Citu sunju kuriozi:D
+23
ajame
Eky
xerta
Pelenz
Eljusik
kristucis1
Michely
sassaa
Sabinella
Lily
Eliina
sirsninja
Mazais
Elīna
Sanita
Lindita
Ruby
Silkite
lilucis
Māriņa
chupinja
Dream
Ronija
27 posters
Lapa 18 no 20
Lapa 18 no 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Citu sunju kuriozi:D
WOW es nepseeju vien nopriecaaties par taau draudziibu starp suni un cilveeku, taadu uzticiibu,taadu pacietiibu!!!
Mums shitie sunju dancotaaji bija Dublinas Eiropas izstaadee - super ljoti patika! Pirms katra priekshnesuma staastija par katru sunjuku un dazhi no vinjiem pat pirms tam bijushi ljoti slimi, pat psihiski, ar visaadaam baileem bet shii visa darboshanaas vinjiem ljoti ljoti paliidzeejusi :)
Taada viena deja man liekas ir kaada gada darbs LOL
Mums shitie sunju dancotaaji bija Dublinas Eiropas izstaadee - super ljoti patika! Pirms katra priekshnesuma staastija par katru sunjuku un dazhi no vinjiem pat pirms tam bijushi ljoti slimi, pat psihiski, ar visaadaam baileem bet shii visa darboshanaas vinjiem ljoti ljoti paliidzeejusi :)
Taada viena deja man liekas ir kaada gada darbs LOL
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
TIK forši.!!!!
Man ar bū jāpiestrādā pie trikiem
Man ar bū jāpiestrādā pie trikiem
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
drausmiigi skaisti chi kà es gribétu abus tàdus. pirmà drausmiigi liidziiga mùsu bijushai kaiminjietei chi....
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Man ljoti patiik kraasa pirmajam skreejeejam
Ruby- Estimable
Ak Shis gan ir citplaneetietis, bet man patiik :)
Iemet google Fenec Fox - es dievinu taas lapsinjas, un taas ausis mmmmmmm!!! Viena no teorijaam ir ka chihi ceelushies no taam lapsaam!! Veel youtube ir daudz video!!
Iemet google Fenec Fox - es dievinu taas lapsinjas, un taas ausis mmmmmmm!!! Viena no teorijaam ir ka chihi ceelushies no taam lapsaam!! Veel youtube ir daudz video!!
Ruby- Estimable
Paskaties veel kaadu video, tad vispaar apkritiisi, iisti iisti gan un veel kaadas skanjas vinji izdod!! Toch kaa citplaneetieshi
Ruby- Estimable
arprats taka isti citplanetieshi, atljausos vienu video ielikt, lidzigi sunjiem jau ir :DDDD
Es gribu taadas, bet izskataas ka pagaidaam eiropaa vinjas nav :(
Ruby- Estimable
Raksiits ka dziivo apm 12 gadu, sver no 0.7-1.6 kg (kaut gan izskataas lielaakas), iisti nezinu par maksu, bet cik atradu tad var maksaat no 1000-20000 dolaaru!
Pēdējo reizi labojis Ruby Trešdiena Marts 10, 2010 10:54 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
tādas piemīlīgās.. :)
Pēc kāda laika būs kā ar seskiem- sākumā maksāja dārgi, tagad jau bez maz vai paši piemaksā :)
Pēc kāda laika būs kā ar seskiem- sākumā maksāja dārgi, tagad jau bez maz vai paši piemaksā :)
Nee Lily nav gan drukas kljuuda
Bet tas jau taapat kaa ar chihu vai toju, var nopirkt pa 200, bet var arii pa 5000 naudinjaam :) Veel jau tas ka ASV viss ir leetaaks, taatad Eiropaa uzcenojums buutu veel lielaaks!!!
Bet tas jau taapat kaa ar chihu vai toju, var nopirkt pa 200, bet var arii pa 5000 naudinjaam :) Veel jau tas ka ASV viss ir leetaaks, taatad Eiropaa uzcenojums buutu veel lielaaks!!!
Ruby- Estimable
Liliana Kendra- Prospect
- Number of posts : 56
Dzīvesvieta : Riga
Speciaali prieksh LILY - te tev paaris piemeeri kaa saseedinaat visus savus sunjus vienai kopbildei LOL
Ar nepacietiibu gaidiisim bildes
Ar nepacietiibu gaidiisim bildes
Ruby- Estimable
Jums neliekas ka shim chiham ir milziigas ausis?? Ta kaa Dambo LOL Palielinaatas!!
Ruby- Estimable
es vispar neteiku ka vins ir civava
Galva ir galvenais skirnes raditajs,pec kura var noteikt suna piederibu skirnei.
sim mazulim, loti neraksturiga civavas galva,ja tas ir civava..
aha ausis gan lielas
Galva ir galvenais skirnes raditajs,pec kura var noteikt suna piederibu skirnei.
sim mazulim, loti neraksturiga civavas galva,ja tas ir civava..
aha ausis gan lielas
Nu jaa es saprotu ko tu ar to domaa, bet piem ASV ir taads bardaks ka visi chi veidiigie tiek saukti par chihuahua (un arii toj veidiigie LOL), un veel jau tas ka shii shkjirne ir naakusi no turienes un ja taa ieskataas tad chihi agraak bija daudz daudz savaadaaki nekaa tagad, un ASV ir ljoti ljoti daudz tie vecaa tipa chihi veel saglabaajushies, bet jaatceraas ka sheit ir runa par "nestandarta" sunjiem, protams taadi izstaadees nevar piedaliities un paaroties taalaak nebuutu veelams, bet chihi vinji ir :)
Ruby- Estimable
Lapa 18 no 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Lapa 18 no 20