AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+12
ajame
Dream
Sabinella
sassaa
Silkite
Lily
Ronija
Māriņa
Michely
Buciitis
Eliina
Ruby
16 posters
Lapa 37 no 40
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
901. Runaajot par Pepiiti - mums shodien kaut kas prieksheejai kaajinjai, mazliet pieklibo, es nezinu, izskataas ka bishku bishku spilventinsh noberzies, bet taa nekas nesaap, chuch, daudz negrib staigaat Ja nebuus riit labaak, tad pirmdien iesim pie Veta. Bet tagad izskataas ka guljot vinjai nesaap, apetiite un garstaavoklis ir ok :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
902. Lily, pēdējā Šerijas bildīte uz mata gandrīz kā mans Tipītis, tikai bikiņ pūkaināks
904. Jā tagad kad Sherija kaa iispalvainais tad ir liidziiga Tipiitim :) paldies Eliin :)))
906. mums ari piedavaaja ar 10% atlaidi bet nebija tik daudz naudas līdzi :(
907. Man bija sponsors līdzi Draugs samaksāja gan par Rītausmu, gan par Krēslas ceļvedi
908. man gan jāmaksā pašai :D varbūt 50% mamma atdos bet tad man jālūdzās :D
909. kas par laimi,izàrstéjos(ceturtdien) un atkal salimu spéciigi (piektdien vakarà) :icon103: viirusi mani dievina
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
910. Silkiit kush, es ceru, ka es esmu tikusi pilniigi uz pekaam:) Veseljojies
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
911. paldies Ronija,veseljoshos.ja nekas nemainiisies :suspect: buus jàiet pie skaistà dakteriisha :oops:
Silkite- Estimable
912. Nu vnk SUPERĪGI :D mani arī visi slimie ir aplipinājuši un man tagad ŠAUSMĪGI sāp kakls un jau lēnā garā sākas iesnas :( Es jau cerēju, ka šoreiz izsprukšu, jo esmu tāds cilvēks kas slimo reti, bet nu šoreiz gadījās :D
Tagad dzeru daudz karstas tējas un piekožu klāt cepumus :)
Tagad dzeru daudz karstas tējas un piekožu klāt cepumus :)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
913. OOOOOOOOOOO, apsveicu Sassaa, tev ir tas pats kas man - riit tev buus iesnas un temperatuura!
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
914. a es stulbene, vakar pastaaveeju caurveejaa 15 minuutes un shoriit kakls saap, balss aizsmakusi un iesnas ik pa laikam parādās, parasti kad nošķaudos :D :((((
915. Hehe Ronij nebūs nebūs :D Pēdējo reizi temparatūra man bija kad gāju 5. klasē ats ir pirms 4 gadiem :D
Pagāšgad man bija kkas līdzīgs septembrī, bet pat vēl sliktāk un temparatūra nebija :D :)
Bet nu varbūt 1dien varēšu pietēlot un beūs jāiet uz skolu
Pagāšgad man bija kkas līdzīgs septembrī, bet pat vēl sliktāk un temparatūra nebija :D :)
Bet nu varbūt 1dien varēšu pietēlot un beūs jāiet uz skolu
sassaa- Hero
916. oho, kas tas par briinumu? es pamodos 9:45 :shock: Nu labi, māsa pamodināja bet man vairs nenāk miegs :D :lol:
917. Ārprāc... Meitenes, kas ar Jums... :( Visas gandrīz slimas! Ķiplociņi jāēd.. Un Siļķīt, ja negribi lai vīrusi Tevi tik bieži apciemo, noliec pie gultas vienkārši ķiplokgalviņu! Tas biedēs vīrusus un vampīrus no Tevis :)
918.visu kjiploku?un paliidz :suspect: ? man bail ka siikais tarakàns neizdomà ka tà ir jauna rotaljlieta un neaizvazà prom :suspect:
Silkite- Estimable
919. tad kad es vasara biju apslimusi ari edu visu laiku kiplokus un nepilnas nedelas laika jau biju vesela. man piemeram loti,loti garso rupmaize ar svietinu un kiplokiem :)
920. mees ar Loriņu tikko iemēģinājām jauno tirkīzzilo fonu :) tagad sabraukuši ciemiņi no Lietuvas
921. Pepiitei izskataas ka ar kjepinju ir labaak, fuuuu nebuus riitaa jaavazaajaas pa Vetiem :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
922. stulbais dators gljuko bildes nelaadeejas un ekraans mirgo... forumaa smaidinji arii neraadaas
923. Mēs ar ģiemni tagad svinam manu vārda dienu (kaut arī tā būs tikai rīt, bet rīt tētis nebūs mājas tāpēc svinam šodien) Odrija arī dabūja mazu kūkas gabaliņu tikai tā kūka tika taisīta speciāli viņai
sassaa- Hero
925. Nu mums bija sava jogurta kūka, bet Odrijai bija kūka no viņas barības + slapjās barības + daži siera gabaliņi dekoram
sassaa- Hero
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Lapa 37 no 40