aste gredzenā, palīdziet ar ieteikumiem
3 posters
Chihuahua & Russian Toy :: IEGĀDE, UZTURĒŠANA UN AUDZINĀŠANA :: Kucēni un ar tiem saistīti jautājumi
Lapa 1 no 1
aste gredzenā, palīdziet ar ieteikumiem
Sveiki visiem, tikko piereģistrējāmies forumā un protams uzreiz pirmais jautājums.
Mūsu čivauvai ir 2,5 mēneši un aste ir gredzenā, kad luncina tad viņa pataisnojās, ko Jūs labāk ieteiktu, ko darīt lai aste būtu kā pusmēnestiņš? vai arī aste ar laiku pati iztaisnosies?
Mūsu čivauvai ir 2,5 mēneši un aste ir gredzenā, kad luncina tad viņa pataisnojās, ko Jūs labāk ieteiktu, ko darīt lai aste būtu kā pusmēnestiņš? vai arī aste ar laiku pati iztaisnosies?
pita22- Newbie
- Number of posts : 12
Dzīvesvieta : Riga
Re: aste gredzenā, palīdziet ar ieteikumiem
Sveicināti forumā! Es uz Tavu jautājumu nemācēšu atbildēt, bet gribēju, lai Tu ieraksti Iepazīsimies sadaļā ierakstu Un ieliec kādu bildīti. Skatoties uz Tavu profila bildīti vienkārši kūstu
https://c-rtt.latvianforum.net/visprga-diskusija-f32/aste-gredzen-t353.htm
Atradu, ka mums jau bijusi tāda diskusija
Atradu, ka mums jau bijusi tāda diskusija
Paldies par info uzrakstīšu reply un ceru ka pateiks kā mēģināt iztaisnot... es esmu vēl newbie un cenšos saprast kā uzlikt zoometric un smuki uzrakstīt sunenes vārdiņu...
pita22- Newbie
pita22- Newbie
Jā, manam čhihuahua kucēnam Ričam tāda pati problēma, viņam ir 5 mēn., ko es tikai nemeiģināju darīt- i trubiņas likt, i nostiprīnāt astīti ar skoču, nekā Varbūt tiešam kādam ir izdievies šo defektiņu labat? Padaļieties lūdzu pieredzē A no kāda kluba kucēns nēmts, vai audzētajas?
Grand Imperial
pita22- Newbie
Tava sunīte ir garspalvaina? Kucēna mammu un tēvu redzēji kad pirki kucēnu, kādas viņiem bija astītes?
Chihuahua & Russian Toy :: IEGĀDE, UZTURĒŠANA UN AUDZINĀŠANA :: Kucēni un ar tiem saistīti jautājumi
Lapa 1 no 1