Pirmā reize izstādē!
+8
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
Lily
sassaa
Eliina
Buciitis
12 posters
Lapa 3 no 4
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pirmā reize izstādē!
nū man teica, ka jāaiziet 2dien uz to dekoratīvo suņu dienu un tad jau tur pārskatīs manus doķus ;)
tā kā došu ziņu kā man tas viss virzās uz priekšu ;)
tā kā došu ziņu kā man tas viss virzās uz priekšu ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
tad jau es pareizi ieprieks pateicu lai jums viss izdodas un Asti uznem LkF sistema
P.S. panem Asti 2dien ari liidzi
P.S. panem Asti 2dien ari liidzi
nu jā, es jau itkā domāju viņu ņemt līdzi, lai jau paskatās kāda ši ir ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Tikko parunaaju ar savu kaiminieni... Vinja nodarbojas ar lieliem sunjiem! Runaajaam par favoriitu un vinja arii teica ka var paariet pie kaut kaada Cirulja vai kaut kaa taa... vinja krieviski runaaja taapeec pa pusei visu sapratu :D vinja teica vinsh tipa riiko to izstaadi kura buus 28.11
Kas tas par viirieti ir?
Kas tas par viirieti ir?
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Izstadi 28.tajaa riiko Inga CIIRULE :D varbut tu parklausijies par to Ciruli? Vai ari tas ir vinjas viirs. Bet vispar Izstadi riko Iveta Jurāne un Inga Cīrule... tapēc esot tādas cenas....
Sabinella- jums audzeetaaja exporta ciltsrakstus neiedeva??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Jauki tureesim iikshkjus par mazo Saaru!
Taa buus kaada specializeetaa izstaade? Kaa jums ar maaciishanos :) ?
Taa buus kaada specializeetaa izstaade? Kaa jums ar maaciishanos :) ?
Ruby- Estimable
Tagad buutu principaa jaasaak Roksis pieteikt izstaadeem, jo peec nedeeljas jau mums pilni 6 meeneshi :) Pirmaa izstaade kuru tagad vareetu pieteikt buutu uz 19. juuniju, bet man jaapasteidzas ja veelos jo pieteikshanaas beidzaas pee 2 dienaam.
MAN IR TAADAS BAILES es jau visu ko savaa galvaa esmu izdomaajusi lai nebuutu jaaiet, nemaz vairs taa negribaas kaa saakumaa vairs iet!!! Zinu ka smiekliigi bet es nevaru sanjemties!!!! Un kaa ar naakoshajiem shoviem? Ja nu mees neko labu nesanjemam bet suns jau pieteikts naakoshajaa izstaadee - ko tad?? aaaaaa neko vairs nesaprotu!!!!
Un zobiem jaabuut pilniigaa kaartiibaa uz pirmo izstaadi?? Nedriikst buut neviena kuceenzoba vairs iekshaa mutee, vai kaa??
MAN IR TAADAS BAILES es jau visu ko savaa galvaa esmu izdomaajusi lai nebuutu jaaiet, nemaz vairs taa negribaas kaa saakumaa vairs iet!!! Zinu ka smiekliigi bet es nevaru sanjemties!!!! Un kaa ar naakoshajiem shoviem? Ja nu mees neko labu nesanjemam bet suns jau pieteikts naakoshajaa izstaadee - ko tad?? aaaaaa neko vairs nesaprotu!!!!
Un zobiem jaabuut pilniigaa kaartiibaa uz pirmo izstaadi?? Nedriikst buut neviena kuceenzoba vairs iekshaa mutee, vai kaa??
Ruby- Estimable
Ruby- man jau arī īstenībā baigais stresiņš. Droši vien trīcēšu kā apses lapa
Uzzināju, ka eksperts būs Lotiņas audzētāja- Janas kundze
Uzzināju, ka eksperts būs Lotiņas audzētāja- Janas kundze
Ruby - sanemies tu to vari! man tadas domas ari bija loti daudz,sobrid nenozeloju ka nepadevos mirkla vajumam
ooojj ajame Janas tante ir super veiksmigi jums! kad jums ir izstade?
ooojj ajame Janas tante ir super veiksmigi jums! kad jums ir izstade?
