Foruma attīstībai....!
+11
acz
Lily
lilucis
Silkite
sirsninja
Laurinja
Eliina
Ruby
Lindita
Ronija
Admin
15 posters
Lapa 4 no 6
Lapa 4 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Foruma attīstībai....!
lily, sheit neiet runa par kaut ko GLOBAALU ... par kaut kaadu neesoshu foruma funkciju, izkaartojumu vai modernizeejumu! iet runa par to kas sheit jau ir bijis, bet aizkodeejies projaam!! Lily arii tavaa forumaa ir iespeeja piesprausties
Tad sanaak ka Admins muus pa visam ir pametis?? Un Ronija tu tagad skaities Admins??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
seit tachu jau ir bijusas piespraustas temas un cik esmu redzejusi visiem forumiem kas taisitu ta pat ka sis ir sii iespeja, tatad gan nav nemaz tik sarezgiiti tikai si iespeja kaut kur noslepusies un vera atrast.
Ruby - aha ta sanak
Ruby - aha ta sanak
Bet vai piemeeram nav iespeejams uztaisiit tos settings atpakalj kaa bija, nu piemeeram kaa telfonam - restore factory settings - vai default settings??? Tad viss pazudiis??? Man konkreeit ir vienalga kaadaa kraasaa ir forums vai kaads vinjam aareejais izskatas, galvenais jau kas tur iekshaa sleepjaas LOL
Ruby- Estimable
Domaaju ka shaada iespeeja noteikti IR!
Tikai, tad pazudiis shis foruma dizains, izkaarotojums!
Vajadzeetu buut iespeejai - tas ir programmeetaajam jaapskataas kaa izskatas skats no taas puses!!!! Tachu ja neveelas pienjemt paliidziibu ... nu ko, es tikai piedaavaaju paliidziibu!!! nesaprotu kas tik kriminaals ir pienjemt PALĪDZĪBU, ja pats netiek ar kaut ko galaa!!!
Tikai, tad pazudiis shis foruma dizains, izkaarotojums!
Vajadzeetu buut iespeejai - tas ir programmeetaajam jaapskataas kaa izskatas skats no taas puses!!!! Tachu ja neveelas pienjemt paliidziibu ... nu ko, es tikai piedaavaaju paliidziibu!!! nesaprotu kas tik kriminaals ir pienjemt PALĪDZĪBU, ja pats netiek ar kaut ko galaa!!!
Nu ieskatiities un dot padomu protams ka nevienam nekaiteetu un ja veel cilveeks vareetu ko pielabot - tad buutu super, iemaaciitu arii paareejos kas "pie stuures" :)
Protams ka tad vajag izmantot shaadu iespeeju!
Es tikai PAR!!!!
Protams ka tad vajag izmantot shaadu iespeeju!
Es tikai PAR!!!!
Ruby- Estimable
Paldies Dream par piedaavaajumu, bet risinaajums tiek mekleets un izskataas, ka esmu tuvu tam, lai buutu jums tik ljoti nepiecieshamaas foruma funkcijas.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Luudzu, Ronija, vienmeer laipni!!Ronija rakstīja:Paldies Dream par piedaavaajumu, bet risinaajums tiek mekleets un izskataas, ka esmu tuvu tam, lai buutu jums tik ljoti nepiecieshamaas foruma funkcijas.
Izskatās ka arii shoreiz bij radusies taada pat nepatiikamaa situaacija kaa ieprieksh ar "otra moderaatora" jautaajumiem!
Ronij, kaapeec tev tik ljoti nepatiik pienjemt otra cilveeka paliidziibu un padaliities SAVOS pienaakumos?
Sheit takshu neviens nevienam ljaunu neveel! Mes visi esam seit lai sho vietu radiitu tikai labaaku un eertaaku un patiikamaaku!
Tachu priecaajos ka esi atradusi beidzot risinaajumu!!!
Pēdējo reizi labojis Dream Otrdiena Februāris 16, 2010 12:14 am; labots 1 reizi
Eliin, luudzu privaatas lietas kaartojam ar PM, skaipa vai ka savaadaak, bet ne jau publiski
Ronija- Moderator
ogo Ronija, ko tu tagad saac dariit??!! kaapeec dzees aaraa postus??!!Eliina rakstīja:man prieks ka te kadam patiesiba acis koz un posti tiek sakti dzest ara
nee nu man jau nav gruti atkaroties!!!!
Dream domaju lidzigi ka tu
Jo Ronij sis forums nepieder tikai tev, bet mums visiem kopa, tu vinu neizveidoji to izdarijam mes visi kopigiem spekiem, tas ka tev admins devis pilnvaras rikoties vinas vietaa nenozime ka tu vari uzveties te ka galvena(ar savu attieksmi un uzvediibu)
LUDZU NEDZEEEST!,jo tas ir manas domas un man ir briiva griba izteikties ka es velos!
Dream domaju lidzigi ka tu
Jo Ronij sis forums nepieder tikai tev, bet mums visiem kopa, tu vinu neizveidoji to izdarijam mes visi kopigiem spekiem, tas ka tev admins devis pilnvaras rikoties vinas vietaa nenozime ka tu vari uzveties te ka galvena(ar savu attieksmi un uzvediibu)
LUDZU NEDZEEEST!,jo tas ir manas domas un man ir briiva griba izteikties ka es velos!
Pēdējo reizi labojis Eliina Pirmdiena Februāris 15, 2010 10:36 pm; labots 1 reizi
Atkaartoshos veelreiz - personiigos uzbraucienus luudzu PM nevis forumaa.
Ronija- Moderator
foruma jautaajumi jau nav personiigaas dariishanas taa kaa saruna nav jaturpina PM
Ronija rakstīja:Atkaartoshos veelreiz - personiigos uzbraucienus luudzu PM nevis forumaa.
Ineta, tas jau kljuust smiekliigi, kur sheit ir personiigi uzbraucieni? Kaapeec tik shausmiigi jaasaasina shii tik nevainiigaa un viegli atrisinaamaa probleema??? vai tieshaam mums sheit nekaadu tiesiibu un ieteikumu NAV???
PS: Personiigi veel neviens sheit aizskarts nav! Un kaa esam vienojushies - teemas aaraa nedzeesham!!!
KAS TE NOTIEK??? Es ir shokaa!!! Un cik saprotu ka tas veel nav viss, jo kaut kas ir veel IZDZEESTS!!!
Oiii man agraak likaas ka tas ir muusu visu forums (arii tavs) bet tagad tiek dariitas lietas tikai muus labaa, tevi foruma lietas vairs neskar?Ronija rakstīja:.... lai buutu jums tik ljoti nepiecieshamaas foruma funkcijas.
Ruby- Estimable
tad jau arii Ronija vairs nevar buut moderators jo dzēš ārā postus kas viņai nepatīk vai nav labvēlīgi... cik godīgi Es piekriitu Eliinai un Dream!!!!
Lily - posts tika dzeests jo tas bija personiigi aizskarosh!
Eliinai jau piedaavaaju turpinaat sarunu PM, saprotu, ka vinjai tas vairs nav aktuaali.
Eliinai jau piedaavaaju turpinaat sarunu PM, saprotu, ka vinjai tas vairs nav aktuaali.
Ronija- Moderator
Ronij tu te tagad nestasti man,jo posts bija tiesi tads pats ka es iepostoju otrez. es neredzu tur neko aizskatosu, ka jau tecu ja nepatik patiesiiba, tad ta ir cita lieta un tu uzreiz saskati kaut ko aizskarosu
Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Februāris 16, 2010 4:22 pm; labots 1 reizi
IMO, postus nevajag dzeest nekaadaa gadiijumaa ja tur nav rupju vaardu!
Ja viss ir pateikts kaadaa diskusiijaa un turpinaas bezjeedziiga apvainoshana tikai savaadaakos vaardos tad teemu, peec manaam domaam, var sleegt, bet ne dzeest!
Ja viss ir pateikts kaadaa diskusiijaa un turpinaas bezjeedziiga apvainoshana tikai savaadaakos vaardos tad teemu, peec manaam domaam, var sleegt, bet ne dzeest!
Ruby- Estimable
Ronij nezinu ka tev tas izdevaas,bet paldies!
man izdevas pielipinat tas diskusijas kuras bija savarigi pielipinat :) (pie DAUDZ LAIMES)
man izdevas pielipinat tas diskusijas kuras bija savarigi pielipinat :) (pie DAUDZ LAIMES)
Eliin - tu piestiprinaaji taas sadaljas??
Ruby- Estimable
Ja!Ruby rakstīja:Eliin - tu piestiprinaaji taas sadaljas??
ja ir vajadziba kadu temu piespraust jajauta moderatoram vai tam kas so konkreto teimu izveidojis.
Lapa 4 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 4 no 6