Foruma attīstībai....!
+11
acz
Lily
lilucis
Silkite
sirsninja
Laurinja
Eliina
Ruby
Lindita
Ronija
Admin
15 posters
Lapa 5 no 6
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Foruma attīstībai....!
Ruby, beidzot viss ir kaartiiba un shii tik ljoti noderiigaa funkcija ir uzradusies
Klau un kaa tad tagad taa funkcija darbosies?? Katrs kursh veelaas var savu teemu piespraust?
Es ieskatiijos bet nekur neredzu taadu funkciju piespraust! Veeleetos dazhas teemas ko esmu tulkojusi un taisiijusi - piespraust :)
Es ieskatiijos bet nekur neredzu taadu funkciju piespraust! Veeleetos dazhas teemas ko esmu tulkojusi un taisiijusi - piespraust :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Jaa Ruby, ir uzlikts taa, ka jebkursh to var dariit. Savaadaak Eliinai shii funkcija nebija pieejama, jo vinja ir regjistreets lietotaajs.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ruby - tev ir jalabo pirmais posts un tad tur ir iespeja izveleties kadu diskusiju velies
Ok paldies :)
Dream - es pameegjinaashu pati izmeegjinaat sakumaa LOL un ja man neizdosies tad jau gan tev naaksies man paliidzeet :)
Dream - es pameegjinaashu pati izmeegjinaat sakumaa LOL un ja man neizdosies tad jau gan tev naaksies man paliidzeet :)
Ruby- Estimable
Ak man tomeer izdevaas :) Piespraudu teemu "Maajas dabiigaa aptiecinja" man ir plaanots tuvaakajaa laikaa vinju papildinaat, jo ir veel shis tas interesants atrasts :)
Klau bet vajadzeetu apspriesties par dazhaam citaam teemaam kuras vajadzeetu piespraust, piem, Trahejas kolapss (Ronija) , Patellas luksaacija (Dream) tur veel bija paarvadaashanas noteikumi, nu taas tik ko es taa aatrumaa ieraudziiju, veel jau kaartiigi jaaizpeeta.
Veel ir viena jauka tabulinja pie Kuceena svars, ko veidoju (skaitljoju no lbs uz kg) gribeetos to redzeet piespraustu ar :) Kaa man to dariit tagad, jo teemu neizsaaku es, bet Sassaa, varbuut man izveidot jaunu teemu un ielikt tur to tabulinju, piemeeram teema Chihuahua svara tabulinja??
Klau bet vajadzeetu apspriesties par dazhaam citaam teemaam kuras vajadzeetu piespraust, piem, Trahejas kolapss (Ronija) , Patellas luksaacija (Dream) tur veel bija paarvadaashanas noteikumi, nu taas tik ko es taa aatrumaa ieraudziiju, veel jau kaartiigi jaaizpeeta.
Veel ir viena jauka tabulinja pie Kuceena svars, ko veidoju (skaitljoju no lbs uz kg) gribeetos to redzeet piespraustu ar :) Kaa man to dariit tagad, jo teemu neizsaaku es, bet Sassaa, varbuut man izveidot jaunu teemu un ielikt tur to tabulinju, piemeeram teema Chihuahua svara tabulinja??
Ruby- Estimable
Super! Malacis Ruby!
Es saakumaa arii domaaju ka tavas ieteiktaas teemas vajadzeetu piespraust ... tad kaut kaa paarshkjirstiiju, paarshkjirstiju un ... nez kaapeec paardomaaju, ka nevajag - laikam tad veel teemu nebij shai sadaljaa tik daudz un viss bij aatri atrodams
Bet ok, piespraudiisim, lai nekur nepazuud
par kuceenu svaru ... domaaju ka saac jaunu teemu ar Chihuahua svara tabula vai kaut kaa taa ... ??
