King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
+22
Sanita
Mazais
Eljusik
kristucis1
ajame
lilucis
Twixy
maza-zvaigzne
Dimantins
Ruby
sirsninja
Silkite
Eliina
Buciitis
Lily
Elīna
Leila
Laurinja
Māriņa
sassaa
Ronija
Dream
26 posters
Lapa 12 no 21
Lapa 12 no 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
lilucis, kad sākt klāt galdu un tevi gaidīt ciemos ?lilucis rakstīja:Burvīgs mazulīc Varētu aizbraukt un atņemt tev šitos visus burvuļus
Ehhhh...tu jau zini, ka tas nav tik vienkārši...laikam par to pagaidām varu tikai pasapņotDream rakstīja:
lilucis, kad sākt klāt galdu un tevi gaidīt ciemos ?
nu labi ... kraameesimies koferos un brauksim ciemos pie tevislilucis rakstīja:Ehhhh...tu jau zini, ka tas nav tik vienkārši...laikam par to pagaidām varu tikai pasapņot
Oki, turēsim pie vārdaDream rakstīja:
nu labi ... kraameesimies koferos un brauksim ciemos pie tevis
Sarunaats, tikai ... vispirms mums jaaatpeld buus maajaaslilucis rakstīja:Oki, turēsim pie vārda
Smukulis mazais :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Jānovēl jums labu ceļavēju un protams izdošanos un sasniegt visu kas iecerēts!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
gan būs labi, tā venkārši jābūt :D
Māriņa- Estimable
Vai Dream piedalās izstādē ''Winner 2009'' Helsinkos??
Latvieshi rullēe, no 5 garspalvainajiem tojiem, kas saņēma titulus 3 ir latvieshi un mani kaiminji !
Latvieshi rullēe, no 5 garspalvainajiem tojiem, kas saņēma titulus 3 ir latvieshi un mani kaiminji !
Hellooo!!! Esmo veiksmiigi atgriezusies no sava pirmaa izstaazhu brauciena Somijaa Protams ne ar izciliem rezultaatiem, bet domaaju ka prieksh pirmaas reizes bij OkLily rakstīja:Vai Dream piedalās izstādē ''Winner 2009'' Helsinkos??
Faiers pirmaa dienaa sanjeema pirmo vietu savaa klasee un ... saliidzinaashanaa uz labaako suni - kljuva otrs labaakais aiz somu sunja un sanjeema Rez.CAC
Otraa dienaa diemzheel sanjeema very good un kljuva pirmais savaa klasee Šajā otrā dienaa vieniigais kas sabojaaja noskanjojumu - somu eksperte kas visiem tojiem iedeva veerteejumus och.hor... tad hor... un galu galaa vienam pat APMIERINOSHI - nepamatoti!!! ar ko arii vinja pieraadiija ka toju savaa dziivee redz pirmo reizi
zini, prom braucot pat nepamanīju to šūpošanos :) atpakaļ braucām ar ātro kuģīti ... tad gan bišķi pašūpojās :) Katrā ziņā manas sliktās atmiņas nu ir deletētas par kuģiem un ... gribu braukt atkal uz somijuajame rakstīja:Dream- kā tikāt galā ar šūpošanos?
Juhū, sveicieni ar atdgriešanos un arī protams ar rezultātiem, jo tie tak arī ir super!!!! Faičiks rullēeeee
Māriņa- Estimable
Apsveicam,tàlu gan bijàt aizceljojushi
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies meitenes
taalu tas nebij, helsinki tepat mums kaiminjos :) bet celjojums, kompaanija un atpuuta bij vienkaarshi lieliska! Un tas jau ir pats galvenais taados izbraucienos!
taalu tas nebij, helsinki tepat mums kaiminjos :) bet celjojums, kompaanija un atpuuta bij vienkaarshi lieliska! Un tas jau ir pats galvenais taados izbraucienos!
super ,buus kàdas bildes arii?!!!man ir paniskas bailes kàpt uz kugja(tàpéc mégjinu izvairiities) man jau pietika tas mazais kuteriits kas braukà pa daugavu vairs kaut kà negribàs.jo vecàka palieku, jo vairàk fobijas metàs virsù
Silkite- Estimable
neee diemzheel bildes nebuus gan, jo ... bij baigais slinkums bildeetSilkite rakstīja:super ,buus kàdas bildes arii?!!!man ir paniskas bailes kàpt uz kugja(tàpéc mégjinu izvairiities) man jau pietika tas mazais kuteriits kas braukà pa daugavu vairs kaut kà negribàs.jo vecàka palieku, jo vairàk fobijas metàs virsù
ui jaa mazie kuteriishi taa krataas un tirinaas ka traks var palikties meegjinaaju veikalaa kaut ko salasiit ... vis njirbeeja un kratiijaas gar aciim ka neko padariit :) bet vispaar, man laikam otraadi, jo vecaaka paliekos, jo "dullaaka" ash lielaakus ekshen pat gribeejaas, bet nekaa
kā tu vedi sunīšus? Speciālā konteinerā vai kā? Mēs arī domājam tagad Loti visur līdzi ņemt. Lieldienu brīvlaikā brauksim slēpot. Brauksim ar savu auto un Lote būs mums līdz, jo bail kādam atstāt pēc tā gadījuma ar kāju. Tāpēc tagad tā sāku jau domāt, kā vispār mazie sunīši panes ceļošanu.
kàdus suveniirus atvedàt màjàs???
Silkite- Estimable
braucām ar mašīnu uz kuģi, suņi gulēja konteineros, jo tur viņi jutās vis ērtāk. Protams varēja viņus ņemt līdzi uz klāja vai atstāt mašīnā .. mēs atstājām mašīnā, jo sapratām ka augšā viņiem būs tikai lielāks stress, suņi būs neizgulējušies un nomocīti un mums - ierobežota pārvietošanās!ajame rakstīja:kā tu vedi sunīšus? Speciālā konteinerā vai kā? Mēs arī domājam tagad Loti visur līdzi ņemt. Lieldienu brīvlaikā brauksim slēpot. Brauksim ar savu auto un Lote būs mums līdz, jo bail kādam atstāt pēc tā gadījuma ar kāju. Tāpēc tagad tā sāku jau domāt, kā vispār mazie sunīši panes ceļošanu.
Sasedzām būrus ... iekšā bija siltas segas kur mazajiem ierakties un viss bija vislabākajā kārtībā!
pirmais un galvenais suvenīrs bija izstāžu rozetes ... končas bērniem, mazs garšīgs padzēriens vīriņam, lai tieku nakamreiz atkal paceljot un ... dreebiites sunjiemSilkite rakstīja:kàdus suveniirus atvedàt màjàs???
ooo,kas par drébiitém un padzérienu,baigi interesé
Silkite- Estimable
Man arī bija mērķis Diseldorfā ieiet kādā suņu veikalā un atvest kaut ko Lotei, bet nevienu zooveikalu neredzēju. :(
Lapa 12 no 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Lapa 12 no 21