AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 2 no 40
Lapa 2 no 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1017. Cerams, ka 4dien varēšu jau braukt savākt savu kaķi. Viņa mums tagad pie ruņča dzīvo :love2:
Dikti skumīgi bez viņas..
Dikti skumīgi bez viņas..
1018. Paldies sveicējiem! Dzemdiibas bija ljoti aatras- 5 minūtes :lol: Abas meitenītes dzima reizē :) Es vakar sāku klepot un naktī man bija ciet deguns tapec shodien jau pa mājām slimoju.. :((((((((
1019. eu, bet ja par to izstādi teica favoriitaa tad jau favorīts to izstādi atbalsta (nu CACus ieskaita) ne? ajame, tev neteica kas rīko šo izstādi? Un kur notiek izstaade???? Bet favorīta ''super toi'' parasti ir gada sākumā....
1020. Notiek Favoriita telpaas. Teica, ka būs arī pavasarī. Es jau galīgi nezinu neko par tām izstādēm, bet man tā Favorita tante ieteica atbraukt ar visu Loti un apskatīties kā tas viss notiek.
1021. nuuu tad jau sanaak, ka favorīts rīko. A tev uz lapiņas gadījumā nav izstādes nosaukums ''super toi'' vai kkas tāds?
1022. Tur rakstīts:
Specializēto suņu pēc šķirnēm izstāžu saraksts ar CAC titula piešķiršanu.
10.10.2009 Krievu toi
utt...
21.11.2009 Ši-tcu, Špici, Čihuahua
utt...
Specializēto suņu pēc šķirnēm izstāžu saraksts ar CAC titula piešķiršanu.
10.10.2009 Krievu toi
utt...
21.11.2009 Ši-tcu, Špici, Čihuahua
utt...
1023. ehh es atkal darbiņā...... :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1024. mēs ar bijušo kolēģi bijām pusdienās man šodien uzsauca tādas garšīgas pusdienas, ka tagad knapi tusnīju.......kā pieeedos :pale:
Māriņa- Estimable
1025. Tiem kas vēlējās redzēt
Man bija tas gods noteikt dzimumu pirmajam kucēnam..... Man šķiet es izskatijos pārlaimīga sakot ''MEITENĪTE'' :;D: :love2:
Un man jau ir miiluliite- otrā meitenīte :))))
Man bija tas gods noteikt dzimumu pirmajam kucēnam..... Man šķiet es izskatijos pārlaimīga sakot ''MEITENĪTE'' :;D: :love2:
Un man jau ir miiluliite- otrā meitenīte :))))
1026. Vaiiiii.... Mīlestības kalngals.. Dievīgas mazas pelītes Apsveicu jauno māmiņu! :icon67:
1027. juus paturésiet vai abas pàrdosiet?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1028. Paldies Buciit :)))) maaminja ir superlaba, pat pārāk jo visu laiku to vien dara kā mazgā un uzmana viņas :D Kā oma paņēma rokās tā mammīte sāka čīkstēt un raudāt...
Silkiit- paardosim, shis vinjai ir jau 4. metiens un kuceeni labi startee izstaadees :))))
Silkiit- paardosim, shis vinjai ir jau 4. metiens un kuceeni labi startee izstaadees :))))
1029. Apsveicu Lily un viņas skaisto mopsenīti:) Lai mazulītes aug veselas un skaistas:))) :icon67:
Māriņa- Estimable
1030. Lily - cik ta svēra tavas mazās princesītes? Uz kādu burtiņu jādomā viņām vārdiņi?
Māriņa- Estimable
1031. vai cik jaukas mazas popsiites apsveicu vel reiz jauno mamminu paldies par bildeem!
1032. Paldies Maarinj!! :) Pirmaa sveera 250gr un otraa 200gr, šie kuceeni ir vislielākie kādi viņai bijuši jo viņas tikai divas :))) Uz bildeem rakstiits ''G...JURDO'' Taatad G burtinjsh :D es jau sen biju saakusi domaat, kaadi daži labi varianti jau ir :)))))
1035. paldies Buciit, pirmais jau ir sarakstaa un otrais ari labs, bet noteikti grbeshu likt divus vardinjus :)))
1037. Pirmais kas man ienaca prata ari Gabby
vel dazi vardi uz atro - Gera Gamma,Greta,Gerda
vel dazi vardi uz atro - Gera Gamma,Greta,Gerda
1038.Eliin- Gera ir krievu, puisha vaards :D Nu vismaz manam draugam vaarda saiisinaajums ir Gera :lol:
1040. ieteiktu ari paskatiites parejos videeo dikti smiekliigi un miligi
Lapa 2 no 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Lapa 2 no 40