Aste gredzenā
+9
pita22
sassaa
Ruby
Silkite
Dream
Ronija
Lily
Eliina
ajame
13 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Re: Aste gredzenā
Izstades tojam aste nedrikst buut gredzena,ja tev suns nav izstadem,bet gan ka gimneses milulis un nav c/r tas jau nekas,tu jau vinu tapec mazak nemilesi. parasti tojam aste,ja nav kupeeta,tad kad aste ir pacelta gaisa stav ka āķītis(pusmēnes forma). varbut kads pateiks ko vairak.
mūsu āķītis
mūsu āķītis
Eliinai taisniiba, tojiem peec standarta aste ir sirpjveida augstu novietota. Diemzheel tagad ir savairojushies ljoti daudz cuukastiishu. Diskvalificeet par to nediskvalificee, bet kaa truukums tas skaitaas gan.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
:D labi skan ... cuukastiishu ... labi teikts :icon91:
bet taada nu taa skarbaa patiesiiba ir
bet taada nu taa skarbaa patiesiiba ir
Nu jaa, to aiznjeemos no krievu tautiibas kinologu leksikas - taa vinji sauc shaadas astiites :)
Ronija- Moderator
nu paga paga ... kaapeec tad jaaiznjemas no Ru valodas ... muusu Lat.val. tak arii taadu terminu maaciija
Nu jums maaciija :D es maaciijusies neesmu :D Oficiaali, es jau tikai pati savaa nodabaa rakaajos kinologjijas graamataas :) I maacos pati :) Ko samaacos to zinu :D
Ronija- Moderator
pie mums arii shàdas astes sauc pa cuukastém un viina pudelju attaisàmais
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
ko ta es ... es jau tik ar taam 8aam klaseem, kuraas maaciija par cuukaushiem un cuukasteem
:Icon85: Hmmm, nu labi
Ronija- Moderator
LKA nē, bet LKFā pati esmu redzējusi kā pasaka ''aitvainojiet, sunim aste kā cūkai.uredzēšanos''Ronija rakstīja: Diskvalificeet par to nediskvalificee, bet kaa truukums tas skaitaas gan.
ajame rakstīja:Vai tas ir normāli, ka manai Lotei aste gredzenā visu laiku? Kā krancītim :)
Kaa kranciitim??? Pag bet ir taksh shkjirnes kuraam jaabuut astei gredzenaa lai piedaliitos izstaadees u.t.t. Vai tas domaats vairaak kaa ja shunelis neatbilst shkjirnes standartam tad ir kranciitis ??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby, ljoti daudzi uzkata, ka kranciishiem astes ir gredzenaa, es kaadreiz pat domaaju, ka peec taa nosaka ir tiirskjirnes vai nav :D bet nu jaa- parasti cukastiites=kranciishi
Ak, nu man viss skaidrs nebiju gan neko taadu dzirdeejusi, laikam uzaugu uz meeness
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nuuuuuu, vispaar jau piemeeram laikaam ir jaabuut astei gredzenaa peec standarta un tas nebuut nenoraada, ka laika ir krancis.
Ronija- Moderator
Nu protams, ka tāpēc jau mēs mazāk viņu nemīlam, bet bij doma arī kādreiz uz izstādi tikt
Tas ir atkariigs no eksperta, ja eksperts uzskatiis, ka aste ir ljoti svariiga, tad aizraadiis, bet njemot veeraa, ka suukastiites redzeetas ir gana daudz izstaadees, es neesmu redzeejusi nevienu, kuru deelj taa izmestu no ringa.
Ronija- Moderator
ajame rakstīja:Nu protams, ka tāpēc jau mēs mazāk viņu nemīlam, bet bij doma arī kādreiz uz izstādi tikt
VAR IET.! Manai arī aste mazliet gredzenā, be tmēs izstādē dabūjām 1. vietu un salīdiznāšanā arī 1. vietu.
+ vēl tā nebija maza pzstādīte, bet "Pet ekspo"
Neuztraucies ;)
Kā Roniaj teica - ka nav redzējusi nevienu kuru izmestu.
Viss būs ok.
Neskatās jau tikai uz asti.
Man arī sastāstīja par asti NEDRĪKST BŪT GREDZENĀ TAS IR ŠAUSMĪGI SLIKTI METĪS ĀRĀ NO IZSTĀDES.
Bet redz, ka neizmeta. Eksperts arī neko par asti pat neieminējās.
Viss būs labi.!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
varbūt var kāda padalīties kā var mēģināt izlabot astīti?
pita22- Newbie
- Number of posts : 12
Dzīvesvieta : Riga
manuprat, kada nu katram ta astiite ir, tada ir un paliek, nedomaju ka var izmainit.. es nezinu neesmu vismaz dirdejusi.
Jā arī nēsmu dzirdējusi, ka varētu izmainīt. Varbūt pameklē internetā, ebt nezinu vai kautko varēs atrast...
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Manai pat nav astītes tikai tāds mazs struņķītis kas paceļas uz augšu, kad viņa ir ļoti priecīga... un tad kustās Ja to prot pamanīt tad tas tiešām izskatās smieklīgi, bet smuki :)
Kurš zin kādēļ vispār kupē tās astes? Tas ir tikai paša gribēšanas dēļ? Es ņēmu suni bez dokumentiem, bet varēju arī izvēlēties...
Kurš zin kādēļ vispār kupē tās astes? Tas ir tikai paša gribēšanas dēļ? Es ņēmu suni bez dokumentiem, bet varēju arī izvēlēties...
Blondiiniite- Rookie
- Number of posts : 40
Dzīvesvieta : Rīga
Astiishu kupeeshana shajaa forumaa ir saapiiga teema :) Bet vispaar ar likumu tas ir aizliegts! Diemzheel dazhi audzeetaaji uzskata , ka ir augstaakstaavoshi par likumdoshanu un spiitiigi astiites kupee.
Ronija- Moderator
Blondiinit - Krievu tojiem agrak astes kupeja,tas ir ari rakstis sirnes stadnrata,bet ta ka vairakas valstis ir aizliegts kupet ausis un astes, tojiem vairs nekupe.
si iemela del tagad ir daudz problemu, jo lien ara visadi brinumi,kas agrak forsi bija noslepi asti vnk nokupejot
si iemela del tagad ir daudz problemu, jo lien ara visadi brinumi,kas agrak forsi bija noslepi asti vnk nokupejot
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2