AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 27 no 40
Lapa 27 no 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1472. tas no mammas vai no téva iedzimis???
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1473. Ronij - ja gribi buut Vets bet neveelies sunjus iemidzinaat, tad tev jaabrauc pie manis dziivot te ar likumu ir aizliegta nevajadziiga/nepiemeerota dziivnieka iemidzinaashana :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1474. Aha, Ronija jau kraamee mantas :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1475. Ronij - buus jautri Bet gan jau nav tikai te, bet citur Eiropaa arii :)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kaads ir nogarshojis sho jaunumu - sunju jogurtu www.petzerts.com ?? Vai ir veel kaadi citi sunju jogurti maniiti?
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kaads ir nogarshojis sho jaunumu - sunju jogurtu www.petzerts.com ?? Vai ir veel kaadi citi sunju jogurti maniiti?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1476. jums baigà vétra Riigà-Latvijà? lasiiju zinjàs,ka neiesaka bérnus uz skolu laist
Silkite- Estimable
1477. aaaaaaaaaaaa laiks ir vienkaarshi shausmiigs mans suns mani pasuutiija un pateica ka laukaa churaat varu iet es pati
1478. AARPRAATS, aaraa taads laiks, ka mums skolaa izziņoja trauksmes situāciju (vai ka vinja tur pareizi saucās, nu tā ko pa radio un TV izzinjo) un teica, lai pes skolas pa taisno uz mājām... Bet citiem berniem tak taalu jaaiet un jabrauc!! Varejam nenakt labak uz skolu braucot maajaas man viss izskatijaas kaa peec kara! Mums elektriiba no rita nebija un tagad ar raustaas, uz vadiem uzkritis beerzs, tagad brauc ugunsdzeseji.... Visi celji ar zariem un koku atlūzām.... šausmīgi
1479. :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:1472. tas no mammas vai no téva iedzimis???
1480. ja tas bija man domaats- kas tieshi iedzimis? :D
1481. lily,bezpaliidziigums. ai,traki gan jums tur iet.es lasiiju ka polijà,vàcija un austrijà arii kas liidziigs gaidàms.
Silkite- Estimable
1483. ja tu domà par vétru!!!tad nav nemazàkas minjas.es viiru biedéju ka vétra tuvojàs vàcija(pashlaik vinjsh atrodàs Berliiné) un ka màjàs nevarés atlidot
Silkite- Estimable
1484. Tas ir tragjiski, ka taa vertra taa ieilgst Nāksies tavam viirishkjim padziivot Berliinee kaadu laicinju
1485. nu mopshi taadi ir, ja apkriit uz muguras tad atpakalj tikt ir probleemas jo vinjiem taada forma :D man vinjus pat daudz vieglak uz svariem ir nosveert augshpeedus, tad vismaz nekustaasSilkite rakstīja:1481. lily,bezpaliidziigums...
1486.Nāksies tavam viirishkjim padziivot Berliinee kaadu laicinju [/quote]
pédéjie jaunumi,ka shodien nebrauc màjàs(kaut plànots bija).tikai riit pa dienu,ja nebuus mana gaidàmà vétra :D ar sniegu
pédéjie jaunumi,ka shodien nebrauc màjàs(kaut plànots bija).tikai riit pa dienu,ja nebuus mana gaidàmà vétra :D ar sniegu
Silkite- Estimable
1487. interesantas lietas ar tiem mopshiem kad tie dodas uz jaunajàm màjàm???
Silkite- Estimable
1488. Nee, vel pat nesaakaam domaat par saimnieku mekleeshanu, pat barot nesaakaam jo piena ir ljoti daudz pacik vinjas divas, gulj tik augshpeedus un bauda dziivi
1489. tiem nu gan laba dziive.
Silkite- Estimable
1490. sodien bija meistars slaboja manu datorinu vinam bija kaut kas noticis,bet tagad viss kartiba.
nesen biju araa tas ir viens aarprats kas tur daraaas,ja Shanele nepiisktetu ka griba ara pa lielam,tad nemaz nebuutu tur radijusies.
mums sodien skaistum kopsanas diena apgriezam nadzinus un driz planoju lik mazo velninu vanna.
nesen biju araa tas ir viens aarprats kas tur daraaas,ja Shanele nepiisktetu ka griba ara pa lielam,tad nemaz nebuutu tur radijusies.
mums sodien skaistum kopsanas diena apgriezam nadzinus un driz planoju lik mazo velninu vanna.
1491. shaneli pa gaisu neaizpuuta?
Silkite- Estimable
1493. man uz stundinju bija elektriiba pazudusi.. nesaprotu ko cilveki darija majas agraak kad nebija elektriibas :D Vienigais ko es dariju- mekleeju ko eedamu un slepeju klavieres, jo nav tak ko dariit :DDD maciities tumsaa ar nagribaas :D
1494. Jā laisk ārā vnk ideāls.
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1495. man arii ir jàsalabo lietussargs vai jàpérk jauns.man ir kàts un lietussarga cepuriite atsevishkji (sapliisa kaut kà):D var lietot kopà ja nav véja un stiprs lietus.
Silkite- Estimable
Lapa 27 no 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Lapa 27 no 40