AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 31 no 40
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1573. !!!!!!!!!!! Vai tieshàm nav nevienam pazinjas kas dziivo vàcija? :)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1576. Silkiit maasica dziivoja Hamburgaa, bet kopsh pagaajushaa gada vairs ne,piedod nevaru paliidzeet, pameklee mosh kaut ko google.de par public holidays :)
Lily - Pepiite bija nobarojusies uz 2 kg tagad ir 1,8 kg un mees ar vetu shodien nospriedaam ka vajag veel 100 gr noteikti izspiest, un tad redzees par naakoshajiem 100 gr vai 50 gr Visu konsultaacijas laiku traki smeejaamies par to grammu reekjinaashanu!
Lily - Pepiite bija nobarojusies uz 2 kg tagad ir 1,8 kg un mees ar vetu shodien nospriedaam ka vajag veel 100 gr noteikti izspiest, un tad redzees par naakoshajiem 100 gr vai 50 gr Visu konsultaacijas laiku traki smeejaamies par to grammu reekjinaashanu!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1577. Ruby,bet vinja neatceràs vai pagàjusho gad bija briivdiena 11 novembrii ???
P.S.-apskatiiju google,bet neko pa 11 nov nav teikts,pie mums briivdiena ir 11N. negribàs aizlaist uz vàciju ,bet tur veikali ciet.iipashi ka braucu speciàli kaut kam pakalj.
P.S.-apskatiiju google,bet neko pa 11 nov nav teikts,pie mums briivdiena ir 11N. negribàs aizlaist uz vàciju ,bet tur veikali ciet.iipashi ka braucu speciàli kaut kam pakalj.
Silkite- Estimable
1578. http://www.feiertage.net/ Siļķīt, cik šeit saprotu, tad 11. ir normāla darba diena
1579. paldies buciit un Ruby!!! tad jau noziimé ka ir ok. un varéshu iepirkties. savàdàk man ar vàcu valodu ir traki(vél kaut ko saprotu ja runà,bet kaut ko lasiit....mmmm).nezinu kà varéju nodziivot 6+ mén. vàcijà bez problémàm :)
Silkite- Estimable
1580. Silkiit - es jau varu vinjai uzjautaat, bet tas nebuus tik aatri :( es varu tikai caur draugiem.lv sazinaaties ar vinju,citus kontaktus diemzheel nezinu :(
Ruby- Estimable
1581. Ruby,uzprasi ja vari!!! :)
Silkite- Estimable
1582. Vai tu zini tur kaadu lielaaku shopping centru? Kuram ir maajaslapa? Var meegjinaat uz contaktos noraadiito e-mailu aizsuutiit jautaajumu - vai vinji tajaa dienaa straadaa?
Ok es tulinj logojos draugos.lv lai uzrakstiitu vinjai veestuli :)
Ok es tulinj logojos draugos.lv lai uzrakstiitu vinjai veestuli :)
Ruby- Estimable
1583 veikals saucàs "Galeria Kaufhof". preciizàk man Trier pilséta interesé :)
Silkite- Estimable
1584 Lote visu laiku uzmaacas gruutniecei Bet vinja neko- ljaujaas. Taa nu man sanaak ganiit Loti, lai vinja neapgruutina topošo maaminju
1585. Nopirku tikko iepriekšpārdošanā biļetes uz "Jauns mēness" 27.11.2009. 23.59
1586. Buciit, es jau nopirku pašā pirmajā dienā.... tā sastresojos, ka nebus vietu ka uzreiz pirmajaas biljeshu paardoshanas minuutees arii nopirku uz pirmizraadi :p:D tajaa dienaa uz skolu nebraucu :D
1587. Wow juus nu gan ciitiigas meitenes, biljetes jau kabataa, es nemaz neaizdomaajos ka buus tik milziigas rindas ka jaapeerk biljetes stipri pirms tam :(
Es tagad iegaadaajos taas pashas rakstnieces graamatu "The Host" pagaidaam nekur taalu neesmu tikusi, bet izskataas ka buus interesanta. Vai kaads ir lasiijis??
Silkiit - maasiica man atrakstiija ka Berliinee un Hamburgaa taa ir normaala diena - veikali visi valjaa, taa vairaak ir briivdiena skolniekiem, bet es 100% nevaru tev pateikt par to pilseetu kuru tu mineeji!
Es tagad iegaadaajos taas pashas rakstnieces graamatu "The Host" pagaidaam nekur taalu neesmu tikusi, bet izskataas ka buus interesanta. Vai kaads ir lasiijis??
Silkiit - maasiica man atrakstiija ka Berliinee un Hamburgaa taa ir normaala diena - veikali visi valjaa, taa vairaak ir briivdiena skolniekiem, bet es 100% nevaru tev pateikt par to pilseetu kuru tu mineeji!
Ruby- Estimable
1588. Ruby, paldies vélreiz. nu cik es te uzzinàju tad it kà nav veikali ciet,jéééé varéshu braukt shampuunu pirkt
Silkite- Estimable
1589. Ruby, es par "The Host" no Anglijas atvedu, jo tur bija lētāk! Bet neesmu izlasījusi! Nopirku šodien "Bada spēles" ("Hunger games"). Kāda ir lasījusi? Esmu tikusi līdz 124.lapai un ir interesanta :)
Ā un es darbā esmu ievazājusi Twilight sērgu
Buciitis rakstīja:1589. Ruby, es par "The Host" no Anglijas atvedu, jo tur bija lētāk! Bet neesmu izlasījusi! Nopirku šodien "Bada spēles" ("Hunger games"). Kāda ir lasījusi? Esmu tikusi līdz 124.lapai un ir interesanta :)
Vai tu biji viena no pirmajām 5ām, kura dabūja grāmatu par brīvu? :)
Man bija doma aiziet uz grāmatnīcu, bet nesanāca..
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
1591. manéjais shovakar kà no kjédes noràvies bija.staigàja viens(apkàrt nebija ne cilvéku,ne sunju) pats pa parku un réja bez apstàjas.ja apklusinàja péc pàris sec. sàka atkal.nez kàda musha sham iekodusi
Silkite- Estimable
1593. Ajame,paskaties kaiminjam logos :D
Silkite- Estimable
1594. Sanita, nē par brīvu nedabūju, bet dabūju 50% atlaidi :) Aizgāju vakarā pēc darba ap puspieciem un tad bija tikai 4 grāmatas palikušas! Starp citu, esmu izlasījusi līdz pusei un ļooooooooooooooooooooooooti patīk Interesanta!
1595
Mums kā reiz visi aizkari noņemti uz mazgāšanu, būs tikai 5dien, tā kā kaimiņi tagad var lūrēt manējosSilkite rakstīja:1593. Ajame,paskaties kaiminjam logos :D
ajame rakstīja:1595Mums kā reiz visi aizkari noņemti uz mazgāšanu, būs tikai 5dien, tā kā kaimiņi tagad var lūrēt manējosSilkite rakstīja:1593. Ajame,paskaties kaiminjam logos :D
Ajame, laba sakritība! :D
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Lapa 31 no 40