AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 20 no 40
Lapa 20 no 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1358. a mēs vēl pagaidām pa pliko:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1359. Mums pagaidaam virs kaadi +15 veel turas! Zemaak neesmu maniijusi.
Cik Latvijaa graadi tagad? Aaaarpraats kaa nemanot pienaaca rudens un man veel kaa no vasaras ir iegaajies buut greizsirdiigai uz Latvijas jauko un silto sauliiti....
Cik Latvijaa graadi tagad? Aaaarpraats kaa nemanot pienaaca rudens un man veel kaa no vasaras ir iegaajies buut greizsirdiigai uz Latvijas jauko un silto sauliiti....
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1360. Buciiti ak laimīgā es arī NENORMĀLI gribu sniegu. Man tā patīk kad viss ir balts un tā.. tas ir tīk skaisti
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1361. ak kungs kas ārā darās!!!!!!!!!!!!!! tāds vējš un lietus!!!!!!!!!!!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1362. mees riit par godu Lurdesinjas sveetkiem dosimies uz sacensiibaam - nu vispaar meegjinaasim doties un cereesim ka muus neizmetiis aaraa no parka, jo diemzheel "skaljaakais" suns (kaads ir muusu jubilaars) nav iekljauts apbalvojamo sarakstaa :lol: :D Bet varam kanditeet uz taadiemn tituliem kaa:
1. Puppy (up to 1 year old)
2. Dog with waggiest tail
3. Dog handled by a child
(Basic commands: sit, walk on lead)
4. Dog with most like its owner
5. Dog most like to take home
6. Golden Oldies - (over 7 years for small dogs
& over 5 years medium/large dogs)
7. Rescued dog (dog which has been rescued)
8. Small dog
9. Medium dog
10. Large dog
Turiet par mums iikshkjus :lol: un kjepas!!!
1. Puppy (up to 1 year old)
2. Dog with waggiest tail
3. Dog handled by a child
(Basic commands: sit, walk on lead)
4. Dog with most like its owner
5. Dog most like to take home
6. Golden Oldies - (over 7 years for small dogs
& over 5 years medium/large dogs)
7. Rescued dog (dog which has been rescued)
8. Small dog
9. Medium dog
10. Large dog
Turiet par mums iikshkjus :lol: un kjepas!!!
Ruby- Estimable
1363. Jaiet gulet rita gara diena Palidzesu organizet Bezskirnes sunu izstaadi visi kam ir interese laipni gaidiiti Juglas iela 18F sakums ap 10:00
1364. SVEICU VISUS MUSU FORUMA UN PASAULES DZIIVNIEKUS PASAULES DZIIVNIEKU AIZSARDZIVBAS DIENAA!!!!
1365. Ehhhh, Eliin, tik laicinjsh jusu pasaakumam nav tas labaakais, veelu , lai sunju saimniekus tas nebiedee un veiksmi jums :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1366. Ruby, nezinu gan kur var un vai vispar var noskatities netaa LV princeses :(
Par to gjeerbshanos- es pagaidaam tikai Loru gjeerbju jo taa no aukstuma triic :D Lily skaidra un tad vismaz nav tik auksti bet Šerija jau arī sāk drebēt :( bet man kkā zheel vinjai vilkt drēbes jo vienreiz uzvilku un šī apgāzās gar zemi, sāka psihot un raut drēbes nost :lol: nezinu kas notiks ārā jo vinja visu laiku grib skriet. Jāsāk radināt pie drēbēm :D
Par to gjeerbshanos- es pagaidaam tikai Loru gjeerbju jo taa no aukstuma triic :D Lily skaidra un tad vismaz nav tik auksti bet Šerija jau arī sāk drebēt :( bet man kkā zheel vinjai vilkt drēbes jo vienreiz uzvilku un šī apgāzās gar zemi, sāka psihot un raut drēbes nost :lol: nezinu kas notiks ārā jo vinja visu laiku grib skriet. Jāsāk radināt pie drēbēm :D
1367. He-he,man shodien pastaigàjoties pa parku ziile uz galvas uzkrita sàpéja gan ;)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1369. Lily,parks liels,koks viens,bet tieshi man vajadzéja dabuut pa galvu :scratch: laikam ozolam neiepatikos
Silkite- Estimable
1371. ozols viens tajà pusé kur parasti staigàjam(pie màjas).bet ir jau citi tàlàk parkà kaut kur(parks ir paliels) :D
