AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+12
ajame
Dream
Sabinella
sassaa
Silkite
Lily
Ronija
Māriņa
Michely
Buciitis
Eliina
Ruby
16 posters
Lapa 35 no 40
Lapa 35 no 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
851. Lily kas tad nu????? Ko pie dakteriem? Slima???? :( :Icon78:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
853. Labriit visiem !!! es dodos uz Kipsalu pieesties un pastradat ari neaudz pie reizes
854. es 12.00 sarunāju randiņu ar māsu un iesim uz jaunās Kūkotavas atklāšanu.tas ir Tērbatas ielā 10/12. Mmmmmm iesaku.....esmu jau garšojusi tās kūkas, pasaka..... :icon91: gan skata, gan garšas ziņā.
Māriņa- Estimable
855. Maarinj, mes visa gjimene nomainijaam gjimenes aarstu jo saprataam, ka tagadeejaa ārste bija ļoti slikta :lol: nu mes jau to zinaajaam jo vinjas deelj braalis guleeja slimniicaa un es arii pec kada laika delj nepareizas aarsteeshanas bet vismaz vinja zinaaja visu manu slimiibas veesturi, tikai tapec pie vinjas bijaam 12 gadus ;) Vel šodien biju uz ārstniecisko pedikīru jo man kārpa uz kājas :( :D
856. Ljoti iespeejams, ka es tikshu uz Taizemes masaazhaam kas ilgst divas stundas :))))
857. Lily kas tās par masāžāam???? :shock:
Māriņa- Estimable
858. Zinu tikai to, ka mashaazhu taisa taas Taizemietes un kjip saak ar peedaam un tad divu stundu laikaa izmasee visu :DDD Vabut tas ir arii taas kur staigaa pa muguru jo daktere izteicaas ''ieliksim tev to muguru vietaa'' :DD
859. Es šovakar iešu uz pirti.. Veselu mūžību neesmu bijusi! Beidzot būšu tīra kā pūka
860. jaa bet zini, ka tev pašai buutu pirts tu negribeetu nemaz vinjaa iet :D Jo mums ir pirts bet es tur neesmu bijusi kādus 3 gadus!! vnk. jau tā atsēdējos, ka vairs negribas nemaz. :)
861. Man laukos arī ir pirts :) Bet man tajā nepatīk iet Labāk aiziet ciemos un iet pirtī
862. Nu jaa mes jau ar to pirti ''iedarbinam'' tikai tad kad taisam karaokes vakarus vai tādus tusiņus :D prasti ziemā, kad var vārtīties sniegā pēc pirts.
863. Lily kas tas pa àrstu kas tev masàzhu veiks??? pastàv tikai kineterapéti un ar vienu reizi nekad nepietiek un ir jaizpilda visàdi vingrinàjumi.man pagàja 10 seansi pirms muguru salika pa plauktinjiem ;) un vél 2 h,kaut kà jociigi.vai tik tu neej uz spa priecàties :roll:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
864. Silkjiit- nu logjiski, ka taa nebus tikai viena reize! Vairakas reizes masaazhas (kas nav leets pasaakums) un majaas vingrinaajumi u.t.t. Starpcitu, man ir skolioze... tagad saprati par ko iet runa? :lol: nu, ka es jau tapat dzeru zaales un man itka ir javingro majas (bet es to nedaru, parak daudz laika aiznjem) tapec ieshu uz masaazhaam ;)
Masaazhu veic masieres ar augstaako izgliitiibu. :D nezinu varbut vinjam ir kads savadaks nosaukums bet vinjas ir ari izarstejushas daudz bernus, iztaisnojushas muguru un visadas slimibas izarstetas....
Masaazhu veic masieres ar augstaako izgliitiibu. :D nezinu varbut vinjam ir kads savadaks nosaukums bet vinjas ir ari izarstejushas daudz bernus, iztaisnojushas muguru un visadas slimibas izarstetas....
865. to ka maksà dàrgi nav ja noslépums,bet pastàv jau apdroshinàshana(pie mums). bet diez vai tev 2 stundas masés,mugurai pàràk liela slodze un traumé.un kàpéc pie àrsta nevar pildiit papildus vingrinàjumus?
Silkite- Estimable
866. Nu es nez kā ar pirmo reizi bet tajaa divaas stundaas ietipst peedu masaasha, stilbu, muguras, kruushkurvja, plecu, spranda un galvas masaazhas ;))))) vismaz ta daktere teica, redzes kaa buus :D
Nu kaa, tie vingrinaajumi tach ir elementaari. Kapec man jabrauka pie arsta lai vingrotu tur kabinetaa ja es varu to visu izdarit majas? :D Es tachu esmu tos vingrinajumus macijusies un iedeva arī pirms kadiem diviem gadiem lapinju kur uzziimeets un paradits kaa jaadara. ;)
Nu kaa, tie vingrinaajumi tach ir elementaari. Kapec man jabrauka pie arsta lai vingrotu tur kabinetaa ja es varu to visu izdarit majas? :D Es tachu esmu tos vingrinajumus macijusies un iedeva arī pirms kadiem diviem gadiem lapinju kur uzziimeets un paradits kaa jaadara. ;)
867. Es tachu esmu tos vingrinajumus macijusies un iedeva arī pirms kadiem diviem gadiem lapinju kur uzziimeets un paradits kaa jaadara. - tas sanàk ka 2 gadus pildi vingrinàjumus un bez rezultàta? :scratch: kur tev veiks muguras masàzhu?
Silkite- Estimable
868. nee, ka jau teicu es vingrinaajumus majas nepildu jo aiznjem parak daudz laika. UN TAPĒC iešu uz masāžām :D ;) Masaazhu veic polikliinikaa, taa firma tur iiree telpas.
869. nu skaidrs.pie mums màjàs nevar veikt vingrinàjumus,jo nav nevienam pieejami visi vajadziigie trenazhieri,tàpéc obligiti jàstaigà pie daktera kas uzrauga+ tevi bet vingrinàjumus gan tev vajadzéja jau sen pildiit,ne tikai aizbildinàties ar laika truukumu :!: tev tos tachu neiedeva ,lai nav garlaiciigi màjàs
Silkite- Estimable
870. nu man vingrinaajumi ir bez jebkaadiem trennazhieriem :shock: ;) Vienkarshi stiepshanaas utt.. Nu jaa zinu :D bet tie vingrinajumi ir neinteresanti :D Jautraak ir dejot un mest ritentinjus :D Un man pashai arii pietiek ar to ko vingroju dejoshanaas,sanatorijaas,slimniicaas :D
871. tev liekas ka pietiekami ,bet redz àrstu tà pat bija jaapmeklé ;)
Silkite- Estimable
872. eju palidzeet omai taisiit eest Visi 4 mazie jau pa virtuvi shiveree ar paceltaam galvaam gadiidami kad kautkas nokritiis
873. ko tad garshiigu taisiisiet?Desa arii gaida parasti ka kas nokritis,parasti speciàli kàdu gabalinju no gurkja nometu,ja pàràk ilgi gaida
Silkite- Estimable
874. aii nezinu, oma ar draudzeni taisa kkaadus karstos eedienus es graizu rosolu :D aa mums mopsis dara taa- ja vinsh gaida jau parak ilgi un neko nav dabujis tad saak pieveerst sev uzmaniibu skjaudot :D vinja takaa nošķaudās un palecās gaisā :D Bet diemzheel nabadziite reti dabon kautko no galda jo ir alergjiska :(
875. Siļķīt, Desa nez zina, ka viņa vārds nozīmē, ko dikti garšīgu.. :Icon78:
Lapa 35 no 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Lapa 35 no 40