King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
+22
Sanita
Mazais
Eljusik
kristucis1
ajame
lilucis
Twixy
maza-zvaigzne
Dimantins
Ruby
sirsninja
Silkite
Eliina
Buciitis
Lily
Elīna
Leila
Laurinja
Māriņa
sassaa
Ronija
Dream
26 posters
Lapa 19 no 21
Lapa 19 no 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Re: King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
Paldies, BuciitiBuciitis rakstīja:Dream, ne pa velti Tavējie ir Big Star un ne pa velti viņi bieži gozējas "Astēs", jo vienkārši viņu talants ir neatvairāms un apburošs.
Pēdējo reizi labojis Dream Piektdiena Janvāris 21, 2011 9:28 am; labots 1 reizi
Superiigi mazie sniega viirinji Maneejaas gan nevar nostaveet sniegaa ilgak ka 1 minuti, uzreiz kajas salst un tad gaazhaas uz muguras, nevar paiet :(
Manas dāmas tāpat, sniegu un peļķes labāk nerādīt bet puišiem laikam izturīgāka āda un kažoks biezāks
Mazie puukainiishi
Mario izskataas kaa miikstais speelju laaciitis
Mario izskataas kaa miikstais speelju laaciitis
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
paldies, liluci Drīz varēsi iet ciemos pie viena no mazajiem bērniemlilucis rakstīja:Tavi mazie bērniņi kā vienmēr superīgi
Mazā Megīte jau apbur savus jaunos ģimenes iemītniekus ar savu šarmu sveicieni no viņas jaukās saimnieces
Viņa jau ir Rīgā? Vot viss notiek kamēr es beigta guļu un neko nezinuDream rakstīja:Mazā Megīte jau apbur savus jaunos ģimenes iemītniekus ar savu šarmu sveicieni no viņas jaukās saimnieces
ak ajame, es tik ļoti vēlējos Megucīti paturēt sev, jo nu par tādu skaistuli biju ļoti sapņojusi!!! NU bet, labi apzinos ka dotie solījumi jātur un vīriņam biju nosolījusies šoreiz nevienu nepaturēt Viss vēl piekšā un ceru ka nākamgad arī būs Cunītei meitiņas ...
aha liluci, šodien aizbrauca mana mazā mīļa sirsniņa mājās. Ļoti iespējams ka jau 05.02. viņu ieraudzīšu ... varbūt pat ātrāk
aha liluci, šodien aizbrauca mana mazā mīļa sirsniņa mājās. Ļoti iespējams ka jau 05.02. viņu ieraudzīšu ... varbūt pat ātrāk
Nu super! Laimīgā jaunā saimniece!!!
Vai 5.02 atkal ir kāda izstāde? Mazā dosies vērot?
Vai 5.02 atkal ir kāda izstāde? Mazā dosies vērot?
aha būs gan, manam bērnam Asterixam jāpelna tituli un mazā Megīte solījās atceļot paskatīties kā brālim veicas un pamācīties
UI, kā es gribētu aiziet uz izstādi un satikt mīluli Astiņu un vēl mazo Megiju...bet nē, būšu saprātīga un gaidīšu, kad šitas slimošanas trakums būs beidzies. Pietiek slimot un meklēt pasākumos zarazas! Nils sekoja manam piemēram un paslimoja šomēnes jau otro reizi
Dream, kapēc neatrādi mums Megiju un Oriņas mazo princi un princesīti? Pēdējo reizi redzējām tikai kad viņi bija pavisam maziņi, tagad jau drošvien izmainījušies līdz nepazīšanai :)
Lily, Dream ir palicies bez fotoaparāta, līdz ar to arī promblemātiski mazos mīluļus sabildēt bija!Lily rakstīja:Dream, kapēc neatrādi mums Megiju un Oriņas mazo princi un princesīti? Pēdējo reizi redzējām tikai kad viņi bija pavisam maziņi, tagad jau drošvien izmainījušies līdz nepazīšanai :)
Bet šodien jau labojāmies un vismaz no Meggias Black Diamond Star un vecāko bērnu bildes būs pavisam drīz!!!
Šodien mopšu kluba rīkotajā FCI 9.grupas izstādē VISI mani KING GOLD FIRE bērni saņēma fantastiskus rezultātus!!!
Mazajai Meggiai šodien bija pirmā izstāde BABY klasē un viņa to izturēja godam!
Bet nu visu pēc kārtas...
Meggia Black Diamond Star - Very promising, 1.vieta, Best Baby, Best Baby in Show-IV!!!
Asterix Big Dream Star - Excellent, 1.vieta Junioru klasē, 2. labākais suņu puisis izstādē... rezultātā noslēdzamLATVIJAS JAUNO ČEMPIONU hip hip urrāaaaa!!!!!!!!!
Red Dragon King Big Start - Excellent, 1.vieta, Best of Breed jeb Labākais šķirnes pārstāvis
Dream, milzu sveicieni taviem mazajiem bērniem, tev un abu mazo brīnumiņu saimniecēm Mēs jau taisījāmies šodien uz izstādi, bet mazajam puisim...nē nu labi, nu jau lielajam...uzlēca temperatūra
liluci, paldies!
Šodien laiks arī nebij tas patīkamākais un siltākais lai mazo-lielo vīreli vilktu laukā! Es nosalu nepajokam Vasarā varēsim pabūt kopā pa izstāžu priekiem
Bet tik un tā, lai ar nosalu, neaprakstāms bij prieks redzēt bērnus ar tik labiem panākumiem un mazo bērnu jauno mammu-saimnieču prieku un lepnumu par bērnu lielajiem sasniegumiem
Vēlāk (nedēļas laikā) būs arī bildītes mājas lapā gan no ringa (cerams) gan arī fotosesijā iepozētas!!!
Šodien laiks arī nebij tas patīkamākais un siltākais lai mazo-lielo vīreli vilktu laukā! Es nosalu nepajokam Vasarā varēsim pabūt kopā pa izstāžu priekiem
Bet tik un tā, lai ar nosalu, neaprakstāms bij prieks redzēt bērnus ar tik labiem panākumiem un mazo bērnu jauno mammu-saimnieču prieku un lepnumu par bērnu lielajiem sasniegumiem
Vēlāk (nedēļas laikā) būs arī bildītes mājas lapā gan no ringa (cerams) gan arī fotosesijā iepozētas!!!
Apsveicu! Super veiksmīga jums diena bijusi, varu iedomāties kāds tev lepnums un prieks par saviem bērniem gaidīšu bildītes
Sveicam ar superiigiem panaakumiem
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 19 no 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Lapa 19 no 21