Kur viens- tur otrais, kur otrs, tur.... ČETRI
+4
Ruby
Buciitis
Eliina
Lily
8 posters
Lapa 1 no 1
Kur viens- tur otrais, kur otrs, tur.... ČETRI
Čau meitenes! Nu beidzot saņēmos uzdrukāt savus jaunumus :D Tātad- manā īpašumā tagad ir arī divas garspalvainā krievu toja kucītes, māsiņas- Džollija un Džozefīne!
Stāsts sākas ar reģistrēšanos forumā. Šajā laikā, kamēr esmu reģistrējusies forumā daudz uzzinu arī par garspalvainajiem tojiem, jo Dream ir tādi. Es vienkārši iemīlējos viņas tojiņos un katru dienu sēdēju viņas mājaslapā un skatījos bildītes :D Tad sāku interesēties arī par garspalvainajiem, skatījos bildītes, sludinājumus un audzētavas visā pasaulē un ievācu info. Sadraudzējāmies ar vienu garspalvaino toju audzētāju un zināju, ka kādreiz no viņas nopirkšu sunīti. Precīzi pirms 8 mēnešiem, vienā dienā, stāvot pie izstādes ringa es nolēmu ‘’viss, no šīs dienas es krāju naudu! Nēedīšu, nepirkšu drēbes, bet krāšu sunim!’’ Daudzi domāja, ka tas ir neiespējami, bet mani pamudināja tas, ka sassaa varēja pusgada laikā sakrāt naudu pati, tad nu nolēmu, ka arī es tā varu. Ievācu info par dažādām audzētavām, sazvanījos un pieteicos rindā uz kucēniem. Oma mani atbalstīja un pat deva naudu ko krājkasē likt :D jaunā gada naktī saņēmu sms: ’’ Iegādāties skaistu toičiku jaunajā gadā, veiksmi.’’ ...Kautkā neveicās mums, vienā metienā piedzima brāķīši, viena kucīte palika tukša, citā- tikai puikas... Nu tad gaidam metienu uz aprīļa beigām... bet tad, marta beigās oma sazvanīja kādu audzētāju, kurai bija dzimuši kucēniņi. Ļoti šaubījos vai vispār braukt skatīties kucēnus jo melni, bet es gribēju jebkādu citu krāsu tikai ne melnu, un biju noskaņojusies ņemt kucēnu no citas, pazīstamas audzētavas. Bet kad uzzināju kucēnu vecāku vārdus tad paliku priecīgāka, apskatīju vēlreiz visus vecvecākus, vecvecvecākus un sāku apsvērt domu par melnīti, jo ņemot šo kucēnu varu būt drošāka par veselību un iedzimtām slimībām... Braucot mašīnā noskaņoju sevi skeptiski, ja kautkas nepatiks- nav īstais. Atbraucām, visus kārtīgi apskatījām, es tur kādu pusotru stundu nosēdēju uz zemes pētot kucēnus :D Viena meitenīte īpaši iekrita sirsniņā- Džozefīne, viņas raksturiņš kā velniņam... Bet bēda tāda, ka kucēniem vel nebija izšķīlušies zobiņi... Norunājām ar audzētāju, ka ja būs pareizi zobi tad ņemsim, uzsējām striķīti uz kakla un braucām mājās. Oma mājās teica, ka un ja būtu viņai nauda tad noteikti arī sev vienu māsiņu paņemtu. Tad braucām atkal ciemos, un tā iemīlējāmies kucēnos, ka nevarējām aizbraukt prom :D Audzētāja mūs pierunāja paņemt kopīpašumā mammīti ar visiem kucēniem, es galīgi negribēju, bet omu nevarēju atrunāt. Viņa aizņēmās naudu no meitas, paņēma mammīti ar visiem kucēniem un pateica, ka māsiņu Džolliju patur sev! Trešā māsiņa ceļos uz Lietuvu pie mūsu draugiem un mēs ļoti bieži tiksimies :) Tāds ir tas stāsts- kā es nopirku vienu tojiņu, bet tiku pie diviem! :)
Džollija
Džozefīne
Abas māsiņas 5 un 6 nedēļas vecas
