pavadiņa ar trīs galiem
+5
Leila
Ruby
Dream
Silkite
Lily
9 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Re: pavadiņa ar trīs galiem
var jau atrast tik pameklét vaja :D
http://cgi.ebay.com.my/Pet-Supplies-Dog-Leash-3-way-coupler-4-X1-2-nylon-RED_W0QQcmdZViewItemQQitemZ140276774710
http://www.pet-shop.net/html/leash.html atrodàs pashas lapas beigàs ;)
P.S. - apskaties ebay.com, tur tik daudz vinji ir un kràsu zinjà arii meklé kà "3-Way Couplers" lai veicàs
http://cgi.ebay.com.my/Pet-Supplies-Dog-Leash-3-way-coupler-4-X1-2-nylon-RED_W0QQcmdZViewItemQQitemZ140276774710
P.S. - apskaties ebay.com, tur tik daudz vinji ir un kràsu zinjà arii meklé kà "3-Way Couplers" lai veicàs
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
šī pavada prieksh toja noteikti buus par lielu!!! luuk cilveecinju saits, pie kaa vinjas var nopirkt http://www.ezydog.lv/?nod=100
Labu veiksmi tev Lily :lol: pastaigaa :lol:
Es veel joprojaam neesmu pieradusi pie divu sunju sadaliitaaja :lol: Flekshus ar vairs nelietojam, nopirku taadas garas kraasainas pavadinjas un taa mees tagad staigaajam :lol:
Sadaliitaaju es pati uztaisiiju, jo nevareeju atrast taadu kas buutu pietiekami viegls. Izmantoju melnu kurpju shnjori :lol: aakjiishus un peec izveeles inchiigas peerliites :lol:
Starpcitu "ForPetsOnly ir jauki divgalji un triisgalji :)
Es veel joprojaam neesmu pieradusi pie divu sunju sadaliitaaja :lol: Flekshus ar vairs nelietojam, nopirku taadas garas kraasainas pavadinjas un taa mees tagad staigaajam :lol:
Sadaliitaaju es pati uztaisiiju, jo nevareeju atrast taadu kas buutu pietiekami viegls. Izmantoju melnu kurpju shnjori :lol: aakjiishus un peec izveeles inchiigas peerliites :lol:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Dream rakstīja:šī pavada prieksh toja noteikti buus par lielu!!!
zinu zinu, vienkārši google nevarēju atrast normālu bildi :lol: ;)
Silkite rakstīja:var jau atrast tik pameklét vaja :D
paldies! es jau nezinu kā angliski vinjus meklēt tapēc te prasu
Ruby rakstīja:Labu veiksmi tev Lily :lol: pastaigaa :lol:
oo, varbūt tev ir kāda bilde ar pašdarināto dubultsiksniņu? :D :D :D
es esmu redzējusi dažus FPO bet viņi dārgi
Man sāk pēc tāda prasīties jo savādāk kad apnīk katram sunim ļaut iet uz sav pusi tad vienu paņemu opā un otrs iet kā grib :D Savādāk grūti kad katrai sava siksniņa, piņķerējas īpaši kad mazās danco ap mani
mees savu 3 sunjiem domaato pavadu pasuutiijaam riigaa ;) pati izdomaaju kaadu gribu, kraasu, izmeerus, rupjumu, ar peerliiteem vai bez un kuraas vietaas, utt. - www.triera.lv
katraa zinjaa gan cena, gan kvalitaate bija izcila!!! Arii kakla siksninjas ar skaistajiem akmenjiem mees tur pasuutiijaam ;)
katraa zinjaa gan cena, gan kvalitaate bija izcila!!! Arii kakla siksninjas ar skaistajiem akmenjiem mees tur pasuutiijaam ;)
es tur esmu pirkusi visādas siksniņas un pavadiņas, ar un bez dimantiņiem bet nekad nebiju redzējusi tādus priekš vairākiem suņiem :o cik tad maksāja jūsu siksniņa?? ) varbūt ir bildīte? :)
protams tādas tur nebūs izkārtas plaukta, jo nav tik liels pieprasījums tomēr!!! ir jājautā un jārunā ar pašu izgatavotāju, jo gaumes un vēlmes katram ir dažādas ;)
tā siksniņa-pavadiņa vienīgā šķiet ka ir redzama mājas lapā vienā no bildēm, bet tā neesmu fotografējusi, jo neizmantoju viņu īpaši bieži! varbūt vēlāk mēgināšu nofotografēt un ielikt šeit ;) cenu gan nezināšu pateikt - šogad cenas noteikti ir pavisam citas nekā pagājušo gadu!!!!