Ruby, nu un kas, ja nedabonat pirmajā izstādē neko un jau esat pieteikušies nākošajai?? ko tu domā, ja pirmajā nekas nesanāk tad viss, vairs neiesiet? zobini tak vel mainas, kuceenvecumaa neskatās kas tur pa zobiem ir, tikai saskaita... vel jau kamēr mainās nemaz nevar zināt kas un kā būs tapēc jau tie tituli nav tik nozīmīgi...
Lily rakstīja:... kuceenvecumaa neskatās kas tur pa zobiem ir, tikai saskaita... vel jau kamēr mainās nemaz nevar zināt kas un kā būs tapēc jau tie tituli nav tik nozīmīgi...
Mums ir taa ka skaits pietiek, bet pashlaik ir taa ka viens zobinsh nesmuki iebiidijies uz iekshu (augsheejaa zhoklii) un liidz ar to tieshi pretiim apaksheejais ir uz aaru izbiidijies :( es veel nezinu kaa tur buus, es ljoti ceru kad visi izaugs tad sabiidiisies atpakalj, esot taa bijis dazhiem, bet ja nee tad jau laikam par Puppy klaseem taalaak netiksim
Un spalva kaveejas augt...... laikam tapeec ka karsta vasara visas kazhoku nometushas
Mosh tomeer pagaidiit ar taam izstaadeem, kameer visas shiis lietas nokaartosies (ja nokaartosies)?? Labaak tomeer nekaa ka izmetiis no ringa ??
Ruby- Estimable
ajame rakstīja:Eliin, mums jau svētdien.. bik uztraucos
kur notiek izstade, favorita telpas?
mm Siguldā laikam viena no manām mīļākājām izstādēm, tik superīgs laukums, zālīte.. bija ļooti silts un saulains pagaijšgad un arī atmiņas par pirmo CAC labas
Es domaju Ruby jums labak pagaidit kamer viss nokartosies :) kur jums jaskrien? tapat kucenu klasees nav tik nozimigi tie vertejumi, patiesiba taa ir naudas izmeshana ja vien jus nepiedalaties tikai lai socializeetos un trennetos.. bet patiesibaa to visu VAR izdariit ari nemaksajot dalibas maksu un nepiedaloties :)
Nu mums kuceeniem ir gan noziimiigi veerteejumi, tas ir ja tu pie vijiem tiec LOL atradu vienu forumu kur te vieteejie shovu cilveeki tuseejaas un ir ljoti daudz gadiijumu kad mazais 7-8 meeneshu vecais kuceens apiet chempionu saliidzinaashanaa un ieguust BOBu!!! Varu iedomaaties kaa tie uzvareetaaji peec tam danco
Nee nu ne jau tas ka es teemeeju uzreiz pirmajaas izstaadees uz kaut ko taadu, neeeeeeee, es vispaar uz neko neteemeeju LOL Man gribas ieliist kaut kur zemee LOL bet nu labi, es domaaju ka buus jaapagaida!!!!
Nee nu ne jau tas ka es teemeeju uzreiz pirmajaas izstaadees uz kaut ko taadu, neeeeeeee, es vispaar uz neko neteemeeju LOL Man gribas ieliist kaut kur zemee LOL bet nu labi, es domaaju ka buus jaapagaida!!!!
Ruby- Estimable
Tikko atbraucām no Sāriņas pirmās izstādes :) Mums gan negāja tik labi kā Dream, bet tomēr dabūjām savu pirmo rozetīti, barības maisu un atzinumu- ļoti perspektīva
Tad jau trakie uztraukumi par pirmo izstaadi paari.ajame rakstīja:Tikko atbraucām no Sāriņas pirmās izstādes :) Mums gan negāja tik labi kā Dream, bet tomēr dabūjām savu pirmo rozetīti, barības maisu un atzinumu- ļoti perspektīva
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Apsveicu Ajame - ljoti jauks rezultaats, ko veel var veeleeties pirmajaa izstaadee
Kaa Saara uzvedaas ringaa?? Kaa izstaadijaas? Vinjai pashai patika??
Kaa Saara uzvedaas ringaa?? Kaa izstaadijaas? Vinjai pashai patika??
Ruby- Estimable
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pitas pirmā fotosesija :D
» Pirmā diena mājās - Čiko
» Odrijai pirmā dzimšanas diena!
» Izstāde 8.11
» LKA 28.02.09. Speciālizētā Krievu Toi izstāde
» Pirmā diena mājās - Čiko
» Odrijai pirmā dzimšanas diena!