King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
+22
Sanita
Mazais
Eljusik
kristucis1
ajame
lilucis
Twixy
maza-zvaigzne
Dimantins
Ruby
sirsninja
Silkite
Eliina
Buciitis
Lily
Elīna
Leila
Laurinja
Māriņa
sassaa
Ronija
Dream
26 posters
Lapa 21 no 21
Lapa 21 no 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Re: King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
Nu super skaistuļi tev Dream
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
ā es jau izštukoju kas tie par suņiem Kā Oriņai veicās izstādē?
Lily, Māriņa, paldies Jums
Lily, izstādē Polijā piedalījās tikai King Gold Fire bērni Rafaella, Red Dragon un Meggia un protams pats tētiņš, kurš nemācēja uzvesties ... gribēja tik ļoti spēlēties ar pārējiem saviem ringa konkurentiem, ka dabūja otro vietu, kaut ar eksperte teica... nu saņemies tak tu esi pats labākais ... nu ... vēl vienu aplīti, eh bet nekā
Oriņa šoreiz bija tikai līdzjutējos un nepiedalījās
Lily, izstādē Polijā piedalījās tikai King Gold Fire bērni Rafaella, Red Dragon un Meggia un protams pats tētiņš, kurš nemācēja uzvesties ... gribēja tik ļoti spēlēties ar pārējiem saviem ringa konkurentiem, ka dabūja otro vietu, kaut ar eksperte teica... nu saņemies tak tu esi pats labākais ... nu ... vēl vienu aplīti, eh bet nekā
Oriņa šoreiz bija tikai līdzjutējos un nepiedalījās
Duksis izpildījās
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
ā nu skaidrs, Faičiks laikam tik ilgi mājās bija nosēdējis, ka galīgi aizmirsis kā jāuzvedās
Kā man patīk tās plušķainās toju ausis, dievīgas
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Lexy rakstīja:Kā man patīk tās plušķainās toju ausis, dievīgas
Lexy, es arī dievinu tās matainās ausis un astes
Ak taas ausis ..taas ausis
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Man vsp toji nepatika, tikai chiuahua, bet kad uzzināju, ka ir tādi - ar garo spalvu uz ausīm un astes - vnk nevaru mierīgi paelpot redzot šo brīnumu
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
hihi njā, pazīstamas izjūtasrefinnej rakstīja:Man vsp toji nepatika, tikai chiuahua, bet kad uzzināju, ka ir tādi - ar garo spalvu uz ausīm un astes - vnk nevaru mierīgi paelpot redzot šo brīnumu
kad meklēju mazo sunīti es skatījos uz īsspalvaino toju vai čivu, bet kad ieraudzīju garspalvaino toju - neko citu vairs neredzēju un negribēju
Skaistulis patiešām ir mazais Asjuks izaudzis! Prieks par viņu un viņa saimniekiem!Lily rakstīja:Vaaau kas par skaistuli izaudzis!
Nu man gan ir tā, ka tāpāt jau sen gribēju tieši īsspalvaino krēmkrāsas vai balto chihu - tādu arī dabūju. Īstenībā tojus šādus pamanīju tik pēc tam, kad mums jau mūsu meitene bija - domāju tie ir garspalvainie chihi Tā kā šie man tā kā iekāru objekts nākotnei - kaut man gan ar to varētu būt problēmaDream rakstīja:hihi njā, pazīstamas izjūtasrefinnej rakstīja:Man vsp toji nepatika, tikai chiuahua, bet kad uzzināju, ka ir tādi - ar garo spalvu uz ausīm un astes - vnk nevaru mierīgi paelpot redzot šo brīnumu
kad meklēju mazo sunīti es skatījos uz īsspalvaino toju vai čivu, bet kad ieraudzīju garspalvaino toju - neko citu vairs neredzēju un negribēju
refinnej- Profesional
ja mājas jau ir civava manuprat vislabaka kompanija ir velviens civava, jo cik es skatos uz savam meitenem toji sadzivo ar visiem un spelejas ari ar visiem,bet civavai pietruks civavu sabiedriba. loootii to var pamanit kad Minnija satiek sev lidzigos..
