Vēl viens drauds - divriteņi!
5 posters
Lapa 1 no 1
Vēl viens drauds - divriteņi!
Miiljie sunju saimnieki. Ir klaat pavasaris un muusu mazie tiek vesti arvien garaakaas pastaigaas. Luudzu esiet uzmaniigi, jo aktivizeejushies ir arii ritenjbrauceeji! Vakar peedeejaa mirklii savu siiko paraavu malaa, jo viens vaajpraatiigais no aizmugures trakaa aatrumaa pa trotuaaru brauca. Diemzheel muusu sunju nieciigaa izmeera deelj arii no divritenja uzbraukshanas sekas var buut gana beediigas:(
Sargaasim savus mazos miiluljus!
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Re: Vēl viens drauds - divriteņi!
Mums weel Ogree par laimi dazhwiet ir welosipeedistu celinji,cerams,ka uztaisiis wairaak...Ronija rakstīja:Miiljie sunju saimnieki. Ir klaat pavasaris un muusu mazie tiek vesti arvien garaakaas pastaigaas. Luudzu esiet uzmaniigi, jo aktivizeejushies ir arii ritenjbrauceeji! Vakar peedeejaa mirklii savu siiko paraavu malaa, jo viens vaajpraatiigais no aizmugures trakaa aatrumaa pa trotuaaru brauca. Diemzheel muusu sunju nieciigaa izmeera deelj arii no divritenja uzbraukshanas sekas var buut gana beediigas:(
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Nu mums jau ar it kaa ir trotuaars sadaliits kaajaamgaajeejiem un velisopeediem, bet vinji jau dragaa visur, jo nez kur jaasteidzaas:(
Ronija- Moderator
Esmu arii ieweerojusi,ka jaabrauc tieshi tur kur paarwietojas gaajeeji.Ronija rakstīja:Nu mums jau ar it kaa ir trotuaars sadaliits kaajaamgaajeejiem un velisopeediem, bet vinji jau dragaa visur, jo nez kur jaasteidzaas:(
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
sirsninja rakstīja:Esmu arii ieweerojusi,ka jaabrauc tieshi tur kur paarwietojas gaajeeji.Ronija rakstīja:Nu mums jau ar it kaa ir trotuaars sadaliits kaajaamgaajeejiem un velisopeediem, bet vinji jau dragaa visur, jo nez kur jaasteidzaas:(
Mhm, un jo aatraak, jo labaak:( Kaut vinjiem pedaalji nokristu:(
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nu mums jau ar it kaa ir trotuaars sadaliits kaajaamgaajeejiem un velisopeediem, bet vinji jau dragaa visur, jo nez kur jaasteidzaas:(
Vienreiz kaut kaa netiishaam aizdomaajos un saaku iet pa vinju celinju - viens minaas aiz muguras un zvana ar to savu zvaninju - zvana - zvana!!! Es tik eju taalaak :party: nemaz neiedomaajos ka tas man - kaut gan ja arii iedomaajos - vinsh mieriigi vareeja mani apbraukt!!! Tas bija taads pastaigu celinsh tieshaam liela lauka viduu un apkaart vismaz 100 metru raadiusaa nevienas pashas dveeseles. Un tad vinsh mani apbrauca ar taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadu skatienu ka es buutu likumu paarkaapusi!!!! Un kaut ko veel nomurkshkjeeja!!! Nu piedod "veciit" ja tev logjiskaa domaashana nestraadaa -tad taa nav mana probleema!!!! :fool:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ne jau tikai no riteņbraucējiem jāuzmanās... ir cilvēki, kuri iet par spīti visam un visiem- neskatās zem kājām... tāda sajūta, ka vispār neskatās!
Un gājēju pārejas... Pirms pāris dienām vienu tādu šķērsoju ar suņiem! Blakus krustojums, pie viņa gājēju pāreja un arī luksofors gājējiem! Iedegas zaļais cilvēciņš un suņiem dodu komandu "Skrienam"! Suņi bez minstināšanās zin ko tas nozīmē. Esmu ar suņiem jau gandrīz ceļam vidū, kad viens ampālis griežas no krustojuma ārā un grib braukt... un skatiens tāds- kur tu vispār lien! Es drošības pēc pametu vēlreiz acis uz luksofora, dabiski, tur joprojām zaļais cilvēciņš deg!! Nu sorry, ja esi piedzimis par da*ni un nevari atšķirt zaļo no sarkanā, tad tev nemaz nevar vadītāja tiesības piešķirt!! Todien nebija vēlmes kašķēties, tāpēc vienkārši pametu, lai šis apskatās uz luksoforu un turpināju skriet pāri!
