AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 16 no 40
Lapa 16 no 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1260. Maarinj taapeec ka vinji shkjeljaas ljoti (visi putnu kauli) un taadeejaadi visaadas nelaimes var notikt,jo kad sashkjeljaas tad vinji ir asi kaa adatas...... Jeeli taa neshkjeljaas.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1261. aha citus kaulus no vistas jau nedodu, bet kaklinjus speciāli viņām vārīju, un pavāru tā ilgāk, tad viņi mīksi tie kauliņi
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1262. Manéjais no zvaigzniitém véma,tagad bail dot :roll:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1263. mums gan nekāda vaina......vai Silkjiit ar devi tādas zvaigznītes Brite smile zobiņiem?
Māriņa- Estimable
1264. vot ka par firmu bija neatceros(tas bija vasarà).pirku sunju uzturu veikalà,bet tresho riezi kad éda véma kà traks(divreiz atsevishkjàs reizés),bet viss labi beidzàs.nu vairs nedodu.Pro plan man patiik miigstie vijumi,tad nogriezhu gabalinju un labpràtiigi shi sho éd bez vemshanas :D
Silkite- Estimable
1265. tikko atbraucu no zobaarsta, baigi dzilji anesteeziju ieduura man pat viena auss ir nejuutiiga :lol: Jauki pasmeejaamies ar dakteriti, parunajam par dzivi un par manu zilo aci :lol: Tagad jakaarto virtuve, jaamazgaa trauki un tad vareshu iet ara ar sunjiem :)))
1266. Ehh tiko pamodos :D Būtu jau gulējusi līdz 14:00, bet mazais razbainieks nelika man mieru un lika celties aušā un spēlēties ar viņu :D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1267. cepās ābolkūka, gaļiņa un klāt biešu-siera salātiņi.
Māriņa- Estimable
1268. MMM maarinj, izklausaas gardi. Man garsho salaati :D A man shodien jaaiztiek ar mcdonalds un čipsiem :D Šodien biju rigā, ujjj ko tik neredzēju :D pat neatceros visus notikumus, biju uz ceļa gals 4 3D, SUPER! :)
1269. aha tagad skatīšos :Sreku un ēdīšu ābolkūku:)
Māriņa- Estimable
1270. Malacīts Lily, es gan šodien pa māju ..
Māriņa- Estimable
1271. Tikai man daudz nauda iztērējās :roll: man vienmēr atbraucot mājās un skaitot naudu ir tāda škrobe...'' nu es tak vareeju iztikt bez popkorna.. man nemaz tos auskarus nevajadzēja'' Mēs ar māsu tagad krājam naudu un es skolā vairs nepērku saldumus :lol: , iisteniiba tagad paskaitot cik naudas esmu noēdusi neveslīgos sūdos tur parādītos kāds piecciparu skaitlis :lol:
1272. Jā maarinj es arī skatos šreku un ēdu mammas taisīto keksu :D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1273. shodien visu dienu slinkoju - lasu graamatu,chekoju inernetu u.t.t. peec tam vakaraa droshi vien sev paarmetiishu ka neko neesmu jeedziigu izdariijusi
Nevaru izdomaat vai braukt riit uz izstaadi Belfaatsaa (UK) it kaa jau gribeetos, bet zheel sunenes uz visu dienu briivdienaa atstaat maajaas vienas
Nevaru izdomaat vai braukt riit uz izstaadi Belfaatsaa (UK) it kaa jau gribeetos, bet zheel sunenes uz visu dienu briivdienaa atstaat maajaas vienas
Ruby- Estimable
1274. RUBY! Tev jaabrauc obligaati un galvenais vakaraa bildes forumaa jaasalaade!!!!!!!! :))))) Es nekad neatteiktos no braukshanas uz izstaadi :DD Ja brauc tad obligaati njem fočuku liidzi :)
1274. eeh, jaaiet gulēt. Rīt trennēšu Šeriju un varbut kautko pafočēšu :)
1275. Man pashai tads prieks un lepnums par katru Sherijas pareizi izpildiito komandu :respect: Vinja ir ljoti apkjeeriiga, tagad piestraadaaju pie staajas un pie galda staajas :lol2:
1276. Ehhhh veel neesmu izdomaajusi - braukt vai nebraukt it kaa fochuku uzliku jau laadeeties ja nu kas, bet dikti negribaas pusi dienas mashiinaa seedeet - taals celsh shurp un atpakalj (4-5 stundas) + nenormaali agri jaaceljaas ja gribam tur buut uz 9.00 kad chihi ies pirmie nu kapeec vinjiem vajadzeeja pirmajiem iet?? Un veel pie tam garspalvainie ir pirmie!! Iizspalvainie ies ap pusdienaslaiku
Braukt vai nebraukt???? Laikam jau kad noguleeshu modinaataaju riit no riita - jautaajums buus izlemts :lol: :D
Braukt vai nebraukt???? Laikam jau kad noguleeshu modinaataaju riit no riita - jautaajums buus izlemts :lol: :D
Ruby- Estimable
1277. Ziilé uz sérkocinjiem braukt vai nebraukt
Silkite- Estimable
1278. ehh... ta esmu pargurusi no ta darba man rita vel peedeja diena juuhuuu , bet no 4dienas atkal kipsala kaut kada izstade
1279. Silkiit - zinu tikai to ka ja neaizbraukshu tad ljoti nozheeloshu gribaas suniishus paskatiities un pasen jau neesmu satikusi visus jaukos chihu show cilveekus :D vienmeer jau visi vieni un tie pashi un taa mees tur pachupojamies :lol: Bet diezgan sarezhgjiiti tas viss - celsh, agri jaaceljaas, veel nauda jaasameklee kur samainiit uz poundiem ..... aiiii jaapachiikst veel kaadas minuutes un tad jaapienjem leemums :lol:
Eliin - kas tev tur jaadara tajaas izstaadees?
Eliin - kas tev tur jaadara tajaas izstaadees?
Ruby- Estimable
1280. Ruby - man jadala loterejas kartiites, jaauzbazas sausmiigi cilvekiem bet nu vismaz kada naudina pasai sava nedaudz :)
1281. Tu tachu esi simpàtiska meitene,nevajadzétu buut problémàm ar uzbàshanos
Silkite- Estimable
1282. vai paldies nu problemu jau nav,jo kadus 2 gadus jau piestradaju taja firma un esmu pieshavusies ka tas jadara , bet ir jastav kadas 5-7h kajasi un visu laiku javac tas loterejas,jo maksa nevis pa stundam bet gan par kartiisu daudzumu. piemerma saja izstade ir loti maz apmekletaju un ir loti gruuti savakt un cilveki ari nav atsauciigi.
1283. nu kàjàs stàvéshana ir traki un ja vél augstpapézhu kurpes-vàks esmu pati izbaudiijusi visu dienu kàjas :shock: traki
Silkite- Estimable
Lapa 16 no 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Lapa 16 no 40