AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 37 no 40
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1723. otinjas jau man ir(parasti nàk klàt kad pérk uzachu kràsas komplektus).bet tàs trafaretes baigi ieintereséja :)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1724. Silkiit mums ir vienaada problema, bet taka esmu slinka dziivoju bez uzaciim vai ari uz kadiem lielakiem pasakumiem vnk nokrasoju ar uzacu kraasu un ir ok uz kadu laiku
1725. Buus tev arii Eliin trafaretes jàpérk nu neder kràsoshana (matinju kràsoshana ar spec.kjiimiskàm kràsàm).man tachu triis matinji piecàs rindàs(pàrspiiléjot)....
Silkite- Estimable
1726. aahah ka man patik tas teiciens par 3matiem 5 rindas nu ne man normali nesudzos pagaidam,bet ari ir planas dikti tas uzzacis japieaudzee
1727. Vot shito man viirs smiedamies ieteica par uzachu pàrstàdiishanu no donoriem né,tad es labàk ar savu uzachu ziimiliiti un trafaretém njemos!!!
Silkite- Estimable
1729. Eliin- ja tu doma to Permanento make-up tad nee, tas nav uz visu muuzhu bet uz ~diviem gadiem. pec diviem gadiem taa krasa sak palikt sarkana un atkal ir jaatetovee pa virsu. Manai mammai ir un nu sarkanas uzacis izskataas ljoooooti interesanti
1730. manai mammai arii ir,bet sarkanas gan nav un nepaliek, iet jau otrais gads. tik bàlàkas pilkushas kuras var pielabot ar uzacu ziimuli vai tetovét atkal.
Silkite- Estimable
1731. peec kada laika ap malaam saak palikt sarkans un tad arvien vairaak un vairaak... Vismaz taa ir gan manai mammai gan tantei... un kaa uzzinaju ta esot vienmer...
1732. vinjas sev sarkanas uzacis tetovéja??? man tà ir pirmà dzirdéshana!!!
Silkite- Estimable
1734. Nu man arī ir permanentais grims - gan uzacīm, gan acu līnijas, nu nepaliek man nekas sarkans un nekad nav palicis arī pirms korekcijas.....īstenībā ļoti ērts pasākums, ikdienā nav jākrāsojas:) ( man ar bija problēma ar tām uzacīm )
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1735. Man bail Màrinj,a ja nu neizskatàs ok uz manis?!!!
Silkite- Estimable
1736. nu es gāju pie meistares, kurai var uzticēties un ir zināma, varētu teikt pirmā kas Latvijā vispār to darīja. Kā arī pati redzēju meitenes, kuras bija viņas klientes. Sākumā uzziīmē un parāda uz tevis ar zīmuli un tikai pēc tam veido permanento grimmu kad vienojas ar klienti. Nu un kā man , tad sākumā ir bālāka krāsa, lai pierodi, pēc 2 nedēļām , kad ej otru reizi un kā teikt piekorekciju vai kā, tad vari arī jautāt lai veido izteiksmīgāku, spilgtāku toni , vai arī atstāt to pašu. Nu man jau bija arī korekcija un tagad es domāju, ka noteikti turpināšu, jo man patīk un ir ērti. Bet ļoti svarīgi ir meistars un pašas krāsas ko ievada( kā te dzirdēju, paliek sarkana krāsa) jo pati meistarīte ar ī par šo brīdināja, ka var būt pēc tam nepatikšanas, ja lieto lētus izejmateriālus, labot ir dārgāk un grūtāk kā taisīt no jauna.
Māriņa- Estimable
1737. kad buushu Riiga papétiishu tavas uzacis kaut esmu redzéjusi mammas,izskatàs ok..bet man par to tumshumu kràsas zinjà bail...nesen mumms pa tv ràdija sievieti kurai tika veikta uzachu tetovéshana(permamentais make-up) shausmas,lielas-treknas melnas uzacis dabuuja.samaitàja visu sejas izskatu.nàcàs njemt talkà làzeru iejaukshanos,protams pilniibà nepazuda,bet mazàk redzems, jo jàveic bija vairàk kàrt.secinàjums:dàrgi un ljoti sàpiigi lai izlabotu meistara kljuudas.
Silkite- Estimable
1738. jā, labot esot dārgāk un grūtāk nekā veidot no jauna. Tapēc jau man piedāvāja pelēk melnas, ne pavisam melnas, jo es ar sākumā no tā baidījos. Tagad jau pati esmu tā pieradusi, ka pat pašai jau prasās tumšākas
Māriņa- Estimable
1739. iespéjams ka kàdu dienu arii nobriediishu ...
Silkite- Estimable
1741. pàrsméjos, "es vienreiz nozagu pelnutrauku no restorana. pec nedelas restorans aizveras. " -shis man drausmiigi iepatikàs.
Silkite- Estimable
1742. Haha tik laba mājaslapa
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1744. greksudze-''Es regulāri sabiedriskajā transportā laižu gāzes un izliekos, ka neko nezinu. ''
1745. ĀRPRĀTS :D:D tiešām cilvēki eit galīgi crazy
http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=11266
http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=11266
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lapa 37 no 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Lapa 37 no 40