AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 5 no 40
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1089. es jau arii klausoties jusos luutos slima, buss jaiet jaaped kads kiploks
Maarin- veselojies, lai 6dien buutu vesela
Maarin- veselojies, lai 6dien buutu vesela
1090. Lote šodien pati uzkāpa uz pirmā pakāpiena trepēm un nokrita.. Kauca kādas 2vas minūtes. Knapi nomierināju. Tagad jau viss normāli, skrien uz spēlējas.
1091. aaa mazuliite Ajame pieksati vinu kaarigi, jo vina ir maza un kauliņi ir trausli,šaja vecuā kad toji sāk lēkāt un kāpelēt visur, notiek dauz nelaimes ar ķepiņām.
1092. Mēs jau pieskatām. Vīra tēvs pat sataisīja 2.stāvā papildus margas, lai mazā nevar novelties. Bet pirmais pakāpiens mums ir nedaudz virs potītes augstuma. Tagad arī no lejas trepēm būs jāceļ barikādes :(
1093. Esmu mājās :) BET JAMĀCĀS :(
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1094. Sen nebiju tā smējusies :D Video pievērsiet uzmanību zeltītajam tēlam :D https://www.youtube.com/watch?v=P0-rt2U_Y0E&feature=player_embedded#t=189
1095. Zvaniiju uz klubu un uzzinaju, ka Goljcova negrib lai uz izstaadi njem liidzi sunjus kaa skatiitaajus takaa Sheraija netiks bet par ienešanu somā vel var padomāt.... Bet laikam jau nē, būs jaiet tukšām rokām un no kāda jāaizņemas suniitis ko paturēt rokās :D
1097. nezinu, nezinu. Pagaijushos gadus biju dzirdeejusi, ka vinjai nepatiikot ja naakot LKF sunji kas esot labaaki :lol: varbut tapec negrib lai nak kautkādi smuki ja jau nepiedalās un naudiņu nemaksā... nezinu :roll:
1098. Gribeetos kad iebilst, labi un smui sunji ir abaas organizaacijaas, taa viennoziimiigi nevar teikt, ka LKF ir labaaki, bet LKA sliktaaki.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1100. Es shodien pieveicu 8km bet Sherija 3 km pati savam kajinjaam tipināja :)))))
1101. Odrija šodien iepazinās ar milzīgu vācu aitu suni :) Abi baigi skraidija :D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1103. ei,es ko garàm esmu palaidusi? :scratch: kàpéc ir divi "aizskaitam liidz miljonam"(viens jau slégts).varbuut man kàds paskaidros,luudzu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1104. Man skjiet kamer mes aizskaitiisim lidz milijonam te jau buus 100 tādi topiki. Ronij, kapēc jāslēdz?? :D
1105. Es šodien biju korī Shausmiigi patiik man dziedaat Skolotaja teica, ka kad mes visi censhamies tad izklausamies kaa engjelji un tikshana uz dziesmu sveetkiem garanteeta
1106. Ronija neko nesleedz un nedala, foruma programma to dara automaatiski, jo lpp skaits tuvojaas kritiskam :) Shii nav pirmaa aktiivaa teema, ko forums pats izredigjee :)
Ronija- Moderator
1107.Pààààààààààààldies pa skaidrojumu Ronija
Silkite- Estimable
1109. shodien oficiaali pievienojos "slimotaaju" barinjam :sad: visu jau vareetu iztureet, tikai ne to ka shausmiigi reibst galva :;p:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1110. veseljojies Ruby,vél pàris dienas un buus galà galvenais neskrien pusplikà àrà un nesaslimsti atpakalj,kà es :oops:
Silkite- Estimable
1111. paldies Silkiit, aiii kaa negribeejaas uz nedeeljas nogali saslimt, bet skolaa arii iisti nepatiik slimai seedeet :;p:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1112. padzer zàlju téjinjas,tas bij vieniigais ko varéju noriiit(jo apetiites galiigi nebija)zinu cik suudigi ir juusties :( ,beeerk,negribu slimot :x tu kàdas zàles dzert sàki??nav tev cuuku gripa? :shock:
Silkite- Estimable
1113. Jeeeeeeeeeeeee, Silkiit, mees ar tevi uzsaakaam epideemiju forumaa :) Shodien arii Dream suudzeejaas, ka nav labi, vinjas beerni jau abi izslimojushies :)
Ronija- Moderator
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Lapa 5 no 40