AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 25 no 40
Lapa 25 no 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1423. super,tev pirkstinji nesàp shodien? :shock:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1424. Silkit, ja godigi, man ne tikai pirkstinji shodien saap, jo vakar veel visu dienu pamatigi daarzaa nostraadaajos, bet izdariiju visu visu (fuu, man bij arii paliigi), ka ja pat uznaaks lielais slinkums, tad varu shogad vairs nebraukt :) Nu un tad man saakaas otraa mainja ar forumu :D Bet pashai prieks, un gandariijums, jo izdariiju vairaak nekaa plaanoju:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1425. tagad jàdodàs pelniità atpuutà
Silkite- Estimable
1426. Kaaaaaaaaaa?? Jau pensijaa?? :icon207:
Ronija- Moderator
1427. tu mani pàrprati es domàju ka tev jàatpuushàs tà kàrtiigi shodien!!!!
Silkite- Estimable
1428. Nu es jau arii tagad slinkoju uz vella paraushanu un nedaru neko, lai gan vajadzeetu :) Bet riit tak arii diena, vai ne? :D
Ronija- Moderator
1429. nu ,bet protams :D més arii shodien sliknojam
Silkite- Estimable
1430. MANI ŠODIEN VIENA ČIGĀNIETE RĪGAS TUNELĪ GANDRĪZ APZAGA.!!!!!!!!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1431. Sassa man kaut kad vasaara ari ta gadijas, atlikuso dienu ka apnarkojusies jutos
1432. Jā man tas pats. man isu dienu tāds šoka stāvoklis.
Galvanais ka es gāju ar draudzeni ārā no tā pazemes tuneļa jau pa trepēm un es VISPĀR nejutu, ka man kāds taisa somiņu vaļā (tik meistarīgi) un tad viņa netīšām savu roku atsita pre tmanu taisot vaļā somiņu. es tāda paskatījos un man tāds šoks bija es paskatos man somiņa vaļā un viņa uzreiz novāca savu roku nost. Es tāda skatos uz viņu ar tādu skatienu ķipa "ko tu daune vispār te ieodmājies darīt" un tad viņa arī apmulsa, jo es pieķēru ka viņa gribēja zagt un tad viņa ātrā solī gāja prom un uz mani pateica "urot"
vnk tas bija TIK šausmīgi pretīgi.
Es jau domāju tajā brīdī braukt viņai virsū vai nē, bet nolēmu to nedarītu, jo viņa bija no tām, kas mani nogrūztu pa trepēm un pēc tam vēl atspārdītu un + sasauktu savu bandu, tāpēc es paklusēju.
Galvanais ka es gāju ar draudzeni ārā no tā pazemes tuneļa jau pa trepēm un es VISPĀR nejutu, ka man kāds taisa somiņu vaļā (tik meistarīgi) un tad viņa netīšām savu roku atsita pre tmanu taisot vaļā somiņu. es tāda paskatījos un man tāds šoks bija es paskatos man somiņa vaļā un viņa uzreiz novāca savu roku nost. Es tāda skatos uz viņu ar tādu skatienu ķipa "ko tu daune vispār te ieodmājies darīt" un tad viņa arī apmulsa, jo es pieķēru ka viņa gribēja zagt un tad viņa ātrā solī gāja prom un uz mani pateica "urot"
vnk tas bija TIK šausmīgi pretīgi.
Es jau domāju tajā brīdī braukt viņai virsū vai nē, bet nolēmu to nedarītu, jo viņa bija no tām, kas mani nogrūztu pa trepēm un pēc tam vēl atspārdītu un + sasauktu savu bandu, tāpēc es paklusēju.
sassaa- Hero
1433. mums tā gandrīz gadījās pie Katedrāles, labi ka Minka200 pamanīja un tā manai meitai nepaspēja izvilkt maku no somiņas
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1434. Kad es biju maziņa es ar mammu biju aizgājusi uz ciru un manai mammai pārgrieza somiņu un izzaga maku :((
sassaa- Hero
1436. uz kàdiem kursiem??pa ko màciisies
Silkite- Estimable
1437. Elina mani kaardina....vinja bus kinologs ehh, man vel dazhi gadinji jaapagaida...
1438. Ehhhhh, es arii shogad pieteikshanos shiem kursiem nokaveeju :( Buus jaameklee Krievijaa.
Lily, ko izleemaat ar Favoriitu dariit? Paliksiet tur pat?
Lily, ko izleemaat ar Favoriitu dariit? Paliksiet tur pat?
Ronija- Moderator
1439. Ronij, nu tur jau protams visiem sapūderēja smadzenes, ka tagad buus vel labaak, vares braukat uz vairakam valstim un taa bet es ta skatos neviens nebeeg no ta Favoriita..... Oma jau domaa, ka japaliek tepat jo nav citu klubu uz kurieni iet un jaskataas kas mainiisies favoriitaa.. aiziet jau vienmer paspes, bet atpakalj nenjems.
1440. Personiigi es zinu daudzus , kuri ies prom, arii daudzus no tojiem. Klubi uz kuriem paariet ir. Pagaajshnedeelj, tika pieregjistreets veel viens, kuraa buus stingri noteikumi attieciibaa uz vaislu.
Ronija- Moderator
1442. Rīt ar klasi BEIDZOT brauksim uz anatomijas muzeju (es to gaidu jau no 5. klases)
Es jau domāju, ka nekad neaizbrauksim, bet beiidzot sagaidīju (kā nekā labs nāk ar gaidīšanu)
Lielākais iemesls kāpēc gribu braukt uz turieni ir tāds, ka gribu redzēt smēķētāja plaušas
Es jau domāju, ka nekad neaizbrauksim, bet beiidzot sagaidīju (kā nekā labs nāk ar gaidīšanu)
Lielākais iemesls kāpēc gribu braukt uz turieni ir tāds, ka gribu redzēt smēķētāja plaušas
sassaa- Hero
1443. Vooov super sassaa!! tas ir arii mans sapnis Vel es gribu uz mediciinas muzeju- redzeet lentenjus un embrijus
Ar kura priekshmeta skolotaju braucat?
Ar kura priekshmeta skolotaju braucat?
1444. Kluba dibinaaataaja ir Nataalija, kura agraak bija Grand Imperial.
Ronija- Moderator
1446. Tagad man gruuti teikt, jo vieniigo, ko pazinu (personiigi) bija Nataalija. Taa, kaa vinja tagad ir prom, un ir piedaavaajusi darboties vinjas klubaa, tad to arii esmu pienjeemusi, un taa darishu :)
Ronija- Moderator
Lapa 25 no 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Lapa 25 no 40