Citu sunju kuriozi:D
+23
ajame
Eky
xerta
Pelenz
Eljusik
kristucis1
Michely
sassaa
Sabinella
Lily
Eliina
sirsninja
Mazais
Elīna
Sanita
Lindita
Ruby
Silkite
lilucis
Māriņa
chupinja
Dream
Ronija
27 posters
Lapa 12 no 20
Lapa 12 no 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Citu sunju kuriozi:D
nu es zin :) viņiem taču neizkrīt tā garā? nenomainās. Bet kā ir čivavām? garā spalviņa izkrīt?
Chivavaam jau ir tas pats, NAV pavilnas - taatad - mainaas garaa spalvinja.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
bet vinji tak nepaliek tik plikinji kaa 5 menesiishos kad mainās kucēna spalvinja? :shock: kā tad viņa mainās? :D izkriit ļoti ļoti maz ka nevar pamaniit? :lol:
Nu pliki gan nepalie, spalva mainaas atkariibaa no temperaturas svaarstiibaam, tieshi taa pat kaa citaam shkjirneem.
Ronija- Moderator
Nu var jau pamaniit, spalva paliek manaami shkjidraaka
Ronija- Moderator
Garspalvainajaam chihuahua ir divi kazhoki.
Vispaar taa kuceenspalva mainaas katram individuaali, citiem veelaak citiem aatraak, bet tad vinji izskataas taadi "pabriesmiigi" taa kaa izpluukaati caaleeni :D Ljoti jaauzmanaas shajaa laikaa valkaat dreebiites un siksninjas - var noriiveeties un spalva taa arii nekad neataugt!
Peec tam spalva arii individuaali mainaas, meiteneem uz mekleeshanos izmainaas. Pepijai tagad dikti mainiijaas, es jau raudaaju par vinjas skaistajaam ausiim - kur vinjas pazudushas, tagad vinjai iisteiibaa apakshkazhoks vairaak mainiijaas. Shogad laiks ir siltaaks nekaa citus gadus un saprotu ka vinjai tik biezu kazhoku vairs nevajag!
Negribu tevi sabaidiit Lily bet tulinj tev atradiishu bildes, kuraas redzams kaa 3 gadu veca chihuahua meiteniite "nomainiija" savu kazhoku :D
Vispaar taa kuceenspalva mainaas katram individuaali, citiem veelaak citiem aatraak, bet tad vinji izskataas taadi "pabriesmiigi" taa kaa izpluukaati caaleeni :D Ljoti jaauzmanaas shajaa laikaa valkaat dreebiites un siksninjas - var noriiveeties un spalva taa arii nekad neataugt!
Peec tam spalva arii individuaali mainaas, meiteneem uz mekleeshanos izmainaas. Pepijai tagad dikti mainiijaas, es jau raudaaju par vinjas skaistajaam ausiim - kur vinjas pazudushas, tagad vinjai iisteiibaa apakshkazhoks vairaak mainiijaas. Shogad laiks ir siltaaks nekaa citus gadus un saprotu ka vinjai tik biezu kazhoku vairs nevajag!
Negribu tevi sabaidiit Lily bet tulinj tev atradiishu bildes, kuraas redzams kaa 3 gadu veca chihuahua meiteniite "nomainiija" savu kazhoku :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby- mums jau audzētāja brīdināja lai ap 5 menešu vecumu nenobiistamies un nevedam atpakaļ- viņam vienkārši mainās spalva un tad vinji tiešām izskatoties pabriesmīgi
...
Pēdējo reizi labojis Ruby Trešdiena Jūlijs 08, 2009 8:17 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
Peec beerniem visas kuces iskataas maigi izsakoties shausmiigi, jo beerni izeed visu, ja veel liels metiens, tad izsuuc no mammas peedeejo asinslaasiiti gandriiz:( Liidz ar to, visas labas lietas mammiite ir atdevusi beerninjiem, un pashai naakaas shkjirties no skaistuma. Taa teikt, izbaro skaistumu beerniem:)
Ronija- Moderator
Es ar biju shokaa, jo nedomaaju ka shitaa var paartapt par iispalvaino :D peekshnji!!
Ja godiigi es nezinu vai vinjai spalva vairs atauga, es centiishos noskaidrot...
Ja godiigi es nezinu vai vinjai spalva vairs atauga, es centiishos noskaidrot...
Ruby- Estimable
Ataug ataug, tikai vienai prieksh taa ir vajadziigs iisaaks laika posms, citai garaaks, protams, gataas supermammas, kas spalvu nemaz nenomet - bet taadas ir retums:) Mana kollijmamma atkopaas apmeeram peec gada. Tas taa piemeeram.
Ronija- Moderator
un cik ilgā laikā čivavas varētu atkopties un atkal būt uz strīpas kā garspalvainās? :D
Lily, tas ir dikti individuaali, un tev jau nu gan par to veel nav laiks satraukties:)
Ronija- Moderator
vinjsh tieshàm laimiigs izskatàs super
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
bet viņai patīk kad pievēršs uzmanību jo viņa visu laiku grib lai kāds viņu sabužina, samīļo un pakasa vēderu viņa mīl arī manu mazo māsīcu. tas nekas, ka viņa dažreiz par stipru samīļo :icon51:
Vāh mūsu mazais pusbrālītis
o jā tiešām kā citplanētietis
o jā tiešām kā citplanētietis
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
riktiigs marsietis shità jau var pàraidiit cilvékus
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Es, kad tikko pirmo suni biju dabujusi neko par balto plakstiņu nezināju... domāju, ka suns ir slims :D :D
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 12 no 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Lapa 12 no 20