Ko lai dara, vēl joprojām daudzi cilvēki ir neaptēsti...
Un gājēju pārejas... Pirms pāris dienām vienu tādu šķērsoju ar suņiem! Blakus krustojums, pie viņa gājēju pāreja un arī luksofors gājējiem! Iedegas zaļais cilvēciņš un suņiem dodu komandu "Skrienam"! Suņi bez minstināšanās zin ko tas nozīmē. Esmu ar suņiem jau gandrīz ceļam vidū, kad viens ampālis griežas no krustojuma ārā un grib braukt... un skatiens tāds- kur tu vispār lien! Es drošības pēc pametu vēlreiz acis uz luksofora, dabiski, tur joprojām zaļais cilvēciņš deg!! Nu sorry, ja esi piedzimis par da*ni un nevari atšķirt zaļo no sarkanā, tad tev nemaz nevar vadītāja tiesības piešķirt!! Todien nebija vēlmes kašķēties, tāpēc vienkārši pametu, lai šis apskatās uz luksoforu un turpināju skriet pāri!
Ko lai dara, vēl joprojām daudzi cilvēki ir neaptēsti...
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
OOO jaa Kristuci !!! Kad vasaraa aizbraucu uz LV man pirmajaa dienaa no shitiem ziimuljiem :puke: :puke: gribaas !!! Tad sargi ko vari - savus beernus, sunjus un ja vari arii pats sevi :(
Manu takseniiti reiz atsita mashiina - tajaas shausmaas raavu ko vareeju deelu prom jo zinu kaada trauma var buut beernam ja shitaadu skatu ierauga - nabaga takseniite guleeja un raustiijaas shausmaas!!! Sapratu viss nu jau vairs neko!!! Mashina protams arii tikpat aatri cik notreica suni tik pat aatri arii aizlaidaas. Aizraavu beernu maajaas un "lidoju" uz kliiniku - vinja bija dzimusi laimes kreklinjaa jo peec kaadaam 30 min atzhirga!!!
Tikaam cauri ar pamatiigu shoku un bruku , ko gan nevareeja opereet jo vinja bija paaraak veca!!! Bet nodziivoja visu savu pilnveertiigo muuzhinju bez probleemaam!!!
Un to MAITU es beigaas atradu - apgriezu visu apkaart bet atradu!!!
Manu takseniiti reiz atsita mashiina - tajaas shausmaas raavu ko vareeju deelu prom jo zinu kaada trauma var buut beernam ja shitaadu skatu ierauga - nabaga takseniite guleeja un raustiijaas shausmaas!!! Sapratu viss nu jau vairs neko!!! Mashina protams arii tikpat aatri cik notreica suni tik pat aatri arii aizlaidaas. Aizraavu beernu maajaas un "lidoju" uz kliiniku - vinja bija dzimusi laimes kreklinjaa jo peec kaadaam 30 min atzhirga!!!
Tikaam cauri ar pamatiigu shoku un bruku , ko gan nevareeja opereet jo vinja bija paaraak veca!!! Bet nodziivoja visu savu pilnveertiigo muuzhinju bez probleemaam!!!
Un to MAITU es beigaas atradu - apgriezu visu apkaart bet atradu!!!
Ruby- Estimable
Jā ir daudz tādu autovadītāju,kuri neskatās vai viņiem deg zaļā vai sarkanā gaisma,viņiem galvenais ir tikt uz priekšu.Cik reizes nav gandrīz uzbraukuši,kad ejam pie zaļās gaismas.Gribās tādus vienkārši,nav vārdu ko ar viņiem gribās izdarīt.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Mums arii, nu jau driiz buus meenesis rinjkjii, kaa Vikijas mazais braaliitis peec mashiinas uzbrauciena aarsteejaas:( Visi aarsti briinaas, kaa vinjsh dziivs palicis, bij savainots mugurkauls, kuru ljoti veiksmiigi izopereeja, un guuzha lauzta, un smagi cietushi ieksheejie orgaani. Nu jau mazais braalis saak celties kaajaas. Taa, ka meees par vinju turam kjepas un iikshkjus, lai izveseljojaas pilniibaa. Sabrauca gan vinju parkaa, jo parkaa ir kaut kaada administratiivaa eeka.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Mums arii, nu jau driiz buus meenesis rinjkjii, kaa Vikijas mazais braaliitis peec mashiinas uzbrauciena aarsteejaas:( Visi aarsti briinaas, kaa vinjsh dziivs palicis, bij savainots mugurkauls, kuru ljoti veiksmiigi izopereeja, un guuzha lauzta, un smagi cietushi ieksheejie orgaani. Nu jau mazais braalis saak celties kaajaas. Taa, ka meees par vinju turam kjepas un iikshkjus, lai izveseljojaas pilniibaa. Sabrauca gan vinju parkaa, jo parkaa ir kaut kaada administratiivaa eeka.
