Pirmā reize izstādē!
+8
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
Lily
sassaa
Eliina
Buciitis
12 posters
Lapa 2 no 4
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pirmā reize izstādē!
Nesaki viss. Tam pasham Talsu kinologjiskajam klubam maajas lapaa ir ljoti sakariigs vaislas nolikums, zinu arii, ka vinji stingri pie taa pieturaas. Arii Grand Imperial regulaari notiek vaislas sunju atlase (konkreeti stafiem - taas nav izstaades, bet gan vaislas atlase). Taa, ka nav viss Lily taa, kaa tu raksti. Tieshi Favoriits ir sliktaas slavas ceeleejs.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
nu jā, favorīts tas jau vispār ir.... favorīts. :D bet labaak nerunaashu, tapat visi zin kas tas ir u.t.t... A favoriits pats labpraatiigi iet prom vai kaa?
Sho info atljaushos neizpaust :)
Ronija- Moderator
Ronij, un jūs ar Vikiju pāriesiet uz kādu citu LKA klubu vai varbut LKF?...vai paliksiet favoriitaa par ko vel vispar nekas nav zinams? :D
Favoriitaa noteikti nepaliksim. Veel domaajam, ko un kaa dariit. Varbuut vispaar nekur nepaariesim, paliksim bez kluba :)
Un kaadi Jums plaani?
Un kaadi Jums plaani?
Ronija- Moderator
Dzīvosim kā līdz šim, jo īstenībā kluba izmaiņas skars tos , kas piedalīsies izstādēs ārzemēs, citādi jau nekas.......ikdienas dzīvē jau nekas nemainīsies:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
nu jaa Maarinj, bet ja tev kuceenus vajadzees paardot? tas bus tapat kaa ar ABI (asociaacija baltais ilknis) dokumentiem, vispar tadi nekur nav deriigi... :(
mes vel runaasim ar Goljcovu un tad izdomaasim, laikam bus japariet uz kadu citu lielu klubu.
mes vel runaasim ar Goljcovu un tad izdomaasim, laikam bus japariet uz kadu citu lielu klubu.
Ha , runaajiet gan ar vinju, vinja iestaastiis jums debesu briinumus, ka nekur nav jaaiet un viss buus deriigs un viss buus kaartiibaa :D To vinja maak :)
Ronija- Moderator
nu bet logjiski :D tu domaa mums nav pashiem galva uz pleciem? goljcova mums labi paziistama lai zinaatu, ka vinjai nevar ticeet... izdomaasim jau ko dariit.... ;)
vai kads nevar pastastiit ko vairaak par IKU??? vinju majaslapaa atradu tikai goljcovas foto un kautkadu klubu/audzetavu sarakstu :D
Es vairaak nekaa nesaprotu :lol: tikai to ka jaiet prom no favoriita tikai kur iet? :icon70:
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Jauki :icon103: Tagad LV buus veselas triis organizaacijas.... Vel lielaaka putra... LKF,LKA,IKU... :icon103: Un Favoriits buus vieniigais kas LV paarstaaves IKU. Viss ko es uzzinaaju ir, ka varees iet arii uz LKA izstaadeem un braukaat uz vairaaku valstu izstaadeem nekaa tagad var...
Vai citaas valstiis arii meedz buut citas organizaacijas kaa FCI??
Sheit it kaa ir veelviena, bet tik ljoti ljoti mazinja,ka vispaar nav pamanaama
Sheit it kaa ir veelviena, bet tik ljoti ljoti mazinja,ka vispaar nav pamanaama
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
nu ja, gandriiz visaas tajaas kuraas ir FCI ir arii UCI... gandriiz tik daudzaas....
ārprāts mums arī drīz pirmā izstāde... esmu panikā, jo man nav ne jausmas kas un kā.
maza-zvaigzne- Newbie
- Number of posts : 12
Dzīvesvieta : Latvija, Rīga
maza-zvaizne rakstīja:ārprāts mums arī drīz pirmā izstāde... esmu panikā, jo man nav ne jausmas kas un kā.
Neuztraucies.... nekaa traka tur nav :) mees uz turieni ejam, lai Hugo vareetu ar citiem padauziities :)
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
man jau vairākbail par sevi :D Es nekad pat redzējusi izstādes neesmu :)
maza-zvaigzne- Newbie
- Number of posts : 12
Dzīvesvieta : Latvija, Rīga
ok.. man te tāda problēma - es suni paņēmu no Vāczemes ar visiem papīriem, bet viņiem tur tāda asociācija, kas gluži neietilpst ne UCI ne FCI un tā ir - Europäischer Rassehundverein e.V., ši savinība ir kādus 20 gadus jauna, izstādes notiek utt..
un tagad es itkā gribētu savējo pārtaisīt par latvieti, ar LKA vai LKF doķiem..
kas man īsti jādara, kur jāgriežas? man liekas ka Elīnai ar Šaneli bij jātaisa doķi.. tā kā man intereše kā tas notiek..
un tagad es itkā gribētu savējo pārtaisīt par latvieti, ar LKA vai LKF doķiem..
kas man īsti jādara, kur jāgriežas? man liekas ka Elīnai ar Šaneli bij jātaisa doķi.. tā kā man intereše kā tas notiek..
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
mums bija kucena kartite un mes aizgajm uz LKF iedevam to karitit samaksajam naudu un pec kada menesa domumenti jau bija rokas, man iekrieks bija RKF nezinu ka ir ar tavu organizaciju,bet domaju ka nekadam problemam nevajdzetu but. aizbrauc uz LKF Elijas iela 21 cik zinu 2dienas ir Dekorativo sirnu klubs
domā viņi tā vienkārši gribēs mūs ņemt savā savienībā?
Sabinella- Profesional
nu LKF ir ljoti stingra taa uznjemshana utt, varbut vinji pateiks, ka tavas sunes c/r nemaz nav FCI cienīgi vai ka taa :D
Bet iespejams ari no tas organizacijas var uz LKF pāriet ;) ja nē tad pajautā LKA, varbut vinji uznjem sunjus ar tadien dokumentiem...
Bet iespejams ari no tas organizacijas var uz LKF pāriet ;) ja nē tad pajautā LKA, varbut vinji uznjem sunjus ar tadien dokumentiem...
nu jā, tpe jau arī domāju, ka viņi negribēs ņemt, jo nav no viņējiem.. ehh, nez, gribētos jau LKF, tur, man liekas, tā lieta tāda sakārtotāka
Sabinella- Profesional
ok, pazvanīšu, pateikšu vēlāk, ko man teica..
Sabinella- Profesional
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pitas pirmā fotosesija :D
» Pirmā diena mājās - Čiko
» Odrijai pirmā dzimšanas diena!
» Izstāde 8.11
» LKA 28.02.09. Speciālizētā Krievu Toi izstāde
» Pirmā diena mājās - Čiko
» Odrijai pirmā dzimšanas diena!