Citu sunju kuriozi:D
+23
ajame
Eky
xerta
Pelenz
Eljusik
kristucis1
Michely
sassaa
Sabinella
Lily
Eliina
sirsninja
Mazais
Elīna
Sanita
Lindita
Ruby
Silkite
lilucis
Māriņa
chupinja
Dream
Ronija
27 posters
Lapa 6 no 20
Lapa 6 no 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Citu sunju kuriozi:D
Ak shi viirieshi un nabaga mees :roll: :lol2: :music:Dream rakstīja:Māriņa rakstīja:Hihi tad mums vienaads liktenis...man ar taa saka :o
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
aha, nabaga vīrieši, kā viņi parasti tiek apstrādāti, kad mājās jāaienāk vēl kādam jaunam, mazam zvēriņam tā ka viņi zaudē visu savu modrību i kad "pamostas" tad jau no jaunā zvēruļa nespēj paši šķirties :lol2:Māriņa rakstīja:Ak shi viirieshi un nabaga mees :roll: :lol2: :music:Dream rakstīja:Māriņa rakstīja:Hihi tad mums vienaads liktenis...man ar taa saka :o
man pazinja lai tiktu pie treshà sunjuka streikoja,liidz viirs piekrita.tagad jau apsver 4 sunja iegàdi :roll: streikoshana piketéshana-labi lidzeklji :!: :suspect:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Dream rakstīja:aha, nabaga vīrieši, kā viņi parasti tiek apstrādāti, kad mājās jāaienāk vēl kādam jaunam, mazam zvēriņam tā ka viņi zaudē visu savu modrību i kad "pamostas" tad jau no jaunā zvēruļa nespēj paši šķirties :lol2:Māriņa rakstīja:Ak shi viirieshi un nabaga mees :roll: :lol2: :music:Dream rakstīja:Māriņa rakstīja:Hihi tad mums vienaads liktenis...man ar taa saka :o
Man brālis kad ņēmām istābā pirmo suni teica '' NĒ! tad es vācos prom no mājām!''
Tagad viņš naktī bez suņa gulēt nevar. :)
Man teetis kad biju maza teica - maajaas suns vai es. Tad es teicu suns- protams vinjs palika dusmiigs un nekaads suns taapat man netika.
Kad pirku Viviiti ar tad viirs atkal teica ka nee suni neeeee, tad briitinju padusmojaas un peec tam atzinaas ka pasham dikti iepatikaas kad ieraudziija, un tagad ta ir vinja miiljaa meitinja
Bet man teetis , kursh tagad mums ir miiljais Opiits katru reizi tik apjautaajas kaa sunjukiem un vasaraa Meersraga pats vinu lutina
Kad pirku Viviiti ar tad viirs atkal teica ka nee suni neeeee, tad briitinju padusmojaas un peec tam atzinaas ka pasham dikti iepatikaas kad ieraudziija, un tagad ta ir vinja miiljaa meitinja
Bet man teetis , kursh tagad mums ir miiljais Opiits katru reizi tik apjautaajas kaa sunjukiem un vasaraa Meersraga pats vinu lutina
Māriņa- Estimable
Shitaa bildiite mums ir vienaa sunju staiginaataaju reklaamaa!!! Ja pasham iisti nav laika izvest savu sunjuku aaraa - tad ir cilveeks kas to par naudu tev izdariis!!!
Par tiem viiriem runaajot -maneejam gan atieksme bija 100% pozitiiva par mazo sunjuku( un tagad mekleejam pamazaam otro) - vinsh jau saka ka tas buushot vinjeejais - gribot shoreiz iispalvaino Chi un gaishu kraasu .To prieku ko maajaas ienesa mazaa Peppii - tam nespeej pretoties neviens muusu gjimenee!!!
