AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+12
ajame
Dream
Sabinella
sassaa
Silkite
Lily
Ronija
Māriņa
Michely
Buciitis
Eliina
Ruby
16 posters
Lapa 36 no 40
Lapa 36 no 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
876. Buciit,diez vai.driizàk kad izdzird vàrdu desa, vinjsh domà ka tas noziimé" nàc, tuliit ést dabuusi"
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
877. Jā mūsējās ar kā tik padzird ka kāds šiverē pa virtuvi, tā prom kā zibeņzeļļi un vaktē , kas kritīs zemē
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
878. un + citreiz baksta ar kjepu ja pàràk ilgi kavéjàs édiens
Silkite- Estimable
879. jā jā tieši tā, vai arī danco uz divām kājiņām :party:
Māriņa- Estimable
880. siikà dzolija arii dejo uz divàm kàjàm
Silkite- Estimable
881. A pie mums Lora ir vislielākā divkāju-dancotāja :D viņa man liekas varētu pārvietoties arī tikai uz divām kājām :D
882. Beidzot mājās :) Paēdīšu un iesim ārā ar Odriju un manu draudzeni Draudzenei franču buldoga meitenīte Odrijai kārtējo reizi jauni draugi
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
883. Lily starp citu man arii ta pati probelma kas tev , bet vingrinajumus nepildu jo neaizgaju uz to fizioterapiju pec sim divam dienam uz kajam darba, sapratu ka mugura liek par sevi maniit un tas nav labi jo man ir 19 tulin jau 20 un jutu muguras sapes... brr
laikam bus jaaaiziet pec iespejams atrak pie arsta!
P.S. sodien kipsala gaja jautrak neka vakar. neviens no formua neapmekle so izstadi!?
laikam bus jaaaiziet pec iespejams atrak pie arsta!
P.S. sodien kipsala gaja jautrak neka vakar. neviens no formua neapmekle so izstadi!?
884. jā, kas ir muguras sāpes ļoti labi zinu......ehhh laikam jau jaaiziet pie ģimenes ārsta un tomēr jāpaņem norīkojums uz masāžām. Vajag tik atrast laiku ......jau pagājušogad sagrēkoju un neizmantoju masāžas Jāsaņemas.....
Māriņa- Estimable
885.mmmm Taizemieshu masaazhas - nekaardini, ja? It iipashi jau peedu :jumping: Kad bijaam Taizemee to nevareeja palaist garaam nu nekaadiigi :lol: :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
886. Vot, vingrinājumu nepildītājas un citu dakteru padomu neievērotājas, marš, rindiņā pie attiecīgajiem speciālistiem. "iedvesmai" varu pastāstīt, kā ir tad, kad nevar paiet aiz muguras sāpēm, kad daļēji nejūt kājas vispār, kad rītos vajag stundu pavadīt dušā ar spēcīgu ūdens strūklu, lai spētu aiziet uz darbu, un kad 2 minūšu gājienā uz darbu ir 4 reizes jāapstājas, jo nežēlīgi tirpst kājas. Un tā tālāk. Domājiet par savu veselību tagad, nevis kaut kad vēlāk.
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
888. a es celos 8 no rīta un braucu uz rīgas centru lai dabūtu rītausmu par 10 ls :icon51: Mani intervēja beztabu un rādīs pa TV
889. aaaa Lily 8.00 no riita sestdienaa??? Un?? Saaki jau lasiit?? Tad jau mees tevi forumaa paaris dienas neredzeesim,ne??? :D :lol:
Ruby- Estimable
890. jā jā arī itervijā teicu, ka vienmēr cēlos agri tieši izdošanas dienā un braucu pakaļ grāmatām :roll: vel nesaaku lasiit jo tad es nevareeshu atrauties :D no saakuma paseedeeshu pie datora varbut iziešu ārā un tad varēšu ierauties grāmatā :lol:
891. Mazliet bildītes no vakardienas tusiņa )
Es ar omu un dāvanām, esmu garāka jo esmu uz papēžiem.
Es-dāvaniņa :D
Ar Loriņu pie saulespuķēm :))))
Es ar omu un dāvanām, esmu garāka jo esmu uz papēžiem.
Es-dāvaniņa :D
Ar Loriņu pie saulespuķēm :))))
892. jaukas bildes Lily, interesanti ka Sherija bildee izskataas jau lielaaka par Loru :D :lol:
Ruby- Estimable
893. jaa ja izskatās gan tā :D bet tas tapēc, ka pūkaina un Lora jau arī nemaz nav liela. :)
894.par graamatu - esmu izlasiijusi 200 lapas, bet es taa praatiigi lasu, lai nav par daudz,jo kad lasu vairaak par 2-3 stundaam dienaa tad naakoshaa dienaa galva kaa spainis Tagad paaraak skaists laiks aaraa lai seedeetu maajaas ar galvassaapeem :lol:
Ruby- Estimable
895. Ak mazaa puukainiite Sherija bildees jau vispaar viss savaadaak izskataas, arii izmeeri :)
Lorinja laikam taada pati kaa mans krokodils Lurdesa :lol: (1.9 kg pagaidaam veel).
Lorinja laikam taada pati kaa mans krokodils Lurdesa :lol: (1.9 kg pagaidaam veel).
Ruby- Estimable
896. aaa! es jaunu mēnesi lasiju 13 stundas pirmajā dienā :) :)
Nu jaa ;) Lora tagad ar saviem taucinjiem 2kg sver.
Nu jaa ;) Lora tagad ar saviem taucinjiem 2kg sver.
897. Labi ka jums vismaz kaads taucinsh ir, Lurdesa izstiidzeejusi kaa ciisinja tagad, tagad tas trakais "tievuma" periods Eed daudz bet labumaa neiet :lol: :D
Ruby- Estimable
898. nu Lora gan rij kā cūka un resna arī diezgan :DDD
A re kāda Šerija 4 mēnešos plika :roll: vai nav līdzīga Pepijai? :scratch: :)
A re kāda Šerija 4 mēnešos plika :roll: vai nav līdzīga Pepijai? :scratch: :)
899. aaa jaaaa tajaas bildees kuras tev suutiiju,kur Pepijai ir 5 meeneshi un pavisam gaisha, jaa taada pati tagad Sherija izskataas :lol:
Pepiitim tagad ar kaut kaas jokains periods - gaishaaka paliek un taada kaa puukainaaka, veeders pliks palicis :D
Pepiitim tagad ar kaut kaas jokains periods - gaishaaka paliek un taada kaa puukainaaka, veeders pliks palicis :D
Ruby- Estimable
900. ja es tieši tikko atkal pārskatiju tās bildes un tiešām kā māsiņas, tikai galvinjas atskjiraas :) :D
Lapa 36 no 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Lapa 36 no 40