King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
+22
Sanita
Mazais
Eljusik
kristucis1
ajame
lilucis
Twixy
maza-zvaigzne
Dimantins
Ruby
sirsninja
Silkite
Eliina
Buciitis
Lily
Elīna
Leila
Laurinja
Māriņa
sassaa
Ronija
Dream
26 posters
Lapa 20 no 21
Lapa 20 no 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Re: King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
Kur tad abi apmetushies?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Dancers ir pie manas Arielas viena maja somija! zel gan tikai ka vina tik slinka uz bildesanu un nesuta man bildes varetu palugt bildi ar abiem LV berniem kopa
super meitenitei jautra pukaina kopaanija
Skaisti beerninji :) Dancera bildiites jau shad tad iechekoju somijas majaslapaa, bet jā- Arielu gan reti fočē, laikam Ariela negrib pozēt :D
Lasiju, ka Dancers un Ariela jau ir piedalijušies tur izstādēs
Lasiju, ka Dancers un Ariela jau ir piedalijušies tur izstādēs
Eliina rakstīja: zel gan tikai ka vina tik slinka uz bildesanu un nesuta man bildes varetu palugt bildi ar abiem LV berniem kopa
tā ir gan, ka bildes diemžēl šī audzētāja nesūta, bet var jau arī saprast! Viņai tomēr liela ģimene ko aprūpēt un lutināt, maz atliek laiks par bildēm domāt :)
nākamnedēļ mēģināšu palūgt lai atsūta abus LV pilsonīšus safošētus
Mazajai Dikai ir fantastiskas mājas un kompānija! Un viņa pār visiem esot karaliene
es nevaru skatīties uz tiem rižajiem skaistuļiem... MAN ARĪ GRIBĀS Dream, negribi man kādu uzdāvināt? Tev man liekas jau pa biezu mājā
Un jā, Rastijs ir izaudzis ļooti skaists, ļoti līdzīgs savai māmiņai pēc sejiņas
paldies, Lily! nav nav par biezu man mājās ... noteikti ka būs vēl ģimenes pieaugums
ir gan ļoti izteikti Sher deguntiņi gan Rastjukam gan arī Rafaellai
ir gan ļoti izteikti Sher deguntiņi gan Rastjukam gan arī Rafaellai
Dream rakstīja:paldies, Lily! nav nav par biezu man mājās ... noteikti ka būs vēl ģimenes pieaugums
atceros teici, ka vīrs tevi metīšot ārā ja būs vēl suņi un tad tu iesi zem egles sev mājiņu celt.. ja viņš taisīsies tevi mest no mājas ārā tad tu obligāti neaizmirsti arī man kādu suni iedalīt bet vispār es domaju kādu nakti tevi apzagt, takā tu uzmanies
Eliin tev jau ar vienu siikalju, Ameeliju nepietiek? :D Es droshvien Faichiku kjershu Ja Dream būs uzbarojusi Rafu vismaz līdz 2kg tad es tev viņu paņemšu..
ahahah man tads liketenis
tu jau redzeji cik mana Barbija smalka
es jau domaju ka tu nejmsi Duksi, ja ne tad man Rafu un Duksi un kadu no melnajam dama arii
P.S. es jau iekarsu nem visus sadalisim
tu jau redzeji cik mana Barbija smalka
es jau domaju ka tu nejmsi Duksi, ja ne tad man Rafu un Duksi un kadu no melnajam dama arii
paldies Eliina Es arī biju šokā kas ieraudzīju mazo! pēdējo reizi kad redzēju viņš nebija tiiiiiik matainsEliina rakstīja:ak dieninnnas cik vins ir burviigs
hehe Lily, droši, gaidīšu ciemos bet zini, man mājās nikna apsardze kas kož, rej un nobučo pusdzīvu
Eliina rakstīja:
tas nozīmē ka jāgaida abas ciemos
Jaa Eliina vispār baigā... grib Dream galīgi bez suņiem atstāt, a man Goldu šodien uz vienu dienu negribēja dot skopā
nu nevar ta suniti metat pa majam... es vinu pat Olenai vairs neatdosu tu vel gribi lai tev iedodu un tev vispar ir jaaukle berni ta ka tev nebutu laika ar vinu njemties
Pēdējo reizi labojis Dream Pirmdiena Septembris 05, 2011 8:36 am; labots 1 reizi
Lapa 20 no 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Lapa 20 no 21