Es saakumaa arii domaaju ka tavas ieteiktaas teemas vajadzeetu piespraust ... tad kaut kaa paarshkjirstiiju, paarshkjirstiju un ... nez kaapeec paardomaaju, ka nevajag - laikam tad veel teemu nebij shai sadaljaa tik daudz un viss bij aatri atrodams
Bet ok, piespraudiisim, lai nekur nepazuud
par kuceenu svaru ... domaaju ka saac jaunu teemu ar Chihuahua svara tabula vai kaut kaa taa ... ??
IESAKU - Chihuahua & Russian Toy-Terrier nomainit uz Chihuahua & Russian Toy
Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Marts 16, 2010 8:43 pm; labots 1 reizi
tas jau tachu nekas, adrese no ta nemainas, lai paliek ka ir vnk to uzrakstu var pamainiit man vins traucee
Nu jaa ... TERJERI ... saapiiga lieta ka esam izmesti no MEDNIEKIEM LABĀK TO NEREDZĒT!Eliina rakstīja:tas jau tachu nekas, adrese no ta nemainas, lai paliek ka ir vnk to uzrakstu var pamainiit man vins traucee
Kapeec izmeta??
Ruby- Estimable
Nee nu to jau es saprotu, bet jautaaju kapeec "izsvieda no medniekiem" ?
Ruby- Estimable
Izmeta taapeec ka MEES esot un esam DEKORAACIJAS ne vairs mednieki kaut gan maneejie peles medii ka prieks maajaasRuby rakstīja:Nee nu to jau es saprotu, bet jautaaju kapeec "izsvieda no medniekiem" ?
Tachu taisniiba jau vien ir - kaads tojs mediibu suns ... vinjam tik uz spilventinja kaa chivam guleet maajaa uz diivaana
Un no terjeru kārtas arī izsviests tapēc, ka terjeram jābūt ar pilnu zobu formulu, bet tojam pieļaujams nebūt kādam zobam... ;)
a maneejaas mushas medii maajaas LOL arii diez skaitiitos pie medniekiem ??
Ruby- Estimable
Tā kā mūsu forums ir jau izaudzis, ir auguši arī foruma noteikumi!
Esiet laipni aicināti iepazīties ar tiem un paldies visiem par ieteikumiem
Esiet laipni aicināti iepazīties ar tiem un paldies visiem par ieteikumiem
ielūkojies šeit ;)ajame rakstīja:Nevaru atrast jaunos noteikumus.. :(
https://c-rtt.latvianforum.net/foruma-noteikumi-f19/foruma-noteikumi-t29.htm
Cienījamie foruma administratori!
Tā kā Ruby nu jau labu laiciņu aktīvi rīko bilžu konkursus (ar labiem panākumiem), vai nebūtu prātīgi viņai piešķirt kādas admin vai moderātora tiesības?
Jo pēc konkursa beigām jāmeklē rokā admins, lai varētu pārvietot uzvarētāja bildi. bet ja Ruby būtu tādas tiesības, tad vis notiktu daudz ātrāk un vienkāršāk. :)
Tā kā Ruby nu jau labu laiciņu aktīvi rīko bilžu konkursus (ar labiem panākumiem), vai nebūtu prātīgi viņai piešķirt kādas admin vai moderātora tiesības?
Jo pēc konkursa beigām jāmeklē rokā admins, lai varētu pārvietot uzvarētāja bildi. bet ja Ruby būtu tādas tiesības, tad vis notiktu daudz ātrāk un vienkāršāk. :)
Rosīties un uzņemties iniciatīvu par dažādiem pasākumiem var uzņemties jebkurš no JUMS un tam nebūt nav jābūt moderatoram vai adminam ... ;)
taču es neiebilstu, ja Ruby tiktu piešķirtas ADMINA tiesības ;) galu galā viņa mums ir visaktīvākais un jaukākais foruma gariņš
taču es neiebilstu, ja Ruby tiktu piešķirtas ADMINA tiesības ;) galu galā viņa mums ir visaktīvākais un jaukākais foruma gariņš
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 5 no 6