk naw netiras pilnigi tiras :;D:
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
sassaa rakstīja:Jaa man tas pats kas Eliinai.
mes sakam iet uz mezu un kad atnakam ausis ir pilnas ar smiltiim un visadiem citadiem gruziem un tagad mums jasak tiirit aussiss, bet atklaju ka es to varu izdariit atri un bez leikam gruutibam vnk ielieku Shaneli vanna vina sak triicet, jo baidas un kamer baidas tikmer varu darit ko vien velos, protmas atri, jo vinai apnik baidiities un sak lekt ara
Eliina rakstīja:sassaa rakstīja:Jaa man tas pats kas Eliinai.
mes sakam iet uz mezu un kad atnakam ausis ir pilnas ar smiltiim un visadiem citadiem gruziem un tagad mums jasak tiirit aussiss, bet atklaju ka es to varu izdariit atri un bez leikam gruutibam vnk ielieku Shaneli vanna vina sak triicet, jo baidas un kamer baidas tikmer varu darit ko vien velos, protmas atri, jo vinai apnik baidiities un sak lekt ara
''kamer baidas tikmer varu darit ko vien velos''
Eliin - tu esi ljauna :DDDDDDDDDD Shitaa par beernu njirgaaties
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Eliin - tu esi ljauna :DDDDDDDDDD Shitaa par beernu njirgaaties
kas man cits atliek ja savadka nevar?! :scratch:
Taa tik turpinaat:)
Beidzot Shanele sapratiis, ka tu esi galvenaa:)) Peec kaada laika arii vareesi nelikt vannaa, jo buus arii sapratusi, ka nekas traks jau tas nav:)) Tik neaizmirsti iedot garduminju peec tam:)
Beidzot Shanele sapratiis, ka tu esi galvenaa:)) Peec kaada laika arii vareesi nelikt vannaa, jo buus arii sapratusi, ka nekas traks jau tas nav:)) Tik neaizmirsti iedot garduminju peec tam:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Taa tik turpinaat:)
nu mes sakam mazliet progreset, bet negribu priecaties pirms laika, jo vinai sen nav uznakusi melnie viss iet gludi pedeja laika mums
Nu tik nekjer krenjkji, ja kaadaa bridii atkal melnie uznaaks - jo shitas pasaakums tomeer vairaak liidzinaas kaapumiem un kritumiem:) Bet jo ilgaaks kaapums, jo mazaak un retaak to kritumu buus :icon91:
Ronija- Moderator
Zini kaa ir : pirms buus labaak buus veel sliktaak
Bet tas pavisam nopietni,jo taads ir tas process ,kad tev jau liekas ka nu jau nu jau ir paliek labaak, un te peekshnji - shausmas!!! Un peec tam jau tik iet uz augshu ................. Mani ar Pepiiti trenere briidinaaja lai nebirdinu lielas asaras - taa vienkaarshi dabaa ir iekaartots :(
Bet tas pavisam nopietni,jo taads ir tas process ,kad tev jau liekas ka nu jau nu jau ir paliek labaak, un te peekshnji - shausmas!!! Un peec tam jau tik iet uz augshu ................. Mani ar Pepiiti trenere briidinaaja lai nebirdinu lielas asaras - taa vienkaarshi dabaa ir iekaartots :(
Ruby- Estimable
Gribeju vaicat kads tad butu labakais ausu tiramais manai 3 menesus vecai princesei?
Prasiju vetarstei, vina teica,ka vienkarsi japrasa ikdienas ausu tiramais suniem... bet vai ar to pietiks? nekadu firmu vina nemineja... ja nu es panjemu kadu kas ir par stipru sastava vai kas tamlidzigs?
Prasiju vetarstei, vina teica,ka vienkarsi japrasa ikdienas ausu tiramais suniem... bet vai ar to pietiks? nekadu firmu vina nemineja... ja nu es panjemu kadu kas ir par stipru sastava vai kas tamlidzigs?
zemenite88- Prospect
- Number of posts : 70
Dzīvesvieta : Riga
Ja jau austinas nepaliktu netiras,tad jau es neprasitu,bet vinai paliek....visadi gruzi un lipigs kkas austina paradas....
tapec prasu piemerotaka tirisanas lidzekla nosaukumu,lai zinu ko plasaja klasta izveeleties.
tapec prasu piemerotaka tirisanas lidzekla nosaukumu,lai zinu ko plasaja klasta izveeleties.
zemenite88- Prospect
- Number of posts : 70
Dzīvesvieta : Riga
Es kaķiem tīru ar ūdeņraža pārskābi (laikam tā viņa saucās).Man ir sfinksi, kuriem ausis jātīra ļoti bieži.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2