Stāsts sākas ar reģistrēšanos forumā. Šajā laikā, kamēr esmu reģistrējusies forumā daudz uzzinu arī par garspalvainajiem tojiem, jo Dream ir tādi. Es vienkārši iemīlējos viņas tojiņos un katru dienu sēdēju viņas mājaslapā un skatījos bildītes :D Tad sāku interesēties arī par garspalvainajiem, skatījos bildītes, sludinājumus un audzētavas visā pasaulē un ievācu info. Sadraudzējāmies ar vienu garspalvaino toju audzētāju un zināju, ka kādreiz no viņas nopirkšu sunīti. Precīzi pirms 8 mēnešiem, vienā dienā, stāvot pie izstādes ringa es nolēmu ‘’viss, no šīs dienas es krāju naudu! Nēedīšu, nepirkšu drēbes, bet krāšu sunim!’’ Daudzi domāja, ka tas ir neiespējami, bet mani pamudināja tas, ka sassaa varēja pusgada laikā sakrāt naudu pati, tad nu nolēmu, ka arī es tā varu. Ievācu info par dažādām audzētavām, sazvanījos un pieteicos rindā uz kucēniem. Oma mani atbalstīja un pat deva naudu ko krājkasē likt :D jaunā gada naktī saņēmu sms: ’’ Iegādāties skaistu toičiku jaunajā gadā, veiksmi.’’ ...Kautkā neveicās mums, vienā metienā piedzima brāķīši, viena kucīte palika tukša, citā- tikai puikas... Nu tad gaidam metienu uz aprīļa beigām... bet tad, marta beigās oma sazvanīja kādu audzētāju, kurai bija dzimuši kucēniņi. Ļoti šaubījos vai vispār braukt skatīties kucēnus jo melni, bet es gribēju jebkādu citu krāsu tikai ne melnu, un biju noskaņojusies ņemt kucēnu no citas, pazīstamas audzētavas. Bet kad uzzināju kucēnu vecāku vārdus tad paliku priecīgāka, apskatīju vēlreiz visus vecvecākus, vecvecvecākus un sāku apsvērt domu par melnīti, jo ņemot šo kucēnu varu būt drošāka par veselību un iedzimtām slimībām... Braucot mašīnā noskaņoju sevi skeptiski, ja kautkas nepatiks- nav īstais. Atbraucām, visus kārtīgi apskatījām, es tur kādu pusotru stundu nosēdēju uz zemes pētot kucēnus :D Viena meitenīte īpaši iekrita sirsniņā- Džozefīne, viņas raksturiņš kā velniņam... Bet bēda tāda, ka kucēniem vel nebija izšķīlušies zobiņi... Norunājām ar audzētāju, ka ja būs pareizi zobi tad ņemsim, uzsējām striķīti uz kakla un braucām mājās. Oma mājās teica, ka un ja būtu viņai nauda tad noteikti arī sev vienu māsiņu paņemtu. Tad braucām atkal ciemos, un tā iemīlējāmies kucēnos, ka nevarējām aizbraukt prom :D Audzētāja mūs pierunāja paņemt kopīpašumā mammīti ar visiem kucēniem, es galīgi negribēju, bet omu nevarēju atrunāt. Viņa aizņēmās naudu no meitas, paņēma mammīti ar visiem kucēniem un pateica, ka māsiņu Džolliju patur sev! Trešā māsiņa ceļos uz Lietuvu pie mūsu draugiem un mēs ļoti bieži tiksimies :) Tāds ir tas stāsts- kā es nopirku vienu tojiņu, bet tiku pie diviem! :)
Džollija
Džozefīne
Abas māsiņas 5 un 6 nedēļas vecas
Re: Kur viens- tur otrais, kur otrs, tur.... ČETRI
tu jau zini ka es iemilejos, zel ka neizdevas braucot no tevis prom to 3 iebast soma
man otrais gan jau ka nee bet 3 bus melns vienalga vai garspalvains vai isspalvains gribu MELNIITI!
man otrais gan jau ka nee bet 3 bus melns vienalga vai garspalvains vai isspalvains gribu MELNIITI!
Jaa jaa taa jau tu vinjus iebaaziisis somaa, mans velninsh pirmais saaks spiegt un kliegt
Haha nu tu jau treshajam kraasas plaano Ne nu labi es jau neesmu labaka, es ar to pirmo audzetaju sarunaaju, ka nakosho tagad njemshu kad vinai piedzims kads krasains :D Oma teica ka izmetis no majas :D
Haha nu tu jau treshajam kraasas plaano Ne nu labi es jau neesmu labaka, es ar to pirmo audzetaju sarunaaju, ka nakosho tagad njemshu kad vinai piedzims kads krasains :D Oma teica ka izmetis no majas :D
Lily, eh.. Sirsniņa plīst skatoties uz Tavu ģimenes pieaugumu.. Meitenītes ir ritīgi burvīgi cukurdupsīši
Prieks iepaziities :) laipni luugtas forumaa LOL Apsveicu ar gjimenes pieaugumu paldies ka beidzot apgaismoji muus ar :)
WOW un taa atdeva audzeetaaja maaminju ar kuceeniem??