refinnej rakstīja:Nu man gan ir tā, ka tāpāt jau sen gribēju tieši īsspalvaino krēmkrāsas vai balto chihu - tādu arī dabūju. Īstenībā tojus šādus pamanīju tik pēc tam, kad mums jau mūsu meitene bija - domāju tie ir garspalvainie chihi Tā kā šie man tā kā iekāru objekts nākotnei - kaut man gan ar to varētu būt problēma
Super! Nav slikta doma par to nākotnes mīluli un draugu
Vispār mūs patiešām ļoti bieži tā arī sauc par čivavām
Hmm, es par to nebiju iedomājusies, nesatiekam tieši čivavas bieži, bet parasti mūsu meitene ir ļoti draudzīga pret visiem suņiem ir daži draugi pat no lielajiem Brīnos, ka citi suņi, nedaudzi, ir pat agresīvi, rūc, rej, ka citu suni redz, mūsu meitene nesaprašanā, taču gribas draudzēties a viņi tā Bet vēl lielākais izbrīns, ka daži saimnieki iet garam un velk savu suni prom, kaut redz, ka tas vnk grib saostīties, es vnm mūsu meitenei atļauju, nav jau nekāds mežonis, lai neļaut sveicināties, taču tas ir pat socializēšanai labi.. Jāmāk uzvesties ar citiem suņiem..?Eliina rakstīja:ja mājas jau ir civava manuprat vislabaka kompanija ir velviens civava, jo cik es skatos uz savam meitenem toji sadzivo ar visiem un spelejas ari ar visiem,bet civavai pietruks civavu sabiedriba. loootii to var pamanit kad Minnija satiek sev lidzigos..
refinnej- Profesional
ne nu tas laikam vairak induviduali,bet vairakakumam manuprat ta ir ka patik civavu sabiedriba.
Dream - burviigs puika izveidojies
Eliin - it kaa mazliet jaapiekriit ka taa ir ar chihiem ka vinji mazi rasisti - citas shkjirnes neatdziist kaa tik saveejaas, nu piem Lurdesa ar Pepiju stabili taadas ir, tikai ar citiem chihiem ielaidiisies jebkaadaas speelees vai saostiisies, it iipashi Pepija, vinja citaam shkjirneem pat 2 m tuvumaa neies, augstpraatiiga!!! BET Roksis miil visus, vinjai tikai paraadi suni (lielu vai mazu) vinja jau gjiibst, un saak nelabi baurot ja nevar pieiet klaat saostiities un paspeeleeties
Eliin - it kaa mazliet jaapiekriit ka taa ir ar chihiem ka vinji mazi rasisti - citas shkjirnes neatdziist kaa tik saveejaas, nu piem Lurdesa ar Pepiju stabili taadas ir, tikai ar citiem chihiem ielaidiisies jebkaadaas speelees vai saostiisies, it iipashi Pepija, vinja citaam shkjirneem pat 2 m tuvumaa neies, augstpraatiiga!!! BET Roksis miil visus, vinjai tikai paraadi suni (lielu vai mazu) vinja jau gjiibst, un saak nelabi baurot ja nevar pieiet klaat saostiities un paspeeleeties
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ar citiem suņiem ir interesanti. Nesen apmeklējām izstādi skatītāju statusā. Vienu mirkli ietrāpījām pie lielajiem suņiem. Lielākā daļa draudzīgi apostīja utt., vienīgi Fuksija pārbijās bet citādi reaģēja mierīgi un klusi. Īpaši viņa patika labradoriem-retrīveriem. Mums tā staigājot, dzirdu, ka viņa klusi sāk rūkt. Paskatos - viens haskijas vai malamuts skatās uz Fuksiju, nu tā diezgan agresīvi. Beidzās ar to, ka viņa saimniece dabūja savu suni vilkt prom, jo šamējais kaut kā ļoti asi reaģēja. Brīnos tik, ka Fuksija to uzreiz sajuta jau pa gabalu. Kādreiz domāju, ka mazie suņuki "uzprasās" lielajiem uz kašķi, bet man šis ir jau otrais gadījums, ka ir otrādāk. Pirmais bija, kad ciemojos pie mammas. Tur mans bērnības draugs Duksis, jāpiebilst, ka ļoti audzināts un kārtīgs, pirmajā brīdī bija gatavs apēst Fuksiju!
Fuksy- Newbie
- Number of posts : 7
Dzīvesvieta : Valmiera
Lapa 21 no 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Lapa 21 no 21