AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 21 no 40
Lapa 21 no 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1383. Labais
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1394. vel viens registreejies lietotaajs un mes busim 100 tikai zel ka aktivi ir kadi 25 lietotaji
1385. ehhhhh kāds šodien slinkums :| ...un miedziņš nāk:) man jau patīk , te tik krīt kas un gāžas visiem uz galvas ( joks) vai arī varbūt vairāk....
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1386. sodien piecelos tikai 15
Pēdējo reizi labojis Eliina Pirmdiena Oktobris 05, 2009 3:27 pm; labots 1 reizi
1387. Elīna, spriežot ēc tavu ierakstu numerācijas tu vēl neesi pamodusies:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1388. Ronij, tev Vikija nokārtojas iekšā uz paladziņa vai Tu viņu ved ārā?
1389. Vai kàda zin kà dabuut arà no puteklju mételja luupu spiidumu? :scratch: izmazgàju,bet tàpàt ir redzams :icon70:
Silkite- Estimable
1390. Tieši pirms gada, precīzi šajā datumā (05.10.) mums abām ar Lily bija pirmā izstade un tā bija diena kad mums abām visvairāk trīcēja kājas un tieši šā iemesla dēļ nedabujām LJU :lol: Bet tad es nemaz nezināju kas tas tāds ir un nekad nebiju redzējusi kā suni liek stājā :lol: Bija baigais uztraukums jo pie ringa staaveeja oma un bljaava ka es nepareizajaa pusee suni turu Dabujaam ''teicami'' ar piebildi, ka jāmācās stāvēt uz galda. Bet vinja triiceeja jo izstade bija aaraa veejaa :(
Toties tā diena bija veiksmīga mūsu aziātam ar cac,cq un bob :)))) :D
Toties tā diena bija veiksmīga mūsu aziātam ar cac,cq un bob :)))) :D
1391. Ruby- apmeram cik meneshos civavam jau beidz mainities tieši krāsa? Nu piemeram Sherijai itka kucena spalva jau gandriz visa izkrita (viņai jau gandriiz 5 meneshi) un aug patstāvīgā spalva, man pilnīgi katru dienu atnākot no skolas mājās liekas, ka ir spalva paaugusies :shock: :lol: Un vinjai uz galvinjas ir tads divains krasojums :lol: puse piere ruda un puse kreemkraasaa :lol: vai tas vairs nemainiisies? Uz galvinjas jau kadu laiku plekjiishi nemainaas...
1392. Lily, Vikija nokaartojaas , ja ir aaraa, tad aaraa, ja ir maajaas, tad maajaas savaas divaas WC, izveeloties tajaa briidii tuvaako :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1393. mes shodien bijàm aizbraukushi lampu(stuura lampu) meklét,jo iepriekshéjà sapliisa.atgriezàmies ar lampu un stuura galdu(kaut shis nemaz nebija vajadziigs) un pirmo reizi es nebiju pie tà vainiiga,kàds briinums
Silkite- Estimable
1394. Ehh grūta diena
Neciešu 1dienas...
Neciešu 1dienas...
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1396. uhh, tikko atbraucu no RIMI jo man vajadzeja nopirkt tikai dzintara kauseeto sieru :lol: riit maajturiibaa taisam siera zupu ar grauzdiņiem tagad jaiemaacaas pamatiigs staastaamais vaacu valodaa :x
1397. mees tikko no Veta Lurdesinjai kaut kas ar mugurinju, veel nevar pateikt vai kaads muskuliitis,nervs vai disks, sapoteeja, iedeva zaaliites, tagad pilniigs miers jaaieveero visu nedeelju un tad skatiisimies vai ir kaads progress Dikti bail ka nav kas nopietns :sad: Vinja tagad sazaaljota saldi chuch pie kamiina :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1398. vai tas deelj taam sacensiibaam? :shock: veseljojaties!!! :))))
1399. EEEEEEEEEE, kas Lurdesinjai notika????????????????
Ronija- Moderator
1340. varbuut un varbuut arii nee, bet tur nebija nekaada leekaashana, vienkaarshi staigaashana pa ringu uz apli. Bet ja buutu no sacensiibaam tad tas buutu laikam labaakais variants jo tad buutu nedaudz saslogoti muskuliishi no lielaas staigaashanaas...
Ruby- Estimable
1342. atnaacu maajaas un abas seezh augshaa uz trepeem, dzirdu tikai Pepijas smiekliigo njaudeeshanu ( taada kaa smilksteeshana/kaukshana/bljaushana - taa vinja mani sagaida) beigaas juutu ka Pepija jau man pie kaajaam un taa nav vinja kas to skanju shoreiz izdala - skatos augshaa Lurdesa seezh sakumpusi un nenaak lejaa pa kaapneem - blauj!! Nu piegaaju klaat - nestaigaa, sakumpusi pustupus seezh,bet paklajkaajaam viss ok, tad iedomaajos varbuut ka tie dziedzeri pilni un tagad vinjai spiezh ka nevar paiet, nu nejuutaas labi un tapeec neiet. Aizbraucaam pie Veta un vinja saka ka dziedzeri nav tik pilni lai izraisiitu taadu diskomfortu sunjukam. Taa kaa nospriedaam ka aartseesim droshiibas peec trakaako - mugurinju, jo peec taas pozas taa izskatiijaas ka vainiiga mugura.
Ruby- Estimable
1343. Ujjjj, nu trakums. Cerams, ka viss buus labi. Varbuut kaut kur neveiksmiigi leca?
Ronija- Moderator
1344. jaa leca vai sagriezaas/sagrozijaas nelabi, nu vets jau teica ka ta kaa cilveekam citreiz gadaas un peec tam paariet :) Tik ljoti nepierasti tagad vinja tik mieriigi gulj, parasti uz vakaru tak lielaa aardiishanaas notiek...
Ruby- Estimable
1345. turam iksskjus lai viss butu kartiiba . Veseljojaties
minka200- Rookie
- Number of posts : 46
1346. laikam jaiet beidzot mācīties, tikko idzēru 1litru sulas, naktī skaidīšu uz toleti
1347. Paldies Minka200 :) buus jau buus labi, vinja man zhiperiiga meitene :lol: siiksta un dzimusi ciiniitaaja :D
Ruby- Estimable
1348. Jāiet laikam čučēt.!
Rīt agri jāceļas
Atā meitenes.!
Rīt agri jāceļas
Atā meitenes.!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala