AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 19 no 40
Lapa 19 no 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1332. Sveiki visiem mes bijam laukos uz divam dienam. tagad esam atpakal un turpinu ciitigi pelnit naudinu un Shanele visu dienu galaikoties kopa ar manu mammu pa maju.
1333.Aha , es jau šodien naudas pelnītāju Elīnu satiku Ķīpsalā
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1334. Mariinj
bet tas ir traki nezinu cik man samaksas jo maksas pa 4dienam kopaa, bet sodien tikai 40 savacu karittes tas ir 4ls Ritaa vel tiksimies un parit arii
bet tas ir traki nezinu cik man samaksas jo maksas pa 4dienam kopaa, bet sodien tikai 40 savacu karittes tas ir 4ls Ritaa vel tiksimies un parit arii
1336. aha mēs ar Elīnu strādājam kā trakas.......
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1338. Eliin - Niiderlandee vispaar nekaada izgliitiiba nav obligaata (taa vismaz bija kad tur dziivoju) beerni seedeeja maajaas ja gribeeja un celjoja apkaart pa pasauli liidzi saviem vecaakiem :lol: to vinji uzskatiija par vislabaako izgliitiibu! Un neteikshu ka vinji buutu izcili stulbi - gudri un turiigi gan - vismaz lielaakaa dalja :lol: :D
Bet varbuut tas ir kaa cita sekas....
Bet varbuut tas ir kaa cita sekas....
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby- Estimable
1342. Lily helovīni ir 31.oktobrī.!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1343. hahaha, šodien skolotāju diena. Sassaa mūsu klasei vadija stundu. Tas bija tizli, neviens nedzirdēja viņas izmisīgos kliedzienus ''bļāviens aizverieties un apsēdieties vietā!'' nabadzīte Bet bija jautra diena, es pasākumā bish uz skatuves izgāzos jo 3x sajaucu tekstu bet tāpat visa skola rēca
1345. aaa un vācu valodu mums vadīja divas 9. klases meitenes un mums tieši bija paredzēts kontroldarbs..... stunda sākas :'' nu tā, izvelkam špikerīšus.... es ļauju špikot, darīt dajebko galvenais nesakiet parapēlklasei un skolotājai'' daudzi pat aizgaja uz biblioteku pakaļ vācu-latviešu vārdnīcai :lol:
Skolotajas bija pārģērbušās visādos šausmiigos tērpos un vel + divas stundas es nogulēju :D takā kopumā diena jautra, pēc stundām gājām atdzīmēt draudzenes dzimeni :D
Skolotajas bija pārģērbušās visādos šausmiigos tērpos un vel + divas stundas es nogulēju :D takā kopumā diena jautra, pēc stundām gājām atdzīmēt draudzenes dzimeni :D
1346. man sodien bija diez gan jauka diena darba esmu nogurusi,bet jasak puceeties un jataisas uz draudzenes dz.d
eh... bet ja juuus zinatu kads man ir slinkums
eh... bet ja juuus zinatu kads man ir slinkums
1347. Tiko mājās. Dzīve ir ideāla.! Mans mazais mīļums jau čuč.!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1348. Šodien pirmo sniegu ieraudzīju un tas padarīja manu dienu vienkārši brīnišķīgu! :rendeer: :icon91:
1349. brijnishkiigu?? :shock: ja es ieraudziitu sniegu man butu sabojats gariigais :D kur tad tu sniegu redzēji?
1350. mes ar sheriju shodien pabraukaajaamies ar mashiinu :lol: vinjai pat tagad jau patiik, nesiekalojas :))
Pēdējo reizi labojis Lily Sestdiena Oktobris 03, 2009 7:51 pm; labots 1 reizi
1351. a es shodien biju ciemos pie pekinieshiem :love2:
P.S. mazuliishi paardodas :)))
P.S. mazuliishi paardodas :)))
1353. Braucot ārā no Rīgas pirms Vangažiem bija sniedziņš plānā kārtā mežā! :) Lily es jau ar negaidu aukstumu. Bet kas tur bija par skaistumu - sniedziņš, saulīte, zeme kūp... :love2: Mmmm... Dievīgi! Žēl, ka fotoaparātu nepaņēmu! :icon103:
1354. jéééééééé super,sniedzinjsh tad jau driiz slépes no skapja jànjem laikà ;)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1355. vai visas skataas LV princese 2009? :suspect: :D Es par Simonu! :) Ir vel dažas kas tā iepatikās bet dažas ir nu galīgi.... ārā no šova.... :lol: shodien izbalsos jau 8ņas! Bet kā baumo Simona izturējusi vismaz 3 kārtas
1356. WOW Latvijaa jau sniegs Kaa jums ar ziemas apgjeerbiem - vai jau velkat suniishiem? :scratch: nezinu kad saveejaam saakt atkal, zinu ka jau atradushas, peedeejo dreebiiti uzvilkaam labi ja februaarii :lol: buus gruuti tagad pleesiis nost,stiiveesies...
Lily - nezini onlinaa kaut kur var paskatiities taas Latvijas Princeses?? Pagaashgad (vai aizpagaashgad - vairs neatceros) vareeja tvnet.lv skatiities, bet shogad neredzu tur video nevienu...
Jaukas bildes :D kuceeni vienkaarshi dieviigi :love2:
Lily - nezini onlinaa kaut kur var paskatiities taas Latvijas Princeses?? Pagaashgad (vai aizpagaashgad - vairs neatceros) vareeja tvnet.lv skatiities, bet shogad neredzu tur video nevienu...
Jaukas bildes :D kuceeni vienkaarshi dieviigi :love2:
Ruby- Estimable
1357. Vikija jau ir atklaajusi gjeerbshanaas sezonu, nu jau no kreklinjiem esam paargaajushas uz dzhemperiem un pat plashkjiiti pa virsu :( Ir auksti:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Lapa 19 no 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Lapa 19 no 40