Silkite- Estimable
1372. shodien dikti raiba diena :) ir daudz bilzhu, bet zheel ka nav laika tagad vinjas apstraadaat un ielikt
Meitenes ieguva triis rozetes sacensiibaas un galvenais milzum daudz uzmaniibas :lol: :D tagad pieeedushaas un paargurushas gulj
Meitenes ieguva triis rozetes sacensiibaas un galvenais milzum daudz uzmaniibas :lol: :D tagad pieeedushaas un paargurushas gulj
Ruby- Estimable
1373. super,gaidiisim bildes
Silkite- Estimable
1374. Silkit - tev gadiijumaa nav kaada radnieciiba ar Einshteinu?? Runaa, ka Albertam aabols uz galvas uzkrita :D
Ronija- Moderator
1375. Hmm, mana siikaa laikam tieshaam saak kljuut pavisam pieaugusi :D Shoriit kaarteejo reizi aizmirsu vinju vannas istabaa, nu gaaas mums taa pa retam :D Un ko juus domaajat?? Vinja beidzot ir sapratusi, ka jaasaak chiiksteet, lai aaraa tiktu, peec 30 minuushu ieslodziijuma, atveru durvis, staav mans beerns tumsaa :)
Ronija- Moderator
1376. Ronija,ha-ha -ha .laikam vairàk kas liidziigs ar Njuutonu,tam tach àbols uzkrita uz galvas un ienàca doma par gravitàciju.tagad gaidu kad man buus kàda jauna ideja,no ziilés mosh nebuus dizhà,bet nu.. un par to palikshanu vannas istabà-mums siikais iestréga kad neviens nebija màjàs(ap 4 m) izmékléjàm visur kamér ienàca pràtà ieskatiiities vannas istabà.tur arii tumsà nabadzinjsh sédéja uz vannas paklàjinja,cik ilgi?!!nezinu,jo kad gàjàm prom shis skraidiija vél pa dziivokli.prieciigs gan bija péc atbriivoshanas. vannas istabà kàdu laiku pat negàja iekshà,bet tas jau laikam ir aizmirsies un ieceljo pa laikam,bet tikai ar kàdu kopà(nekad viens pats).esmu kopsh shii laika noblokjéjusi durvis un neveràs ciet ja neatblokjé(izmantoju zekji :D ).
Silkite- Estimable
Ronija rakstīja:1375. Hmm, mana siikaa laikam tieshaam saak kljuut pavisam pieaugusi :D Shoriit kaarteejo reizi aizmirsu vinju vannas istabaa, nu gaaas mums taa pa retam :D Un ko juus domaajat?? Vinja beidzot ir sapratusi, ka jaasaak chiiksteet, lai aaraa tiktu, peec 30 minuushu ieslodziijuma, atveru durvis, staav mans beerns tumsaa :)
Ārprāts, Ronij!
Patiesībā reiz man sanāca līdzīgi - pagalmā pārdzinu mašīnu un Mona iekāpa līdzi. Mašīnu noliku nedaudz tātāk no mājas durvīm un nāku uz māju. Tieku līdz mājāi, skatos, ka pretī brauc mašīna,meklēju Monu (jo parasti viņa rej uz svešām mašīnām, kamēr nav redzējusi, kas tur izkāps). Brīnos, ko tāds klusums un tad atcerējos, ka atastāju Monu mašīnā. Skrienu un skatos, mana meitene stāv uz krēsla un brīnās, kādēļ ieslegta viena pati mašīnā.
Jūtos sevī vīlusies, ka tā sanāca! :)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
1378. Ehhhh, atkal man tie vechuki sajuka :D Nu , protams Iizaks :D
Bet vannas istabaa iestreegshana mums periodiski gadaas :D
Bet vannas istabaa iestreegshana mums periodiski gadaas :D
Ronija- Moderator
1379. Ronija,sajaucàs biezhi jau.shodien mammai stàstiiju pa ziili un nez kàpéc shai pràtà arii Alberts ienàca,ne Njuutons tu vannas istabas durvis nevari kaut kà ieblokjét?nu kaut vai ar zekji
Silkite- Estimable
1780. Ha , vai nu mees ar tavu mammu uz viena vilnja seezham :D
Nee, nekaada blokjeeshana, vannas istabaa ir paklaajinjsh , uz kura Vikijai pa retam miseejaas, vinja domaa, ka taa vinjas WC. Taa, ka durviim buus buut ciet :D
Nee, nekaada blokjeeshana, vannas istabaa ir paklaajinjsh , uz kura Vikijai pa retam miseejaas, vinja domaa, ka taa vinjas WC. Taa, ka durviim buus buut ciet :D
Ronija- Moderator
1381. aaa ,skaidrs ;) juus abas no viena koka nokritushas (tas par Njuutonu un Albertu :D )
Silkite- Estimable
1382. Es pat driizaak teiktu mums viens un tas pats koks uz galvas ir uzkritis :D
Ronija- Moderator
Lapa 20 no 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Lapa 20 no 40