Shausmas shausmas!!! Prieks ka mazais turaas un veseljojaas!!!
AAA un taapeec ka parkaa ir administratiivaa eeka - taapeec tas meerglis, es atvainojos, tur brauca ar savu auto,ja??? Un taa brauca ka sunju neredzeeja??? Tieshaam m.......!!!! Un vai sunjuks bija valjaa no pavadas? Un vai parkaa ir kaut kur aizliegums par sunju laishanu bez pavadas?? Ja nee tad ceru ka vinsh dabuuja peec nopelniem!!!
Ruby- Estimable
Es vēl šodien spilgti atceros vienu sunīt, ko satiku, kad vedu Peci staigāties. Tas vēl bija 2008. gadā, Kņopītes vēl nebija, Pecei bija kādi četri mēneši. Pastaigas laikā satiku sievieti ar sunīti (izskatījās pēc ķīnas cekulainā- dikti vecs bija)... šis ostīja, ostīja gaisu, bet pie Peces klāt nenāca! Saimniece man beigās pateica, ka sunītis kādreiz ticis notriekts, laikam galvu ļoti spēcīgi savainojis un zaudējis redzi. :sadface2: Sunītis laikam bija jau dikti vecs, jo sajust Peces atrašanās vietu pilnībā nevarēja.
kristucis1- Profesional
Ruby rakstīja:
AAA un taapeec ka parkaa ir administratiivaa eeka - taapeec tas meerglis, es atvainojos, tur brauca ar savu auto,ja??? Un taa brauca ka sunju neredzeeja??? Tieshaam m.......!!!! Un vai sunjuks bija valjaa no pavadas? Un vai parkaa ir kaut kur aizliegums par sunju laishanu bez pavadas?? Ja nee tad ceru ka vinsh dabuuja peec nopelniem!!!
Zini, vispār Latvijā ar tiem likumiem tā ir kā ir! Te vakar, vai aizvakar Repše notrieca policistu... nekādu sodu, izņemot soda punktus, viņam nepiešķīra. Ja policistu būtu notriekusi kāda privātpersona, tad gan būtu gan tiesa, gan punkti, gan atņemtas tiesības! Latvijā likumus var grozīt kā grib- ļoti elastīgi. Kur nu vēl sadot kādam suņa dēļ- neesmu pārliecināta vai šeit vispār kas tāds iespējams!
kristucis1- Profesional
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Mums arii, nu jau driiz buus meenesis rinjkjii, kaa Vikijas mazais braaliitis peec mashiinas uzbrauciena aarsteejaas:( Visi aarsti briinaas, kaa vinjsh dziivs palicis, bij savainots mugurkauls, kuru ljoti veiksmiigi izopereeja, un guuzha lauzta, un smagi cietushi ieksheejie orgaani. Nu jau mazais braalis saak celties kaajaas. Taa, ka meees par vinju turam kjepas un iikshkjus, lai izveseljojaas pilniibaa. Sabrauca gan vinju parkaa, jo parkaa ir kaut kaada administratiivaa eeka.
Nee, shoferis pat neesot pamaniijis, i aizbraucis. :( Bet nu traumas mazajam ir pamatiigas:(
Ronija- Moderator
NELIETIS!!! Domaaju ka sunjuka saimnieki veel no taa shausmiigaa shoka nav atguvushies, bet kad atguusies vajadzeetu to lietu nokaartot!!!
Liecinieki, varbuut tuvumaa kaads veikals/uznjeemums ar areejo kameru , mashiinas regjistraacijas numurs - nu jaa lieta var buut kjeepiiga un laicinsh jau ar pagaajis!!! Varbuut esmu mazliet naiva bet necieshu kad shitie paliek nesodiiti !!!
Liecinieki, varbuut tuvumaa kaads veikals/uznjeemums ar areejo kameru , mashiinas regjistraacijas numurs - nu jaa lieta var buut kjeepiiga un laicinsh jau ar pagaajis!!! Varbuut esmu mazliet naiva bet necieshu kad shitie paliek nesodiiti !!!
Ruby- Estimable
Lapa 1 no 1