AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 11 no 40
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1138. shausmas gan .ceru,ka shàvéjs dabuus no vecàkiem pa kaklu.veseljojies
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1139. Shaubos vispaar, ka vinja vecaaki to uzzinaas. Bet mans teetis gan pateica :'' Es vinjam acis izbakstiishu!!''
1140. Šausma Lily Es jau nju gan to tā neatstātu! Pieprasītu lai sīkā puņķa vecāki apmaksā Tev ārstniecības izdevumus. Kaut kāds idiotisms..
1141. Nu tur jau taa lieta, ka es neaizbraucu ar aatrajiem uz slimniicu, ja butu braukusi tad vinjam vajadzetu visu apmaksat bet takaa es pati.... un zales jau ar nebija dargas tik 1 ls :D
1143. Phe, viņš 100% pateiks kas tas bija netiishaam un man jau tachu nekas nopietns nekaish....
1144. es Tavā vietā Lily par spīti brauktu ar ātrajiem un plus vēl policiju izsauktu, lai soda bērna vecākus par neaudzināšanu! :Icon30:
1145. nu kas tur uztraucaas par kautkadu idiotu ar kakjeni? Mums skola ir daudz kas noticis un vienigais ko policijas varetu pateikt ir ''nu jaa, taadi tie berni musdienaas ir''
1146.[b] Kas man par daļu, ka mūsdienās ir tādi bērni. Lai policists strādā un izdomā, ko darīt ar to puņķi. Ne jau zini, tas cilvēkam kaifu sagādā, ka dažs idiots cilvēku bez maz vai aklu pataisa. :icon70:
1147. Es kādu ieshu uz ielas piekaut un teikshu- sorry, man netiishaam
1148. Jā tas sīkais "puņķis" tik tiešām nav normālks zinu viņu no skolas.
Kādreiz viņš man arī kautko sita pa kājām u.t.t., bet viņš vispār ir baigi lecīgais, ebt uz mani vair snelecās, jo vienreiz noliku pie vietas. Šodien man gribējās viņam pieiet klāt un pateikt "ja tu vēlreiz kautko Karolīnai izdarīsi es tevi dzīvu aprakšu un tu vari sākt lūgt Dievu, lai viņai nekas nopietns nav.!" bet diemžēl viņš kautkur pazuda un atlikušo dienas daū viņu neredzēju :(
Kādreiz viņš man arī kautko sita pa kājām u.t.t., bet viņš vispār ir baigi lecīgais, ebt uz mani vair snelecās, jo vienreiz noliku pie vietas. Šodien man gribējās viņam pieiet klāt un pateikt "ja tu vēlreiz kautko Karolīnai izdarīsi es tevi dzīvu aprakšu un tu vari sākt lūgt Dievu, lai viņai nekas nopietns nav.!" bet diemžēl viņš kautkur pazuda un atlikušo dienas daū viņu neredzēju :(
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1149Diez kas nav.. :x Veseļojies!
Lily, kurā skolā mācies?
Lily, kurā skolā mācies?
Pēdējo reizi labojis Sanita Pirmdiena Septembris 21, 2009 7:14 pm; labots 1 reizi
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
1150Kad būs kāds fotokonkurss? :)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
1151. Buus buus :) tieshi domaaju, ka jaaizsludina :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1152. arpats Lily es to taa neatstatu tas jau nekas ka nekas tarkas tev nekaish bet vareja but trakak un lai vins dabun katriigu maciibu, skola ta nevar uzvesties...
1153. oo jaa kads konkursins dreeetu, bet tikai vel luudzu ne pa rudens temu kaut ko citu,jo rundens vel tikai sacies brrrr...., varma atri vienu kaut kadu un tad rudens
P.S biju sodien patversme. sunim ar kuru radiishu paraug demnonstrejumus 4.oktobrii beskirnes sunu izstade. sodien samaciju jau -sedi,guli,stavi,hop,velies un grozies jaiemacas vel tikai iept normali pie pavadas un vel sis tas
P.S biju sodien patversme. sunim ar kuru radiishu paraug demnonstrejumus 4.oktobrii beskirnes sunu izstade. sodien samaciju jau -sedi,guli,stavi,hop,velies un grozies jaiemacas vel tikai iept normali pie pavadas un vel sis tas
1154. hey Ronija,tà kà tev patiik ést ko interesantu un forshu,tev ir jàizmégjina "pierrade".tas ir karsts akmens(kuru silda,lai buutu karsts) un cep galjinu virsuu(bez eljljas vai sviesta)..sagriezh gabalinjos péc savas izvéles galju un acu priekshà cep.baigi jautri ja cieminji,nav jàgatavot ést.iznjemot piedevas ir jàsagatavo(kartupeljus,salàtus utt).ieliku tev bildes, lai zini kàds akmens izskatàs,ja nav redzéts :D
Silkite- Estimable
1155. EEEEEEEEEEE, Silkit, nekaardini. Es Shveicee noskatiiju siera cepamo uzparikti, bet rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, pie mums to riktiigo sieru nevar dabuut, bet tas ir ttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik garshiigs :( Taa arii toreiz nenopirku:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1156. Paldies meitenes, nu man būs tā, ka ja man tagad dēļ traumas pasliktināsies redze (kas var būt) tad tas puisis buus kriminālatbildiigs + viņam nekas cits NEATLIKS kā maksāt visu ārstēšanu un + mani vecāki apsolija viņam izbakstīt acis un norakt... Diezkas nav, tikko parādijās vēlviens asins izplūdums.... Man pectam klasesbiedri teica, ka tas puisis visu dienu bijis kā uz adatām.. Diezvai viņš vispār ir tiktāl aizdomaajies ko varēja izdarīt ja būtu trāpijis mazliet augstāk, es būtu akla un man šķiet tas puisis tad arī, aci izsist jau nemaz nav grūti....
1157. man sagribejas apeest kaut ko garsiigu lasot par sieru siekalas saskreja mutee
1157. Silkiit lūdzu vairāk tā nedari!!!![flash][/flash], es arī gribu tādu.....mmmmmmmm garšīgu ēdienu!!!!!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1159. Ronija,vajadzéja nopirkt.sieru jau kaut kà piemeklétu,galvenais ka uzparikte ir :D nàkoshreiz paskaties péc raclette uzpariktes ;)
Silkite- Estimable
1160. Lily, bet tā ir jādara kā vecāki saka. Savādāk, ja ne Tu tad kāds cits no viņa rokas tiešām varēs gūt smagu traumu, ja viņš nemācīsies no savām kļūdām.. :suspect:
1161. Màrinj,tà kà tu biezhi paceljo,nopér sev un atved Ronijai.buusiet apmierinàtas
Silkite- Estimable
1162. es tak bieži neceļoju.....un tagad vispār krīze
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Lapa 11 no 40