tā siksniņa-pavadiņa vienīgā šķiet ka ir redzama mājas lapā vienā no bildēm, bet tā neesmu fotografējusi, jo neizmantoju viņu īpaši bieži! varbūt vēlāk mēgināšu nofotografēt un ielikt šeit ;) cenu gan nezināšu pateikt - šogad cenas noteikti ir pavisam citas nekā pagājušo gadu!!!!
bet ja nav noslēpums, cik jums tāda siksniņa izmaksāja? :roll: :) lai vismaz aptuveni zinu cik vajadzes naudas tadai lietai :scratch: ;)
Un cik ilgā laikā pasūtjums bija gatavs? :)
Un cik ilgā laikā pasūtjums bija gatavs? :)
godiigi sakot - neatceros, jo neesmu piefikseejusi taadas lietas :) nu 20-30 ls noteikti ka bija ;) nu un pagatavoshanas aatrums ir atkariigs no pasuutiijumu apjoma - nedeelja, divas, triis ;)
Paldies Dream, pagaidām man vel tas nav tik steidzami tapēc pagaidīšu līdz septembra ķīpsalas izstādei- viņi vienmer ir tur, tad arī visu noskaidrošu :)
laba doma, parunaajies ar izgatavotaajiem pashiem un noskaidrosi visu kas un kaa ;) lai veicas :)
es tikko sarēķināju ka man ~10 siksniņas ir no ''trieras'' un tikai kādas 4 (2 flexi) no citiem ražotājiem :D
Lily Tu taču pirmīt biji no dream mājaslapas ielikusi to bildi ar to siksnu.Kapēc tad prasi vai nav bildītes?
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
tā jau bija siksniņa ar diviem galiem, bet dream ir arī siksniņa ar 3 galiem- es gribēju redzēt to.
bet tas tachu ir viens un tas pats ... vienai pavadai pie rinjkjiisha ir piekjibinaamas viena, divas, 3, 4as mazaas iisaas pavadinjas /galinji/
AAA, bet viņas (tās īsās pavadinjas kuras piekabija pie rinkjiisha) arii ir nopērkamas atsevišķi?? :lol:
aa, nu tagad man ir skaidrs! :lol: Smuka jums tā siksniņa :love2: Es tieši tādu gribu :D :;p:
Dream, kā tas ir- suņi negrib iet katrs uz savu pusi un nesakaujās ka vislaik tik tuvu viens otram? :D
un cik tālu suņi viens no otra var aiziet?
Dream, kā tas ir- suņi negrib iet katrs uz savu pusi un nesakaujās ka vislaik tik tuvu viens otram? :D
un cik tālu suņi viens no otra var aiziet?
nu tev ir briiva izveeles briiviiba gan dizaina zinjaa gan arii mazo pavadinju garumu izveelee, kas nosaka cik taalu suns viens no otra speej aiziet ;)
Es to sadaliitaaju ljoti reti izmantoju, jo tieshaam nevaram nekaadiigi pastaigaaties taadaa veidaa. Piemeeram iet abas pa zaaliiti, peekshnji vienai vajag nokaartoties bet otra raujaas uz priekshu un iztraucee to svariigo briidi :shock: Tad veel Lurdesai patiik visus uzvakteet un arii uzriet ja kaut kas ne taa, tad sanaak ar ka vinja Pepiju nedarbos velk :) Pepiitim gribas visu kaartiigi izoshnjaat, tad vinja atkal bremzee ...
Kaut gan gribeetos jau taa ar vienu pavadinju pastaigaaties, bet pagaidaam tas mums nesanaak.
Kaut gan gribeetos jau taa ar vienu pavadinju pastaigaaties, bet pagaidaam tas mums nesanaak.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
nu man ar Lily un Loru ir tāpat, Lora ir bremzīga, visu grib apostīt bet Lily tik degunu gaisā un smuki rikšo uz priekšu, nevienu negaida. :lol: Gribu pamēģināt to dubultsikniņu, varbūt tomēr labi ka Lily vilks Loru uz priekšu, nebremzēs tā :D
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2