Tad jau sanaak ka triis tojinji tavaa iipashumaa - maaminja + divas meitenes kuras paliks pie tevis, ne?
WOW un taa atdeva audzeetaaja maaminju ar kuceeniem??
Tad jau sanaak ka triis tojinji tavaa iipashumaa - maaminja + divas meitenes kuras paliks pie tevis, ne?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
haha paldies Ruby par uzņemšanu forumā :D Nee nee, mammite padziivosies ar kuceniem un pectam dosies atpakal :)
Lily, kad Tavas dāmas paaugsies lielākas mums noteikti būs jāsatiekas Jūrmalā Tipītim patīk maziņi bosiki
obligāti taisīsim suņu tusiņus :) oj es baidos, ka mans bosiks Žozī galīgi nokodīs Tipīti! :D Vinai ir tāaaads raksturs, man būs ko noņemties :D
Apsveicam ar kucéniem super, tagad tu skaities iista sunju vecene cik ilgi mamucis ciemosies pie jums???,
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
haha paldies Silkiit, beidzot arii tavas aciis esmu iistaa vecene, citiem es jau ar pirmo suni biju sunju vecene! Mammiitei ir ljooti daudz piena, kuceniem jau tulit 2 menesi bet vini varetu partikt vel tikai no piena! Kamēr būs pupiņos piens un kamēr atkal atgūs figūru tikmēr vel drošvien patusēsies ar meitiņām. Mēs arī plānojam viņu aizvest pie sunju zobārsta notīrīt visus zobiņus pēc bērniņu izauklēšanas, šis viņai ir jau 4 metiens. :)
es jau neko sliktu ar sunja veceni nebiju domàjusi ieptiikàs un tev toch piestàv,diez cik tev sunji buus kad saniegsi 21 gadu
Silkite- Estimable
Superjaukas meitenītes!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
hmm... lidz 21 man vel ~6 gadi.... nūu, es prognozēju tieši tojus..... kādi 8 noteikti!
Lily ja man butu tik ideala ome,tad man arii butu noteikti tik par daudz 3 man bus 100% kaut kad.
Silkit - kad Desam bus draudzenite?
Silkit - kad Desam bus draudzenite?
Eliin,Desam nebùs draudzeniites. vinjam bùs draudzinjsh ....mazs kaut kad nàkotné....bùs man mazi divi gejinji un pieteik
Silkite- Estimable
gejinji? nu Silkiit pateici, savu suni par geju nosaukt
ko lai dara Lily,tàda dziive
Silkite- Estimable
ohoo prieks sveikt Dzollijas vārda māsu un otru mazo pūkainīti:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Sveicieni Maarinj, Džollijas vārdiņš nav nošpikots tā ir omas mīlule un viņa izdomāja vārdiņu :)
Es ar apsveicu ar ģimenes pieaugumu :)
Tev jau vairs nav suņu tusiņi jārīko, katru diena mājās kā tusiņš :) Kā jaunuļi sadzīvo ar pārējiem taviem suņiem?
Tev jau vairs nav suņu tusiņi jārīko, katru diena mājās kā tusiņš :) Kā jaunuļi sadzīvo ar pārējiem taviem suņiem?
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Nē nē Karolīn, es jau neko.... es tik saku , ka tagad Džollijai vārda māsa, kas zin varbūt dienās sanāk labas draudzenes
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
inly&bugy rakstīja:Es ar apsveicu ar ģimenes pieaugumu :)
nu jaa taa gan ir, kad visus salaizh vienaa istabaa tad traks var palikt sadziivo kaa kursh, mazie ar visiem draudzejas un lien buchoties bet piemeram Sherija baidaas, Lily ruuc un Lora beeg no vinjiem Tad vienigais kas ar viniem spelejas ir mopsis, un tas arii neprotestee ka vinju aiz uusaam un ausiim rausta visu laiku mans velnins Zhoze
Similar topics
» Otrais suņuks!
» Otrs moderators
» Vēl viens drauds - divriteņi!
» Uzināsim ko vairak viens par otru?
» Otrs moderators
» Vēl viens drauds - divriteņi!
» Uzināsim ko vairak viens par otru?
Lapa 1 no 1