Vieniigais kas viiram nepatiik - ja jaaveelk rozaa kleita -tapeec speciaali mums jaapiemeklee kas cits - nopietnaaks!!! Arii visas somas esmu iegaadaajusies tumshaakaas/nespilgtaas kraasaas - lai viirs un deels var arii droshi neesaat ja kas. Tagad tik peedeejo somu atljaavos roziigu nopirkt - lai man ar kaads priecinsh tiek!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Iepaziistieties - Lulubelle :D
Shii bija taa likteniigaa bilde - kuru ieraugot mees izleemaam iegaadaaties tieshi Chihuahua!!! Vai tu speetu pretoties ??? Es nee!!! :D :D :D
Shii bija taa likteniigaa bilde - kuru ieraugot mees izleemaam iegaadaaties tieshi Chihuahua!!! Vai tu speetu pretoties ??? Es nee!!! :D :D :D
Ruby- Estimable
né,nespéju!!! un cik skaists vàrdinjsh :D ljoti skaista
Silkite- Estimable
Es nezinu kuram tāāads mīļums varētu nepatikt.
Es jau iemīlējos kārtējo reizi, viņi ir tik smukiņi!
Es jau iemīlējos kārtējo reizi, viņi ir tik smukiņi!
Pēdējo reizi labojis Mazais Ceturtdiena Februāris 12, 2009 9:30 pm; labots 1 reizi
Ruby rakstīja:Iepaziistieties - Lulubelle :D
Dikti dikti dieviigs sunjuks
Māriņa- Estimable
Tik mazs un miiliigs!Māriņa rakstīja:Ruby rakstīja:Iepaziistieties - Lulubelle :D
Dikti dikti dieviigs sunjuks
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
ha -es vienmeer esmu domaajusi - kaa vinjas var notureet sunjam uz aciim - tur laikam no mazotnes jau jaaradina :D Bet izskataas super labi!!!
Ruby- Estimable
Eliina rakstīja:
smiekliigi :D vel nesen ss.lv redzeju ka pardod saules briles sunim, tikai isti nesaprotu kad pielietojums :scratch: nu ja vien kada acu infekcija, bet nu nez
Cik zinu tad lieliski noder ja saimnieks ir liela aatruma miilulis - patiik ar moci lielaa atrumaa traukties un njemt liidz suni :)
Nu pludmalee ar - ja veejsh stipri smiltis actinjaas puush! Es nezinu vai vinjaam ir diez UV filtri kas aizsargaa no saules actinjas - un vai maz sunim to vajag!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:
smiekliigi :D vel nesen ss.lv redzeju ka pardod saules briles sunim, tikai isti nesaprotu kad pielietojums :scratch: nu ja vien kada acu infekcija, bet nu nez
Cik zinu tad lieliski noder ja saimnieks ir liela aatruma miilulis - patiik ar moci lielaa atrumaa traukties un njemt liidz suni :)
Nu pludmalee ar - ja veejsh stipri smiltis actinjaas puush! Es nezinu vai vinjaam ir diez UV filtri kas aizsargaa no saules actinjas - un vai maz sunim to vajag!
esmu redzéjusi uz Hàrlija(mocha pasazhiere turéjé rokàs kad brauca,protams ar mérenu àtrumu) pincheru ar tàdàm brilém-izskatijàs super. uz sportinieka vai street mocha gan suni neuzliksi,iznjemot speciàlàs somàs.:D mums ir doma tàdu iegadàties^(moch somu),desam mosh iepatiksies !!bet runàjot par smiltiim,toch aciis nelien un negrauzh
Sho bildi vienkàrshi dievinu
Silkite- Estimable
ooo sii bilde gan dikti miiliiga
Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Februāris 24, 2009 3:02 pm; labots 1 reizi
Vai kà pàrsméjos par slapjajiem puukainjiem:Chihuahua2: super bilde :D
Silkite- Estimable
Ha - otrajaa bildee truukst Dove bundzinja :D :D Sunjuchi kaartiigi izmazgaajushies !!!!!!!!!!!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ha - otrajaa bildee truukst Dove bundzinja :D :D Sunjuchi kaartiigi izmazgaajushies !!!!!!!!!!!!!
meklejam atskitiibas :D :D :D nebiju to ieeverojusi
Lapa 6 no 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Lapa 6 no 20