LKA, 02.08.2009- ''Grand Imperial''
+4
Ronija
Pelenz
Māriņa
Lily
8 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LKA, 02.08.2009- ''Grand Imperial''
Super dieninja un super bilzhuki jums!!!
Apsveicu visus uzvareetaajus, baigie malachi juus esat :icon67:
Un mazā Nikija izskatās vienkārši apburoša
Apsveicu visus uzvareetaajus, baigie malachi juus esat :icon67:
Un mazā Nikija izskatās vienkārši apburoša
Superīgas bildes :icon91: :icon91: :icon91:
Pasākums ļoti patika, par cik tā mums bija pirmā izstāde tad bija divtik interesanti, Dodžers bija tā sastresojies, ka visus sakoda, es jau biju izbesījusies no tā ka viņam nevar pat pieskarties - Ronija mūs izglāba, lai gan arī tika darba trauma no Dodžera, bet rezultāts beigās bija labs
Pasākums ļoti patika, par cik tā mums bija pirmā izstāde tad bija divtik interesanti, Dodžers bija tā sastresojies, ka visus sakoda, es jau biju izbesījusies no tā ka viņam nevar pat pieskarties - Ronija mūs izglāba, lai gan arī tika darba trauma no Dodžera, bet rezultāts beigās bija labs
Pelenz- Prospect
- Number of posts : 56
Es jau tikai savienoju patiikamo ar lietderiigo :) Ringaaa iet man dikti patiik, i tiku bik galaa ar spuraino Dodzheru:)) Pashai prieks un gandariijums, ka vinjsh mani klausiija:) Bet darba trauma gan sadziis:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
darba trauma smiekliigi, ka no tik maza suniisha darba trauma :D
Man arii ļoti patiik ringaa iziet, mees jau šodien runaajaam ar draugiem, ka man vajag par hendleru maaciities :))) :D
Man arii ļoti patiik ringaa iziet, mees jau šodien runaajaam ar draugiem, ka man vajag par hendleru maaciities :))) :D
malacis Liliy labas bildes :) un fenlers laba lieta. loti man patika fenleru sacensiibas kad biju viena istade skatijos. paziistu ari vienu meiteni kura ir hendlers, bet vina lielos sunus tikai izstada.
Apsveicam Dodzeru :icon67: ar panakumiem!
un
Viviites meitinu ari apsveicam!
Apsveicam Dodzeru :icon67: ar panakumiem!
un
Viviites meitinu ari apsveicam!
Super inchiigas bildiites :D paldies ka padaliijaaties :D
ZANAR EL MAIJA ir burviiga :love2: dievinu visus "Pepijveidiigos" chihus :lol: Vai kaadam ir info cik shii meiteniite ir veca?
Mazais Vincents ir nepaarspeejams!!! Mini tipinaataajs - un saimnieks ar lepns! Malachi
Nespeeju ticeet ka Dodzhers kaadam meegjinaajis arii kost :;D: nu jaa trakulis riktiigs, bet domaaju ka tas tikai taads paarejosh vecums :lol: apradiis ar izstaazhu karjeru un tad varees konkurentus dziit no ringa aaraa :lol: ar savaam garajaam kaajaam Apsveicam ar labo noveerteejumu - malachi :icon91:
Un Nikijai arii sveiciens apsveicu ar panaakumiem
ZANAR EL MAIJA ir burviiga :love2: dievinu visus "Pepijveidiigos" chihus :lol: Vai kaadam ir info cik shii meiteniite ir veca?
Mazais Vincents ir nepaarspeejams!!! Mini tipinaataajs - un saimnieks ar lepns! Malachi
Nespeeju ticeet ka Dodzhers kaadam meegjinaajis arii kost :;D: nu jaa trakulis riktiigs, bet domaaju ka tas tikai taads paarejosh vecums :lol: apradiis ar izstaazhu karjeru un tad varees konkurentus dziit no ringa aaraa :lol: ar savaam garajaam kaajaam Apsveicam ar labo noveerteejumu - malachi :icon91:
Un Nikijai arii sveiciens apsveicu ar panaakumiem
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Neliels ieskats "Grand Imperial - 2009" no mums:
Kur tad nu Dodžers bez meitenēm :lol:
Apostam potenciālos konkurentus
Pirmo reizi redzējām pūdeli ar tādu pričeni, kurš piedevām vēl mēdās
Dodžers: "Hi visiem maniem atbalstītājiem"
Te jau esam laimīgi tukuši mājās un papozēt vars nav ne prātā :sadface:
Kur tad nu Dodžers bez meitenēm :lol:
Apostam potenciālos konkurentus
Pirmo reizi redzējām pūdeli ar tādu pričeni, kurš piedevām vēl mēdās
Dodžers: "Hi visiem maniem atbalstītājiem"
Te jau esam laimīgi tukuši mājās un papozēt vars nav ne prātā :sadface:
Pelenz- Prospect
- Number of posts : 56
Ruby- ZANAR EL MAIJA ir puisis :lol: dz. 08.07.2008. taatad- gads un meenesis :)
Viņš bija diezgan liela auguma, oma pat nesaprata vai tas garkaajainais ir chivava :D ļoti augsts bija.
Viņš bija diezgan liela auguma, oma pat nesaprata vai tas garkaajainais ir chivava :D ļoti augsts bija.
Nu nemaz tik traki nebij, suniits vareetu buut ap 2 kg:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lily rakstīja:Ruby- ZANAR EL MAIJA ir puisis :lol: dz. 08.07.2008. taatad- gads un meenesis :)
oops!!!! piedoshanu :lol: es jau nodomaaju ja jau Maija tad Maija :lol:
Tas nekas ka liels, man patiik lielaaki un druknaaki :lol: varbuut tev veel kaadas bildiites ir? Maija ir dieviigs chihuahua :lol: un veel tak spalva augs un augs - mmmmmmmmmmmmm :love2:
P.S. Ar svaru ir taa ka nekad nevar zinaat - citi ir smagaaki bet izskataas ne tik smagi un otraadi (nu vismaz chihiem taa ir). Arii ja shis puisis ir "garkaajainaaks" nekaa citi, tas jau vien noziimees ka svaraa vinjs buus stipri daudzaak. Man patiik vinja proporcijas :lol: ideaali :lol:
Ruby- Estimable
Burviigs chihs :love2: paldies Lily :)
Ruby- Estimable
Pirms paris dienam uz ielas redzeju to 2m garo viirieti ar vina mazo toju :lol: izksatijs loti interesanti
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» Grand Imperial 08.08.2010
» LKA 31.01.2010. "Grand Imperial"
» 13.12.2009. CAC, Favorīts+
» LKA 28.02.09. Mitau 2009
» Grand Imperial 08.08.2010
» LKA 31.01.2010. "Grand Imperial"
» 13.12.2009. CAC, Favorīts+
» LKA 28.02.09. Mitau 2009
Lapa 2 no 2