AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 26 no 40
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
Lily rakstīja:1437. Elina mani kaardina....vinja bus kinologs ehh, man vel dazhi gadinji jaapagaida...
1449. tas jau tikai ka pirma klasiite vellaak vel ir daudz kas jadara un jaiemacas
Buciitis rakstīja:1447. Kas tad paliek Grand Imperial galvenais?
1451. Maijas Linnjik meita paliek par galveno :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1452. nu man taa kauns teikt bet es 100% neesmu parliecinata, zinu to ka pec beigsanas varu atvert savu audzetavu bet tur jabut kaut kam vell lai to dariitu,bet tas mani neinterese, vel neesmu ta kartiigi nolemusi ko talak dariit,jo LV vispar saja joma nav profesiju valstii atziitu un izsisties ir gruti.jabut baigajam bosikam
tajos 9 menesos es izgliitosos un centiitsos saprast kas no ta visa mnai interesee visvairak, varbut uz tiem pasiem veteim aiziesu
tajos 9 menesos es izgliitosos un centiitsos saprast kas no ta visa mnai interesee visvairak, varbut uz tiem pasiem veteim aiziesu
1453. Khi khi khi , ta jau vareesi pie mums ciemos naakt :)
Ronija- Moderator
1454, nu bail man no tiem vetiem es tacu nevareesu uzkeerst nabaga dziivniecinu ja vle tur buutu tikai par suniem bet tur jamak apauglot govis un zirgi
1455. Vieniigaa lieta, kas mani ir attureejusi no staashanaas vetos - ir dziivnieku eitanaazija:( Es to laikam nevareetu izdariit, bet ja izdariitu, kauktu meeneshiem
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
1451. Maijas Linnjik meita paliek par galveno :)
1456. aaaa, kad mes meklejam otru sunjuku bijam pie vinjas ciemos.... nu tada videja chi kuciite.... nenopirkaam jo mamai nullites c/r un pectam vinja viena izstade mani redzeja ar Sheriju taa pamatiigi ieplestaam aciim nopeetija Sheriju un izskatijaas paarsteigta Un tagad kad 6dien izstadee ar Lorinju apgaajaam vinjas kuci tad arii neizskatijas laimiiga, kjipa ''atkal jau tā sīkā'' Pirms ringa vel staveja un noskatijas kaa es Loru lieku staajaa....
Pēdējo reizi labojis Lily Pirmdiena Oktobris 12, 2009 9:03 pm; labots 1 reizi
1456. bet ja tu redzeetu ka tas suns mokas,tad ta nejusots es domajuu,bet ne katrs vets ar to nodarbojas manupraat. kaa tu isti ir es nez
1457. Jaa bet ir arii daudzi "gudriishi" saimnieki, kas savus dziivniecinjus atved iemidzinaat bez iemesla, jo tie ir apnikushi. Es baidos, ka mana maaja driiz paarveerstos par zoo, jo es tak visus stieptu maajaas.
Ronija- Moderator
1458. jaa ir redzeti ari sludinajumi ar tekstu ''atdodu suniti labas rokas ja neatradisies saimnieks līdz ceturtdienai (5dienai,1dienai) tad viņš tiks iemidzināts'' ... aaarpraats!!!!
1460. Pagaidaam neizpaudiishu, kameer visas formalitaates nav nokaartotas:) Tikliidz buus - taa pazinjoshu, labi?:)
Ronija- Moderator
1462. super ka Eliina grib buut vetàrste :icon67: mes varésim braukt pie tevis ciemos un pateikties(apchuràt )
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1463. Silkit gribet ir viens,pacisam kaut kas cits tiekties uz to un sassniegt merkus,zinu to ka nevaresu to,redzes ka bus pec kursu beigsanas varbut domas mainiisies,jo tu kartiigi "skalo" smadzenes, varbut skalo nav pareizas vards, bet stast visu ko cilveeki dara nepareizi attieciiba pret suni (selekcijas rezultati un ta talak)
1464. tiem kam ir sunji-dzheki!!!! vai sagaidot màjàs vinjam no priekiem sacéljàs? zinu ka jautàjums ir stuulbi-traks,vienkàrshi interesé.manéjam vienmér saceljàs kad atnàku màjàs,bet péc pàris sek. viss ir savà vietà :icon51:
Silkite- Estimable
1467. smejies,smejies Eliin,man arii nàk smiekli,bet gribàs tachu uzzinàt kà citiem iet...ar to.es kaut kà agràk to neievéroju,bet nu jau labu laika tas ir manàms.més sméjàmies ar viiru ,ka kastràcija operàcija nav izdevusies,aizgriezis garàm(tas tà jokam,bet viss ir ok.)
Silkite- Estimable
1468. Bijām šodien ar klasi anatomijas muzejā.
tas bija ĀRPRĀTS.! tur bija 300 galvaskausi apmēram 30 embriji tajās burciņās sun lielākā daļa kropļi :(
+ vēl tur bija viens ciklops (cilvēks ar 1 aci) un vēl visādas pataloģijas.
Nebiju gaidījusi, ka tur būs tik forši ;D
tas bija ĀRPRĀTS.! tur bija 300 galvaskausi apmēram 30 embriji tajās burciņās sun lielākā daļa kropļi :(
+ vēl tur bija viens ciklops (cilvēks ar 1 aci) un vēl visādas pataloģijas.
Nebiju gaidījusi, ka tur būs tik forši ;D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1469. kur shie njéma ciklopu? :D
Silkite- Estimable
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Lapa 26 no 40