AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+12
ajame
Dream
Sabinella
sassaa
Silkite
Lily
Ronija
Māriņa
Michely
Buciitis
Eliina
Ruby
16 posters
Lapa 38 no 40
Lapa 38 no 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
926. Šerija 4 mēneši.
Ruby vai vinja paliks veel plikaaka? :scratch:
Ruby vai vinja paliks veel plikaaka? :scratch:
927. Izlasīju Dženiferas Vaineres "Laba gultā", tagad varēšu lasīt "Rītausmu". Latviešu "Rītausma" blakus angļu "Breaking dawn" izskatās plika! :Icon78:
928. ka saprast plika? Plānāka? :D a es tagad itkai 100lpp jo negribu tik atri izlasit lai prieks ilgaaks :D Mana draudzene jau 300lpp :shock:
929. Latviešu "Rītausma" 696 lapas, horizontāli ~ 14 cm, vertikāli ~ 20,5, platumā ~ 5cm. Angļu "Breaking dawn" - 756 lapas, vertikāli ~ 22,5 cm, horizontāli ~ 13,5, platums 6,5 cm! :Icon78:
930. Njā un arī tulkojums ir stulbs bet nu ko padariis ja nesaprotu angliski :D Man arii ''Kreeslai'' ir ~400lpp un ''jauns mēness'' tāpat bet jauns meeness divreiz biezāks :shock: lapas pavisam savaadaakas un +vel cietie vāki.
931. Es nesaprotu to tulkotāju.. Viņa visos grāmatas forumos/komentāros ir nolikta.. Un pēdējā grāmatā viņa pat nav labojusies!
932. Nu jā, bet piemēram teikumam ''Life sucks'' tiešais tulkojums būtu dzīve sūkā bet latviešu tulkojumā bija ''dzīve ir stulba'' vai kautkā tamlīdzīgi :lol: nu nevar jau rakstīt tos lamuvārdus bet bieži vien tas liekas stulbi jo ta pat labak varetu izprast to domu utt... :)
933. TĀ NĀK MIEGS.!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
935. ehh, es tulit izmazgaashu matus, uzkodiishu kautko un izpildiishu majasdarbus algebrā :D tad ieshu gulēt :D
937. atkal jau pirmdiena...... ehhhhhh, atliek vien gaidīt piektdienu
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
938. man līdz piektdienai jāizdomā - vai braukt brīvdienās skatīties ķīpsalas izstādi , vai arī ar radiņiem braukt vēžot..... :Icon78:
Māriņa- Estimable
939. Šausmīgi slikta diena... :( Gribu paslēpties kādā aliņā un nelīst laukā..
941. paldies, Elīn! bet izvēle tiešām grūta, jo abi piedāvājumi vilinoši....
Māriņa- Estimable
942. Tu neatbalsiisi Vivites meitnu? brauc uz kipsalau un vakara pievienojies radiem. uz kuru udens kratuvi jus brauksiet pec veeziem?
943. nu redz ir tā, ka ja es braucu ar tiem radiņiem, tad jau sestdienas rītā un svētdien tik atpakaļ bet kurā dienā īsti startē Nikiņa ar nezinu un vēl arī nezinu ringu sadalījumu un laikus :Icon64:
Māriņa- Estimable
944. tur jau brauks pasākumā uz Tērveti, Gulbju ezeru laikam. Mājiņa uz 2 dienām un tad vēžos un spiningos
Māriņa- Estimable
945. eh...
man parasti loti kaitina ka ir vairakas iespejas kaut kur iet un jaizvelas starp visam viena, man ta ir loti biezi
man parasti loti kaitina ka ir vairakas iespejas kaut kur iet un jaizvelas starp visam viena, man ta ir loti biezi
946. nu mani jau ar tas ļoti kaitina, tik šodien skatoties ārā pa logu vauirāk jau liekas , ka labprātāk tādā laikā aiziet uz suņu izstādi , nepatīk man aukstums un lietus.
Māriņa- Estimable
947. Filmas "New moon" oficiālais traileris https://www.youtube.com/watch?v=rScckdjdFS0 Nevaru sagaidīt 27.novembri!
948. jaa es ari gaidu ar nepacietibu vakara noskarijios pirmo filmu vel reiz jasanamas atrak sakt lasit otro gramtau
950. es ar neesmu redzējusi to filmu
Māriņa- Estimable
Lapa 38 no 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Lapa 38 no 40